fbpx
Macszerez Logo

MEGBÍZHATÓ KÖLTSÉGOPTIMALZÁLÁS

Céges vásárlás

A MacSzerez kivételes árakkal és támogatással szolgálja ki a vállalkozásokat az Apple céges termékeivel. Célunk az üzleti szektor igényeire szabott, kiváló minőségű és hatékony Apple eszközök széles választékát biztosítani. Rugalmas megoldásokat kínálunk kis-, közép- és nagyvállalatok részére, hogy az üzleti tevékenység minden szintjén támogassuk partnereinket.

macszerez apple cegeknek

Belföldi és külföldi partnereink

Környezettudatos és pénztárcakímélő választás

Belföldi és külföldi partnereinknek köszönhetően nagy tételben is tudunk biztositani prémium használt Apple termékeket.

macszerez hatter

Akár 50% megtakarítás

Széles
választék

Akár 1 év
garanciával

Professzionális ügyfél támogatás

Azonnali felvásárlás akár nagyon nagy tételben is

Kiemelkedő árajánlat teljes Apple gépparkokra

Biztonságos
adattörlés

Gyors és biztonságos megoldás

Küldj üzenetet

Közösségi média :

B2B üzleti megoldások (Apple céges vásárlás)

Vállalkozások méreteitől függetlenül segítenek céges megoldásaink a vállalati hatékonyság növelésében és versenyképességében.
- Kisvállalkozások számára rugalmasabb megoldásokat kínálunk, hogy könnyedén bevezethessék az Apple termékeket mindennapi munkájukba. Közepes méretű vállalatoknak olyan opciókat kínálunk, amelyekkel maximálisan kihasználhatják az Apple ökoszisztéma előnyeit, biztosítva a hatékony munkavégzést és az innovációt.
- Nagyvállalatoknak pedig testre szabott, skálázható megoldásokat biztosítunk, amelyek lehetővé teszik az Apple termékek beépítését és integrációját a vállalati infrastruktúrába.

Alapelvünk: az ügyfélközpontúság

Csapatunk elkötelezett abban, hogy ügyfeleinket a legjobb döntések meghozatalában segítse az Apple termékekkel kapcsolatban. Szakértőink gondosan felmérik a vállalati igényeket és céljaikat, majd ehhez igazítva kínálnak megoldásokat. Rugalmas és személyre szabott ajánlatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, hogy az Apple eszközök bevezetése egyszerű és hatékony legyen az üzembehelyezéstől a technikai tanácsadásig.

Használt Apple készülékek felvásárlása és beszámítása Budapesten

Kollégáink szívesen segítenek az Apple céges vásárlás terén, legyen szó üzleti számítógépről (MacBook, iMac, Mac mini), céges iPad tabletekről, iPhone-ról vagy bármilyen más Apple termékről, amelyre vállalkozásának szüksége lehet. Ha kérdése van vagy szeretne részletes tájékoztatást kapni, látogasson el budapesti szaküzletünkbe az Attila úton! Szakértőink rendelkezésére állnak.

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

Szerviz otthon vagy munkahelyeden

A Macszerez megbízható, pontos és precíz, és szívesen segítünk Önnek gépe javításában otthonában vagy irodájában.

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!