iMac szerviz árak

A MacSzerez szakértő csapattal és a legmodernebb eszközökkel várja az iMac tulajdonosokat. Tapasztalt szakértő csapatunk a problémák gyors és hatékony megoldását személyreszabottan, kedvező árakon valósítja meg. Tekintse meg árainkat és látogasson el budapesti üzletünkbe az 1. kerületben! Bízza ránk készüléke javítását!

iMac Slim
 • iMac Slim SSD csere (256GB)

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim SSD csere (512GB)

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim SSD csere (1TB)

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim Memória/RAM bővítés 8GB DDR3L

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim Memória/RAM bővítés 16GB DDR4

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim szétszedés/összerakás/tisztítás

Mit kínál egy iMac szerviz?

Az iMac az Apple számítógépek kifinomult remeke, ám idővel és hosszas használattal problémák merülhetnek fel. Ilyen esetekben is számíthat a MacSzerez-re! iMac szerviz szolgáltatásunk megbízható megoldást, szakértelmet és tapasztalatot nyújt az iMac készülékek javításában, hogy iMac modellje ismét a legjobb formáját mutassa. iMac szervizünk széles skáláját kínálja a javításoknak, beleértve az iMac portalanítást, a kijelző cserét vagy az iMac SSD bővítés és az iMac memória bővítés szolgáltatásainkat, így biztosítva az optimális teljesítményt és a készülék hosszú élettartamát.

Miért éri meg az iMac javítása?

Fontos tényező, hogy egy régebbi iMac javítása által nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarátabb alternatívát is választ. A szerviz során az eszköz működőképessége helyreáll, így hosszú távon használható marad. Ezáltal csökkenthetjük az elektronikai hulladék mennyiségét, ami kiemelkedő jelentőségű a fenntarthatóság szempontjából.

iMac szerviz Budapest 1. kerületében

Szervizünk a megbízhatóság és a fenntarthatóság mellett kiemelten törekszik az ügyfélközpontúságra, így a minőségi szolgáltatásokat pénztárcabarát módon tudjuk biztosítani. iMac készüléke javításra szorul? Ne habozzon, látogasson el hozzánk!

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

Kérem amennyiben nem találja a felsorolva a hiba jelenséget vagy nem talál árat hozzá vegye fel a velünk a kapcsolatot.

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!