fbpx
Macszerez Logo

WWDC23 – Ezeket mutatták be a keynote-on

A következő sorokban egy kis összefoglalót kínálunk mindabból amit az Apple bemutatott a legutóbbi keynote-on, azaz a WWDC-n

Apple vision Pro

Bemutatkozott az Apple új Ar szemüvege, amely új távlatokat nyit a szórakozásban, munkában vagy akár a tanulásban. Eljött az asztali setupok korának utolsó szakasza? Mostantól nem lesz szükség még akár íróasztalra sem! Minden mindig ott lesz a szemed előtt. Gesztusvezérléssel, digitális billentyűzettel és természetesen az Apple chipek erejével.

MacBook Air 15”

Az örök kedvenc aki kigyúrta magát a nyárra. Mindenki hőn szeretett Macbook Air modellje már 15” kijelzővel is kapható lesz az Apple kínálatából. Szokásos gyönyörű design, a már jól bevált Apple szilikonnal, ez biztos nem húzza le a vállad ha a táskádba dobod! Hangtalan működésének köszönhetően senkit sem fog zavarni körülötted. A 15”-os hatalmas kijelzőn pedig szinte minden IS elfér.

Mac Studio, M2 Max és M2 Ultra

Mindenkinek leesett az álla mikor bemutatták az M1 széria két nehézsúlyú bajnokát az M1 Max-et és az M1 Ultra-t bepakolva az új Mac Studioba. Nos… Hát itt az új generáció és köszöni szépen átveszi a stafétát. M2 Max és M2 Ultra, szokásosan a Mac Studioval kombinálva nem lesz olyan feladat ami fejtörést okozna nekik.

Macszerez WWDC23

Mac Pro

Amikor azt hinnénk csak ennyi, akkor is fokozzák a bőség zavarát. Nem jön be a Mac Studio? Semmi gond! Itt az új Mac Pro az M2 Ultra erejével. A sokak által kedveld “sajtreszelő” már kapható Apple Chippel a még brutálisabb teljesítményért.

iOS 17

Jó-jó ez mind szép és jó, de nem minden nap vesz az ember számítógépet, mi van azokkal akiknek megfelelnek az eddigi Apple termékeik? Mi várható a softwarekkel? A kommunikáció újabb szintekre lesz emelve az iOS 17-el, még jöbban ki tudjuk használni majd a kijelzőnket, egy érintéssel számot cserélhetünk, napló válhat a telefonunkból… ezek és még sok minden újdonság érkezik az új szoftware-el.

iPadOS 17

Természetesen az iPad OS is megkapja az idei nagy upgrade-t. Még jobban személyre szabhatjuk majd zárolt képernyőnket, a widgeteket az eddigieknél is több mindenre tudjuk majd használni, természetesen a kommunikációs újdonságok itt sem maradhatnak el, a biztonság mint mindig a legfontosabb az iPad OS legújabb generációjában is, valamint azok sem maradnak magukra akik táblagépük segítségével végzik munkájukat.

macOS Sonoma

Érkezik a Sonoma, a macOS legújabb verziója is. Egyre nagyobb teret kapnak a widgetek ezen a platformon is. Kapunk új gyönyörű háttérképeket, konferenciahívások szerelmeseinek is kedveznek idén az apple fejlesztői, a weboldalakat mint appokat használhatod majd a dockban, jelszavaid még nagyobb biztonságban lesznek és természetesen minden más újítást is megkapunk amit az iPad és iPhone készülékek megkapnak az üzenetekben és egyéb kommunikációra használt felületeken.

watchOS 10

Frissítsük le végül de nem utolsó sorban a csuklónkon üldögélő kis barátunkat az Apple Watchot is. Az alkalmazások még jobban ki fogják használni a kijelző adta tereket, az óra tudni fogja mire mikor van szükséged és mindig azt a widgetet mutatja ami éppen releváns számodra, kapunk természetesen új számlapokat is, a kerékpározás szerelmeseinek is szól majd ez a frissítés, fókuszban kerül a mentális egészség is, és természetesen nem maradnak el a biztonságot erősítő újdonságok sem.

Ezekkel rukkolt elő az Apple az idei WWDC-n. A következő blogsorozatunkban minden egyes témát kivesézünk majd, és elmondjuk mit kell tudni az imént felsoroltakról. Addig is nézzetek körül a webshopon, mert számos remek ajánlattal várunk titeket.

Blog

További cikkek

Értesülj elsőként az Apple újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!