fbpx
Macszerez Logo

10+1 iMessage Trükkök: Emeld Új Szintre a Beszélgetéseket

iMessage trükkök

Az iMessage egy kiváló alkalmazás az iPhone felhasználók számára, amely lehetővé teszi az ingyenes szöveges üzenetküldést más Apple eszközök felhasználói között. Az iMessage aktiválása és beállítása egyszerű, és számos hasznos trükk is elérhető az alkalmazásban.

iMessage aktiválása

Az iMessage használatához először aktiválni kell a szolgáltatást az iPhone készüléken. Menj a Beállítások alkalmazásba, válaszd ki az “Üzenetek” opciót! Itt találod az iMessage kapcsolót, amelyet egyszerűen bekapcsolhatsz és összekötve Apple Watch óráddal egyszerűen fogadhatod üzeneteidet.

Amennyiben problémáid merülnek fel az iMessage aktiválása vagy beállítása során, ellenőrizd az internetkapcsolatot, az Apple ID bejelentkezést vagy a telefonod dátum-beállításait!

iMessage beállítása

iMessage beállítása

Az iMessage további testreszabási lehetőségeket is kínál. 

Beállítások > Üzenetek > “Küldés és fogadás” opcióval hozzáadhatsz és eltávolíthatsz elérhető címeket, például e-mail címeket vagy telefonszámokat, amelyeken keresztül az iMessage elérhet téged.

iPhone iMessage trükkök - Ezeket mindenképp próbáld ki!

Az iMessage számos hasznos trükköt kínál a jobb felhasználói élmény érdekében. Fényképek, hangüzenetek és GIF-ek küldésén felül számos élményt nyújt.

További érdekességekért vagy tippekért, olvasd el a cikkeinket a MacSzerez blogon!

iMessage aktiválás

Blog

További cikkek

Értesülj elsőként az Apple újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!