fbpx

2019 MacBook Air Retina 13″ CTO

249,990 Ft

i5 1,6GHz

16GB RAM

512GB SSD

Ezüst

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2019 MacBook Air 13″ CTO

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk!

Állapot:

makulátlan

Akku:

534 ciklus

Tartozékok:

Apple USB-C töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

Leírás:

Pehelykönnyű. Szélsebes.

A hihetetlenül vékony és könnyű MacBook Air hatékonyabb lett, mint valaha. Lenyűgöző Retina kijelzővel, új Magic Keyboard billentyűzettel, Touch ID-val, akár kétszeres számítási teljesítményű processzorokkal, gyorsabb grafikával és dupla tárkapacitással hasít. Karcsú, ék alakú háza 100%-ban újrahasznosított alumínium, így ez lett minden idők legzöldebb Mac gépe. Egész napos üzemidejével a legnépszerűbb Mac minden célra megfelelő, tökéletesen hordozható üzleti laptop.

Retina kijelző. Négymillió pixel látványosan debütál.

2560 x 1600 képpontos felbontás, több mint 4 millió képpont – egészen elképesztő. A részletgazdag és élethű megjelenítés új szintje. Minden szöveg tűéles rajta. A True Tone technológia pedig automatikusan hozzáigazítja a kijelző fehérpontját a fényviszonyokhoz, így a weblapok és az e‑mailek olyan természetesen jelennek meg, mintha nyomtatott oldalakat néznél. Minden tartalom bámulatosan gazdag és életteli a több millió színből álló színtartomány jóvoltából. A képernyő üvege egészen a ház széléig ér, így semmi nem vonja el a figyelmedet arról, amit a kijelzőn nézel. Egyszerűen imádni fogod, amit látsz.

Billentyűzet. Varázslatos.

A MacBook Airen mostantól ugyanazt az új Magic Keyboardot találod, amellyel 16 hüvelykes MacBook Prón már találkozhattál. Precízen, kényelmesen és halkan gépelhetsz rajta a kifinomultabb ollós mechanizmus és az 1 mm-es billentyűút jóvoltából, a fordított T elrendezésű nyílbillentyűkkel pedig hasíthatsz a kódsorokban és táblázatokban, valamint mesterien vezérelheted a játékokat is. A billentyűk intelligens fényérzékelővel működő háttérvilágítása félhomályban és sötétben is segít gépelni.

Touch ID. Az ujjlenyomatod a jelszavad.

A Touch ID kényelmes, korszerű védelmét beépítettük a MacBook Airbe. Csak az érzékelőre kell helyezned az ujjadat, és máris feloldottad a Maced zárolását. Ujjlenyomatoddal gyorsan, jelszó beírása nélkül férhetsz hozzá zárolt dokumentumaidhoz, jegyzeteidhez és a védett rendszer­beállításokhoz. Az online vásárlás is egyszerűbb – fizetéskor válaszd az Apple Payt, és egy érintéssel jóváhagyhatod a tranzakciót. Nem kell külön beírnod a szállítási és a számlázási adatokat, a bankkártyád adatait pedig soha nem osztjuk meg másokkal. A Touch ID megvédi minden személyes adatodat.

Hangszórók és kamera. Teljesítményre hangolva.

A MacBook Air jobban szól, mint valaha – erről a legújabb feldolgozási és hangolási technológiák gondoskodnak. A sztereó hangszórók megduplázzák a basszust, és 25 százalékkal növelik a hangerőt. A teltebb sztereó hangzással élvezetesebb a filmnézés és a zenehallgatás. A FaceTime kamerának köszönhetően élesen láthatnak majd beszélgetőpartnereid. A háromtagú tömbmikrofon pedig precízebben fogja fel a hangodat a FaceTime beszélgetések és diktálás közben.

Thunderbolt 3. Egy mindenhez.

A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a villámgyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB‑C iparági szabvány előnyeivel – és a MacBook Airen kettőt is találsz belőle. Adatátvitelre, töltésre és videokimenetként egyaránt használhatod, és akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer olyan gyors, mint a Thunderbolt 2. Meglévő eszközeidet egyszerűen csatlakoztathatod a megfelelő kábellel vagy átalakítóval, és mivel a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.

macOS Catalina. Még erőteljesebb lett a Mac.

Külön alkalmazások a zenéhez, a tévézéshez és a podcastokhoz. Új, okos funkciók az appokban, amiket mindennap használsz. A Sidecarral pedig második Mac kijelzővé alakíthatod az iPadedet.

Alapanyag. Az első Mac 100%‑ban újrahasznosított alumíniummal.

A MacBook Air alapanyaga egy saját fejlesztésű alumíniumötvözet, amely ugyanannyira erős és tartós, mint a tiszta alumínium, és a felülete is ugyanolyan makulátlan. Csak nem kell hozzá új alumíniumot bányászni a földből. Ez az ötvözet ugyanis a gyártás közben keletkező alumínium­forgács atomi szintű újra­feldolgozásával készül. Az eredmény egy ház, mely ugyanolyan erős és szép, mint a többi termékünké.

További információk

Évjárat

2019

Processzor

i5

RAM

16GB

Tárhely

512GB

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!