fbpx
Macszerez Logo

iPhone szerviz árak

A MacSzerez szakértő csapattal és a legmodernebb eszközökkel várja az iPhone tulajdonosokat. Tapasztalt szakembereink gyorsan, hatékonyan és pénztárcabarát módon segítenek meghibásodott iPhone-ok szervizelésében, javításában. Tekintse át árainkat és látogassa meg budapesti showroomunkat az 1. kerületben és bízza ránk készüléke javítását!

Akkucsere programozott/nem programozott:
A telefon a Beállítások/Akkumulátor menüpont alatt kiírja az akkumulátor kapacitását/ismeretlen alkatrészt jelez
 
Kijelzőcsere elkészülési idők: utángyártott: 1-2 óra, minden más esetben 2-3 munkanap
 
Fizikai sérülés megléte esetén bizonyos javítások több munkanapot vehetnek igénybe.

Ezen felül, 2020 utáni modelleknél van lehetőség a készülék térítéses cseréjére

Mit kínál egy iPhone szerviz?

Az iPhone-ok leggyakoribb hibái közé tartozik az akkumulátor élettartamának csökkenése és a kijelző vagy a hátlap sérülése, törése. Előbbit egy iPhone akkumulátor cserével könnyen orvosolni lehet, míg utóbbit egy kijelző/hátlap csere oldhat meg. Gyakran igénybevett szolgáltatásaink közé tartozik továbbá az iPhone alaplap javítás, a Face ID javítás, az iPhone tárhely bővítés, az iPhone kamera csere vagy az iPhone gombok cseréje. Legyen szó bármilyen hibáról, minden esetben szakszerű beavatkozás szükséges, amelyet szakértő csapatunk gyorsan és hatékonyan tud kezelni.

Miért éri meg az iPhone javítása?

Egy iPhone javítása nem csak a teljesítményre van hatással, de megjelénésben is olyan érzést kelthet, mintha új készüléket vásárolna. Egy régi eszköz javítása nemcsak költséghatékony, de környezetbarát megoldás is. A felújítás és javítás lehetőségeivel csökkenthetjük az elektronikai hulladék mennyiségét, hozzájárulva a fenntarthatóbb jövőhöz.

iPhone szerviz Budapest 1. kerületében

A MacSzerez szerviz csapata újjávarázsolja iPhone-ját anélkül, hogy új készülék vásárlására lenne szükség. Tapasztalt szakembereink, minőségi alkatrészek és versenyképes árak biztosítják, hogy elégedetten távozzon az üzletünkből, és továbbra is használhassa immár felújított eszközét.

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

Kérem amennyiben nem találja a felsorolva a hiba jelenséget vagy nem talál árat hozzá vegye fel a velünk a kapcsolatot.

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!