fbpx
Macszerez Logo
Akció!

Watch SE 2 44MM

Original price was: 79,990 Ft.Current price is: 69,990 Ft.

Kék sportszíj

Ezüst alumínium ház

44MM

GPS

Apple Garancia

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Watch SE 2 44MM Cellular

Apple Garanciális 2024.december 19-ig!

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

szép

Akkumulátor:

100% – csúcsteljesítmény

Tartozékok:

Apple töltő

Apple doboz

******

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

 

Gyártó: Apple
Modell: Watch SE (2022) GPS 44mm

Leírás:

Megmutatja, mennyire megéri.

Három stílusos színben elérhető tok. Hatékony érzékelők, melyek hasznos információkkal szolgálnak, hogy egészség­tudatosabb és aktívabb életet élhess. Innovatív biztonsági funkciók. Kényelmes megoldások a kapcsolat­tartásra. Gyorsabb kétmagos processzor a nagyobb teljesítményért. Az Apple Watch SE telis-tele van funkciókkal, és minden eddiginél jobban megéri.

Az Apple Watch SE három különböző színű tokkal kapható: éjfekete, csillagfény és ezüst. Az új S8 SiP-nek köszönhetően pedig akár 20%‑kal gyorsabb, így még többre képes.

Környezettu­datos tervezés.

Az áttervezett hátlapot új gyártási eljárással állítottuk elő, amely több mint 80%‑kal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást eredményez. Színben tökéletesen illeszkedik az óra­tok­hoz, amely 100%‑ban újra­hasznosított alu­míniumból készült.

Úszkálhatsz az élményekben.

Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Az uszo­dá­ban mérheted vele a rész­időidet és a sorozataidat. Nyílt vízen pedig rögzítheted az út­vonaladat, és még akkor is pontos mérő­számokat mutat, ha úszó­deszkát használsz. Akár csak pancsolsz, akár úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.

Több mérőszám. Több motiváció.

A tevékenység­gyűrűkkel aktív és motivált maradhatsz. A tovább­fejlesztett Edzés appal pedig úgy mozoghatsz, ahogy még soha. Kipróbálhatsz testre szabható edzéseket, és olyan sokoldalú fitnesz­mérőszámokat is használhatsz mint a Pulzuszónák, Lépéshossz, Talajérintési idő vagy Vertikális oszcilláció.

Ütközésészlelés.
Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.

Az Apple Watch SE mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS‑t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűj-töttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.

Figyel a szíved egészségére.

A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu­sod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Kiegyensúlyozottan a Tudatosság appal.

A Tudatosság app segít csök­kenteni a stresszt, jobban jelen lenni a minden­napokban, és mentálisan felkészülni az új kihívásokra. Nyugtató légző­gyakorlatokat végezhetsz vele, a befelé figyelést pedig rövid, gondolat­ébresztő témával ösztönzi.

Tudj meg többet csukott szemmel.

Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt­működve következetes időrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitűzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend­jeid­ből láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.

Felveheted a telefont az erdő közepén, és a tópartról is küldhetsz üzeneteket. Egy pillanat alatt átláthatod az ér­te­sítéseidet, az Apple Payjel pedig szinte bármit kifizethetsz az órád­dal. A mobil­hálózatos változat rengeteg lehetősé­get kínál – akkor is, ha épp nincs nálad a telefonod.

Alakítsd kedvedre appokkal.

Az App Store-ban elérhető több tíz­ezer alkalmazással kibővítheted az órád tudását. Akár a tenisz­játékodon erősítenél, akár bringázáshoz vagy tömeg­közlekedés­hez használnád, szinte bármihez akad egy app. Ráadásul számos kedvenc iPhone-alkalmazásod Apple Watchra tervezett változatát is megtalálhatod.

Zenék, podcastok és hangos­könyvek az órádon. Jól hangzik.

Párosítsd az Apple Watchod az AirPodsoddal, ha zenés motivációra vágysz – az Apple Music több millió számával mindig lesz miből erőt meríteni. Vagy hallgat­hatsz hangos­könyveket, és kedvenc podcast­jaid legújabb epizód­jai­ban is elmerülhetsz. Így bőven akad lelkesítő tartalom az edzéseidhez, a szabad­nap­jaidon pedig lesz, ami kikapcsol.

Friss stílus egy mozdulattal.

Az Apple Watchot úgy ter­vez­tük meg, hogy egy pillanat alatt lecserélhesd rajta a szíjat. Rengeteg különböző stílus és szín között nézelőd­hetsz, és még Nike szíjakat is választ­hatsz. Így villám­gyorsan változtathatsz az órád megjelenésén.

Számlapok számtalan változatban.

Válogass a több tucat Apple által tervezett és az új Nike szám­lapok között. Tedd őket egyedivé az igényeidre szabott kompli­kációkkal, színekkel és stílu­sokkal, és ha szeretnéd, oszd meg e‑mailben vagy üzenetben a barátaiddal és a család­tagjaiddal.

Több is van még.
Tárca.

Tárold itt a beszálló­kártyáidat, a mozi­jegyeidet és a hűség­kártyáidat, hogy mindig nálad legyenek.

Készülékek, tárgyak, emberek – találd meg mindet.

Az Apple Watchoddal megkeresheted az eszközeidet, sőt akkor is megpingel, ha ottfelejted valahol az iPhone‑odat. Meg­nézheted, merre járnak a barátaid, vagy hol van az AirTaged. Mindezt az órádról.

Zaj.

A Zaj app tudatja veled, ha annyira erős körülötted a zaj, hogy az már káros lehet a hallásodra.

Cikluskövetés.

Jegyezd fel egy koppin­tással a menstruációd adatait, a külön­böző tüneteket, például a görcsö­ket, és figyeld a következő termékenységi ablakod előrejelzését.

Otthon.

Az óráddal a világítást, a ter­mosz­tátot és a garázs­kaput is vezérel­heted, sőt a biztonsági kamerához is hozzáférhetsz, hogy lásd, ki áll az ajtó előtt.

Kamera-távirányító.

Az Apple Watchot az iPhone‑od kamerájának kereső­je­ként is használhatod. Láthatod rajta a kép elő­nézetét, időzítőt állíthatsz be, vagy azonnal lőhetsz is egy képet.

Térképek.

Találj meg helyeket, és hasz­náld a Térképek részletes navi­gá­cióját az órádon is. Akár azt is beállíthatod, hogy az Apple Watch finom rezgéssel jelezze, amikor kanya­rodnod kell.

Gyógyszerek.

A Gyógyszerek app diszkréten emlékeztet a gyógyszer­szedésre, amit kényelmesen és gyorsan naplózhatsz is.

Így is ismerheti: Watch SE 2022 GPS 44 mm, WatchSE2022GPS44mm, Watch SE (2022) GPS 44 mm

További információk

Egyéb

Watch

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!