Swissten Easy Mount mágneses autós tartó szellőzőrácsra, fekete

4,990 Ft

Swissten szellőzőrácsra csíptethető mágneses autós telefontartó mobiltelefonok számára kifejlesztve, fekete színben.

Praktikusan és nagyon egyszerűen használható, mely megkönnyíti akár a navigációs alkalmazások, akár a kihangosított hívások bonyolítását.

A szellőzőrácson történő használatából adódóan nem zavar a kilátásban, nem takarja el a szélvédőt. Kicsi és kompakt mérete nem foglal nagy helyet, elegáns kivitelezése pedig az autó dísze is lehet.

Készleten

Megosztás:

Egykezes kezelés:

  • A mágneses tartófej lehetővé teszi a telefon egyszerű és gyors csatlakoztatását a tartóhoz. A tartófejben 5 db extra erős mágnes van elhelyezve annak érdekében, hogy minél stabilabb és biztonságosabb tartást biztosítson a telefonnak. A csomagolás tartalmaz 2 db extra erős fémlapot – egy kör és egy téglalap alakút-, melynek a telefonra való applikálása után már használható is a tartó. A mágnes ugyanolyan stabil tartást biztosít akkor is, ha felragasztás nélkül a tok és a telefon közé tesszük – ebben az esetben a téglalap alakú fémlapot válaszd.

Erős rögzítés:

  • Csipeszes kialakításának köszönhetően szinte bármely autó szellőzőrácsára rögzíthető. A legbiztosabb tartás érdekében javasoljuk, hogy a csipeszt olyan mélyre rögzítsd a szellőzőben amennyire csak lehet. A lamellán való biztos tapadást a csipeszen alul és felül nano gumi pad borítás biztosítja, mely által biztosan tapad és fixen rögzíti a tartót is.

Minden telefonnal kompatibilis:

  • A mágneses kialakításból adódóan minden telefonnal kompatibilis.

Mégtöbb APPLE

További termékek