fbpx
Macszerez Logo

iPad szerviz árak

Meghibásodott szeretett iPad készüléke? Az Apple tabletek szervizelésére is specializálódott MacSzerez csapata a legmodernebb eszközökkel, szakszerű tanácsadással, illetve pénztárcabarát megoldásokkal várja a felújításra váró iPad tulajdonsokat. Tekintse meg szolgáltatásainkat vagy látogasson el 1. kerületi üzletünkben, ahol szakértő kollégáink mindenben rendelkezésére állnak!

Ezen felül, 2020 utáni modelleknél van lehetőség a készülék térítéses cseréjére

Mit kínál egy iPad szerviz?

A modern kor elengedhetetlen eszközei között az iPad kiemelkedő szerepet tölt be. Azonban több éves használat után előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák. Gyakran visszatérő hibák az akkumulátor gyors lemerülése, a kijelző sérülése vagy a home gomb hibás működése, melyekre többek közt az iPad akkumulátor cseréje és az iPad kijelző javítás jelenthetik a megoldást.

Miért éri meg az iPad javítása?

Az iPad felújításával nemcsak a pénztárjának kedvez, de a környezetet is kíméli. Az iPad javítás egy nagyszerű alternatíva lehet egy régi eszköz revitalizálására. Nem csupán pénzt takaríthat meg, hanem környezetbarát döntést is hoz, hiszen a meglévő eszközök újrahasznosítása kevésbé terheli a környezetet, mint az új eszközök előállítása. Ne hagyja, hogy az apróbb hibák vagy a készülék korának következményei hátráltassák a mindennapi tevékenységeiben! Bízza ránk az iPad javítását, hogy újra teljeskörűen használhassa ki eszköze minden lehetőségét!

iPad szervíz Budapest 1. kerületébena

A MacSzerez szerviz csapata anélkül varázsolja újjá iPad-jét, hogy új készülék vásárlására lenne szükség. Tapasztalt szakembereink, minőségi alkatrészek és versenyképes árak biztosítják, hogy elégedetten távozzon az üzletünkből, és továbbra is használhassa immár felújított eszközét.

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

Kérem amennyiben nem találja a felsorolva a hiba jelenséget vagy nem talál árat hozzá vegye fel a velünk a kapcsolatot.

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!