fbpx
Macszerez Logo

ELEGANCIA ÉS TÖKÉLETESSÉG

iPhone

Egy iPhone használt vagy új állapotban több, mint egy telefon: életstílus, a technológia és dizájn találkozása. Az Apple által megálmodott készülékek nem csupán eszközök, hanem megbízható társak mindennapi életünkben. Találja meg az Önnek leginkább tetszőt a MacSzerez oldalán!

macszerez apple iphone
iPhone 14 Pro Max | 128GB | Arany
299,990 Ft

Arany szín
128GB
Kártyafüggetlen
iPhone 12 Pro | 256GB | Arany
179,990 Ft

Arany szín
256GB
Kártyafüggetlen
iPhone 13 Pro Max | 128GB | Ezüst
219,990 Ft

Ezüst szín
128GB
Kártyafüggetlen
iPhone 13 Pro Max | 256GB | Grafit
259,990 Ft

Grafitszürke
256GB
Kártyafüggetlen

iPhone, azaz a csúcskategóriás okostelefonok

Az Apple által megalkotott mesterművek olyan élményt kínálnak, amelyek egyszerre innovatívak és felhasználóbarátak. A magas minőségű kamerák, az éles kijelzők és az egyedülálló szoftverek együttese új perspektívát nyit az okostelefonok világában. Az iPhone nem csak egy készülék, hanem egy életstílus, egy kapu a kreativitáshoz és a hatékonysághoz. Fedezze fel az iPhone világát, és tapasztalja meg az egyedülálló élményt, amit csak az Apple tud nyújtani! Kínálatunkban megtalálhatóak az Apple legújabb és legnépszerűbb iPhone modelljei, valamint a klasszikusok is, így mindenki megtalálja a számára tökéletes készüléket.

Miért válasszon használt iPhone-t?

Egy felújított iPhone vásárlása nemcsak a környezetnek tesz jót, de az Ön pénztárcáját is kíméli. Az általunk kínált használt iPhone-ok minden esetben alapos szakértői vizsgálaton esnek át, így biztosak lehetünk benne, hogy csak a legmegbízhatóbb és legjobb állapotban lévő készülékeket kínáljuk Önnek. Az esetlegesen felmerülő problémákra garanciát vállalunk, így készülékeink kártyafüggetlenek és letiltás elleni védettek.

iPhone vásárlás a Macszerez-től

A MacSzerez elkötelezett abban, hogy a prémium minőségű Apple termékeket kínáljon megfizethető áron, ezért minden eszköz szigorú átvizsgáláson esik át, amelyekre 30 nap garanciát biztosítunk. Minden Apple termék, így egy iPhone vásárlása is biztonságos, gyors és egyszerű a Macszerez.com-on. Garantáljuk, hogy termékeink széles választékából Ön is megtalálja az ideális új vagy használt Apple okostelefon, ami nemcsak környezetbarát megoldás, de a pénztárcájához is tökéletesen illeszkedik. Tekintse meg további termékeinket, így használt iMac gépeinket, a használt MacBook laptopokat vagy más Apple kiegészítőket és látogasson el 1. kerületi showroomunkba!

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!