fbpx
Macszerez Logo

iPhone 15 | 128GB

279,990 Ft

Fekete szín

128GB

Kártyafüggetlen

Apple Garancia

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

iPhone 15

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Apple Garancia 2024. December 9-ig!

Állapot:

makulátlan

Akkumulátor:

100% – csúcsteljesítmény

Tartozékok:

Apple töltőkábel

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Dynamic Island. Felül felbukkan, ami fontos.

A Dynamic Island kiemeli az értesítéseket és az élő tevékenységeket, hogy akkor se maradj le róluk, ha éppen mással vagy elfoglalva. Rengeteg mindenre használhatod, például vezérelheted rajta a zenelejátszást, láthatod, ki hív, vagy friss járatinfókat kaphatsz a repülőutadról.

996936880 71281 rd

Anyagában színezett üveg. Masszív és megkapó dizájn.

Az új, innovatív kialakítás része az anyagában színezett üveg hátlap. A saját fejlesztésű dupla ioncserés eljárással gyártott üvegnek és az űrtechnológiai minőségű alumínium háznak köszönhetően az iPhone 15 rendkívül tartós.

A színek kémiája.

A színezést rendkívül kis méretű fémionok formájában visszük be az üveg anyagába – mindegyik színhez egyedi keveréket használva. Az üveget ezután nanokristályokkal csiszoljuk simára, majd maratással képezzük ki texturált, matt felületét.

Jó érzés kézbe venni.

Az űrtechnológiai minőségű alumíniumból készült szegély rendkívül ellenálló, és lesimított éleinek köszönhetően még kényelmesebb a fogása.

996936880 71263 rd

Vadiúj 48 megapixeles fő kamera. A lenyűgöző és lélegzetelállító fotóidhoz.

Mostantól a fő kamera szupernagy felbontásra képes. Minden eddiginél könnyebben tudsz vele bámulatosan részletgazdag felvételeket készíteni, legyen szó spontán pillanatképekről vagy káprázatos tájfotókról.

Fókuszban a csodás új portrék.

Az élettelibb színeknek és a nagyobb részletgazdagságnak köszönhetően sokkal látványosabb portrékat készíthetsz. Ráadásul egyetlen koppintással átállíthatod a fókuszt az egyik szereplőről a másikra – akár utólag is. Ennyire egyszerű.
Nem szeretnél lemaradni a pillanat varázsáról? Nem kell többé külön átváltanod Portré módra. Ha embereket, kutyákat vagy cicákat fotózol, az iPhone 15 automatikusan rögzíti a mélységélesség-adatokat. Így eldöntheted, hogy megnézed azonnal a fotódat portréként, művészien elmosott háttérrel, vagy csak később a Fotók appban.

996936880 71257 rd

Éjszakai mód

Ha nagyon kevés a fény, automatikusan bekapcsol az Éjszakai mód, amellyel most még részletesebbek és élénkebb színűek lesznek a fotóid.

Smart HDR

A legújabb Smart HDR technológia intelligensen optimalizálja a témát és a hátteret is, amikor erős vagy egyenetlen a megvilágítás, így a színek gyönyörűen, a bőrtónusok pedig élethűbben jelennek meg a fotóidon.

Az előlapi kamera automatikusan rád fókuszál.

A TrueDepth kamera automatikusan rád és a barátaidra helyezi a fókuszt, hogy bámulatos szelfiket készíthessetek, a FaceTime-hívásokban pedig szuperélesen látszódjatok.

További információk

Egyéb

iPhone

Tárhely

128GB

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!