fbpx
Macszerez Logo

Bevizsgálás percek alatt

Felvásárlás / beszámítás

A Macszerez.com-on az Apple termékek vásárlásán és az Apple szerviz szolgáltatásainkon kívül Apple készülékek beszámítására és felvásárlására is van lehetősége. Szakértő csapatunk elkötelezett abban, hogy segítsen hasznosítani régi vagy feleslegessé vált Apple eszközeit, legyen az egy MacBook vagy egy használt iPhone mobiltelefon kivételesen árakon.

macszerez apple felvasarlas
macszerez felvasarlas 3
macszerez felvasarlas 4
macszerez felvasarlas 5
macszerez felvasarlas 3
macszerez felvasarlas 4
macszerez felvasarlas 5

Apple termékek (iPhone, MacBook, Apple Watch, iMac) felvásárlása

Megválna régi készüklékétől? Szeretné a legjobb áron eladni? Gyors, azonnali és stresszmentes megoldásra vágyik? Hogyha a fenti kérdésekre mind IGEN a válasza és nem szeretne az online eladással bajlódni, válassza a MacSzerez-t, mint megbízható partnert többek közt az iPhone és MacBook felvásárlásban is. Amennyiben nem szeretne az eladni kívánt termék helyett másikat, az alapos szakértői átvizsgálás után ajánlatot adunk, amelyet, ha mindkét fél számára megfelelő, azonnal kis is fizetünk. Tudjuk, mennyire fontos az eladás vagy beszámítás során kapott összeg, ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy a gyors és biztos felvásárlás mellett kivételesen korrekt árat nyújtsunk minden egyes termékért.

Apple termékek (iPhone, MacBook, Apple Watch, iMac) beszámítása

Abban az esetben, hogyha még nem találta meg az új eszközét, van lehetőség a régi készülék beszámításra is. A felvásárláshoz hasonlóan, az ajánlattételt ebben az esetben is alapos, szakértői átvizsgálás előzi meg. Apple készülék beszámítása minden esetben kedvezőbb árazással jár, mint az azonnali készpénzes felvásárlás. Régi készüléke beszámításával kivételesen kedvező áron vásárolhat garanciális Apple Watch-ot, iPad-et, iPhone-t, MacBook-ot, iMac-et vagy Mac mini-t. Tekintse meg termékeinket és látogasson el 1. kerületi showroomunkba!

Használt Apple készülékek felvásárlása és beszámítása Budapesten

Ha kérdése van vagy szeretne részletes tájékoztatást kapni eladási/beszámítási folyamatról, látogasson el budapesti szaküzletünkbe az Attila úton! Szakértőink rendelkezésére állnak, hogy segítsenek akár egy MacBook felvásárlásában vagy egy iPhone beszámításában. Nálunk minden Apple eszköz megtalálja új gazdáját! Az Apple termékek felvásárlása vagy beszámítása Budapesten kívül is megoldható. Küldje el a készüléket futár segítségével szaküzletünkbe!

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!