fbpx
Macszerez Logo

Tökéletes felbontás

Kijelző

Az Apple monitorok garantálják a tökéletes vizuális élményt és teljesítményt. A kifinomult technológia és a lenyűgöző dizájn találkozása által ezek a monitorok újraértelmezik a munka és szórakozás fogalmát. Tekintse meg a MacSzerez termékkínálatát!

macszerez apple kijelzo
Apple Cinema Display 24″
69,990 Ft

1920X1080
Mini Display Port
Mini Display to USB-C adapterrel M chip kompatibilis
Apple Thunderbolt Display 27″
199,990 Ft

2560X1440
M1 / M2 / M3 kompatibilis adapterrel
Thunderbolt technológia

Apple-minőség a monitorok terén is

Az Apple monitorok nemcsak a technológia, hanem a dizájn terén is úttörőek. A vékony és letisztult kialakítás harmonikusan illeszkedik bármilyen környezetbe. Emellett a magas funkcionalitás, a könnyű csatlakoztathatóság és a kényelmes használat garantált. Egy monitor, amely nemcsak látványos, hanem rendkívül praktikus is.

Apple Display, amin életre kel a képernyő

Az Apple monitorok olyan esztétikával és funkcionalitással bírnak, amelyek egyedülállók a piacon. Legyen szó a lenyűgöző Retina kijelzőkről vagy a HDR technológiával ellátott modellekről, mindegyik egy valódi mestermű. Az Apple monitorok a Retina technológia révén olyan képminőséget kínálnak, amelyről még csak álmodni sem mertünk. A kristálytiszta felbontás és a lenyűgöző színhűség minden pillanatot varázsolóvá tesz. Legyen szó grafikai tervezésről, videószerkesztésről vagy csak a kedvenc filmjének nézéséről, ezek a kijelzők mindenkor kiváló teljesítményt nyújtanak. Az Apple Display tökéletesen visszaadja a színek valóságos mélységét és intenzitását. A kontraszt és a világosság dinamikus szabályozása révén minden árnyalat a lehető legpontosabban jelenik meg. Élvezze a valósághű színeket, amelyek életre keltik a tartalmakat! Az Apple Display sorozatának tagjai kimagasló képminőséget nyújtanak, és minden részletet életre keltenek. Bárhol is használja őket, garantáltan elkápráztatják.

Apple monitor vásárlás a Macszerez-től

A MacSzerez elkötelezett abban, hogy a prémium minőségű Apple termékeket kínáljon megfizethető áron, ezért minden eszköz szigorú átvizsgáláson esik át, amelyekre 30 nap garanciát biztosítunk. Minden Apple termék, így egy Apple monitor vásárlása is biztonságos, gyors és egyszerű a Macszerez.com-on. Garantáljuk, hogy termékeink széles választékából Ön is megtalálja az ideális új vagy használt Apple Display-t, ami a pénztárcájához is tökéletesen illeszkedik. Tekintse meg további termékeinket, így használt Apple okosóráinkat, a használt MacBook laptopokat vagy más Apple kiegészítőket és látogasson el 1. kerületi showroomunkba!

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!