fbpx
Macszerez Logo

Apple Watch Ultra

209,990 Ft

Sárga Óceán szíj

Titánium ház

49MM

GPS + Cellular

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Watch Ultra

Apple Garanciás 2024.április 20-ig!

Erről a termékünkről 0%-os áfás számlát adunk.

Akkumulátor:

100%

Állapot:

makulátlan

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

Kalandvágyóknak.

Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watch-ja. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel, a mobilhálózati kapcsolat szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak.

Masszívnak tűnik. Mert az is.

Célunk egy első osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakítottuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózióálló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésű tok a lapos zafírkristály köré emelkedve védi az előlap széleit az ütődésektől. A Digital Crown méretét megnöveltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyűben is könnyebb a használatuk.

Az eddigi legnagyobb és legragyogóbb Apple Watch-kijelző.

A mindig bekapcsolt Retina kijelzőnek a direkt napfény sem okoz gondot. Lenyűgöző, 2000 nites maximális fényereje kétszerese bármely más Apple Watchénak. A nagyobb kijelzőfelületnek köszönhetően pedig több hely jut az edzések mérőszámainak és a részletgazdag számlapoknak is.

Útjelző számlap Éjszakai üzemmóddal.

A kifejezetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelző számlapon nyolc komplikáció is elfér, a számkört pedig aktív iránytűre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforgatásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot – ekkor a számlap élénk, piros körvonalakkal jelenik meg.

Akció indul.

Az új Művelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetőséget kínál számos különböző funkcióhoz. Vezérelheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, vagy akár merülést is indíthatsz – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

Minden nagyon a helyén van.

Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sűrít kompakt méretbe.

855810786 44736 rd

GPS-antenna

A kétfrekvenciás precíziós GPS pontos helymeghatározással segíti a távolságok és a tempó kiszámítását, valamint az útvonaltervezést.

Két hangszóró

Az óra egy második hangszórót is kapott, így jobban hallhatók rajta a hívások.

Művelet gomb nemzetközi narancssárga színben

Jelölhetsz vele útpontot vagy indíthatsz visszakövetést az Iránytűben. Vezérelheted az edzéseidet, vagy megkezdhetsz egy merülést. Ha hosszan megnyomod, aktiválhatod a szirénát. És ez még csak néhány példa, hogy mi mindenre használhatod.

855810786 44748 rd

Sziréna

Ha bajba kerülsz, 86 deci­beles hangjelzést képes kiadni, amely akár 180 méteres távolságból is hallható.

Oldalsó gomb

A biztonsági funkciók eléréséhez. Hosszan lenyomva segélyhívást indíthatsz vele, megnyithatod az orvosi azonosítódat, vagy aktiválhatod a szirénát. Kissé kiemelkedik a tokból, hogy kesztyűben is könnyen használhasd.

Hárommikrofonos rendszer

Szeles időben egy adaptív algoritmus választja ki a hangminőség szempontjából legmegfelelőbb mikrofont, az optimálisan tiszta hangzásról pedig gépi tanulásra épülő zajcsökkentés gondoskodik.

Az aksi is jól bírja a tempót.

Senki sem szeretne egy hátizsákos túra második napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korallzátonynál búvárkodva az akkumulátor miatt aggódni. A minden eddiginél hosszabb üzemidővel azonban szinte bármibe belefoghatsz – az órád végig kitart.

855810786 44754 rd

Még tovább. Még messzebbre.

Akár újrakezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem mindennapi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében.

Erőt adó számok.

Ha sportolóként fejlődni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a teljesítményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérőszámokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid megdöntéséhez. A nagyobb kijelzőn pedig akár hat mérőszámot is megjeleníthetsz egyszerre.

További információk

Egyéb

Watch

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!