fbpx
Macszerez Logo

Kompakt erőgép

Mac mini

Az Apple Mac Mini azoknak szól, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a kompakt méret között. Nem elég, hogy ez a kis gép elfér a tenyerünkben, de emellett még rendkívüli sebességet és hatékonyságot is kínál minden felhasználási területen. Válogasson a MacSzerez kínálatából!

macszerez apple mac mini
Edit Content
Edit Content
Mac Mini M1 | 16GB | 1TB
399,990 Ft

Apple M1 chip
8 magos CPU és 8 magos GPU
16GB RAM
1TB SSD
Mac Pro 6.1 CTO
299,990 Ft

3.5GHz - 8 MAG Intel Xeon E5
64GB DDR3 RAM
AMD FirePro D500 3GB
1TB SSD
2018 Mac Mini | CTO
349,990 Ft

i7 3.2GHz - 6 magos
Intel UHD Graphics 630 1536MB
32GB DDR4 RAM
1TB SSD
27% Áfás ár

Apple Mac mini: kicsi a bors, de erős!

Kis méretű gép, kivételes képeségekkel felruházva, amely minden felhasználónak kedvez. Így lehetne röviden jellemezni a Mac mini-t, amely egy olyan konstrukció, amellyel nem kell kompromisszumot kötni, garantált a minőség. A legújabb processzorokkal és grafikus kártyákkal felszerelve, képes megállni a helyét a grafikai tervezés, de akár a fejlesztés terén is. Gyors SSD-vel és akár 64 GB memóriával is rendelhető, így minden projekt gördülékenyen futhat majd. A teljes élményért, tekintse meg Apple kijelzőinket is!

Kedvező Mac mini árak, szakértői garanciával

Kínálatunkban megtalálható Mac mini készülékek között válogatva lehetősége van új és használt opciók között választani. A használt készülékek szigorú minőségellenőrzésen esnek át, így biztos lehet benne, hogy a választott eszköz hibátlanul fog működni. Használt Mac mini esetén a felhasznált alkatrészek gondosan ellenőrzöttek, hogy a vásárlóink csak a legmegbízhatóbb eszközöket kapják kézhez.

Mac mini vásárlás a Macszerez-től

A MacSzerez elkötelezett abban, hogy a prémium minőségű Apple termékeket kínáljon megfizethető áron, ezért minden eszköz szigorú átvizsgáláson esik át, amelyekre 30 nap garanciát biztosítunk. Minden Apple termék, így egy Apple Mac mini vásárlása is biztonságos, gyors és egyszerű a Macszerez.com-on. Garantáljuk, hogy termékeink széles választékából Ön is megtalálja az ideális új vagy használt Apple asztali számítógépet, ami a pénztárcájához is tökéletesen illeszkedik. Tekintse meg további termékeinket, így használt iMac gépeinket, a használt MacBook laptopokat vagy más Apple kiegészítőket és látogasson el 1. kerületi showroomunkba!

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!