fbpx

2020 MacBook Air Retina 13″

179,990 Ft

i3 1,1GHz

8GB RAM

256GB SSD

Új akkumulátor!

Asztroszürke szín

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2020 MacBook Air 13″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk!

Állapot:

használt, ház szélén minimális ütés nyom

Akku:

Vadonatúj gyári Apple akkumulátor!

Tartozékok:

Apple USB-C töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Leírás:

Pehelykönnyű. Szélsebes.

A hihetetlenül vékony és könnyű MacBook Air hatékonyabb lett, mint valaha. Lenyűgöző Retina kijelzővel, új Magic Keyboard billentyűzettel, Touch ID-val, akár kétszeres számítási teljesítményű processzorokkal, gyorsabb grafikával és dupla tárkapacitással hasít. Karcsú, ék alakú háza 100%-ban újrahasznosított alumínium, így ez lett minden idők legzöldebb Mac gépe. Egész napos üzemidejével a legnépszerűbb Mac minden célra megfelelő, tökéletesen hordozható üzleti laptop.

Retina kijelző. Négymillió pixel látványosan debütál.

2560 x 1600 képpontos felbontás, több mint 4 millió képpont – egészen elképesztő. A részletgazdag és élethű megjelenítés új szintje. Minden szöveg tűéles rajta. A True Tone technológia pedig automatikusan hozzáigazítja a kijelző fehérpontját a fényviszonyokhoz, így a weblapok és az e‑mailek olyan természetesen jelennek meg, mintha nyomtatott oldalakat néznél. Minden tartalom bámulatosan gazdag és életteli a több millió színből álló színtartomány jóvoltából. A képernyő üvege egészen a ház széléig ér, így semmi nem vonja el a figyelmedet arról, amit a kijelzőn nézel. Egyszerűen imádni fogod, amit látsz.

Billentyűzet. Varázslatos.

A MacBook Airen mostantól ugyanazt az új Magic Keyboardot találod, amellyel 16 hüvelykes MacBook Prón már találkozhattál. Precízen, kényelmesen és halkan gépelhetsz rajta a kifinomultabb ollós mechanizmus és az 1 mm-es billentyűút jóvoltából, a fordított T elrendezésű nyílbillentyűkkel pedig hasíthatsz a kódsorokban és táblázatokban, valamint mesterien vezérelheted a játékokat is. A billentyűk intelligens fényérzékelővel működő háttérvilágítása félhomályban és sötétben is segít gépelni.

Touch ID. Az ujjlenyomatod a jelszavad.

A Touch ID kényelmes, korszerű védelmét beépítettük a MacBook Airbe. Csak az érzékelőre kell helyezned az ujjadat, és máris feloldottad a Maced zárolását. Ujjlenyomatoddal gyorsan, jelszó beírása nélkül férhetsz hozzá zárolt dokumentumaidhoz, jegyzeteidhez és a védett rendszer­beállításokhoz. Az online vásárlás is egyszerűbb – fizetéskor válaszd az Apple Payt, és egy érintéssel jóváhagyhatod a tranzakciót. Nem kell külön beírnod a szállítási és a számlázási adatokat, a bankkártyád adatait pedig soha nem osztjuk meg másokkal. A Touch ID megvédi minden személyes adatodat.

Hangszórók és kamera. Teljesítményre hangolva.

A MacBook Air jobban szól, mint valaha – erről a legújabb feldolgozási és hangolási technológiák gondoskodnak. A sztereó hangszórók megduplázzák a basszust, és 25 százalékkal növelik a hangerőt. A teltebb sztereó hangzással élvezetesebb a filmnézés és a zenehallgatás. A FaceTime kamerának köszönhetően élesen láthatnak majd beszélgetőpartnereid. A háromtagú tömbmikrofon pedig precízebben fogja fel a hangodat a FaceTime beszélgetések és diktálás közben.

Thunderbolt 3. Egy mindenhez.

A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a villámgyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB‑C iparági szabvány előnyeivel – és a MacBook Airen kettőt is találsz belőle. Adatátvitelre, töltésre és videokimenetként egyaránt használhatod, és akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer olyan gyors, mint a Thunderbolt 2. Meglévő eszközeidet egyszerűen csatlakoztathatod a megfelelő kábellel vagy átalakítóval, és mivel a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.

macOS Catalina. Még erőteljesebb lett a Mac.

Külön alkalmazások a zenéhez, a tévézéshez és a podcastokhoz. Új, okos funkciók az appokban, amiket mindennap használsz. A Sidecarral pedig második Mac kijelzővé alakíthatod az iPadedet.

Alapanyag. Az első Mac 100%‑ban újrahasznosított alumíniummal.

A MacBook Air alapanyaga egy saját fejlesztésű alumíniumötvözet, amely ugyanannyira erős és tartós, mint a tiszta alumínium, és a felülete is ugyanolyan makulátlan. Csak nem kell hozzá új alumíniumot bányászni a földből. Ez az ötvözet ugyanis a gyártás közben keletkező alumínium­forgács atomi szintű újra­feldolgozásával készül. Az eredmény egy ház, mely ugyanolyan erős és szép, mint a többi termékünké.

További információk

Évjárat

2020

Kijelző méret

13"

Processzor

i3

RAM

8GB

Tárhely

256GB

Videókártya

Integrált

Touchbar

Touchbar nélkül

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!