fbpx
Macszerez Logo

MacBook szerviz árak

A MacSzerez szakértő csapattal és a legmodernebb eszközökkel várja a MacBook tulajdonosokat. Tapasztalt szakértő csapatunk a problémák gyors és hatékony megoldását személyreszabottan, kedvező árakon valósítja meg. Tekintse meg árainkat és látogasson el budapesti üzletünkbe az 1. kerületben! Bízza ránk készüléke javítását!

Ezen felül, 2020 utáni modelleknél van lehetőség a készülék térítéses cseréjére

Mit kínál egy MacBook szerviz?

A MacBook az innováció és a megbízhatóság szimbóluma, ám idővel minden eszköz karbantartásra szorul vagy rosszabb esetben meghibásodik. A MacBook laptopok leggyakoribb hibái közé tartozik az akkumulátor meghibásodása és a kijelző sérülése, illetve a folyadékkár vagy beázás. Előbbit egy MacBook akkumulátor cserével könnyen orvosolni lehet, míg utóbbit egy kijelző csere vagy alaplapi javítás oldhat meg. Gyakran igénybevett szolgáltatásaink közé tartozik továbbá a MacBook töltők javítása, a billentyűzet csere, a MacBook tárhely bővítés, az alaplap javítás vagy egy általános MacBook tisztítás. Legyen szó bármilyen hibáról, minden esetben szakszerű beavatkozás szükséges, amelyet szakértő csapatunk gyorsan és hatékonyan tud kezelni.

Miért éri meg a MacBook javítása?

Egy régi eszköz javításával nemcsak pénzt takaríthat meg, de ezzel egy környezetbarát megoldást is választ. Meglévő eszközének felújításával megóvja a környezetet a felesleges elektronikai hulladéktól, így a fenntarthatósághoz is hozzájárulhat.

MacBook szerviz Budapest 1. kerületében

A MacSzerez szerviz csapata újjávarázsolja MacBook-ját anélkül, hogy új készülék vásárlására lenne szükség. Tapasztalt szakembereink, minőségi alkatrészek és versenyképes árak biztosítják, hogy elégedetten távozzon az üzletünkből, és továbbra is használhassa immár felújított eszközét.

Karbantartás
termékeinkre

Szervíztámogatás minden termékünkhöz

Garanciális
termékek

Ellenőrzött termékek garanciabiztosítékkal

Szivesen
segítünk

Kérdése van ?
Állunk rendelkezésére!

Gyors
szállítás

Akár már 2 napon belül
Önnél lehet

Kérem amennyiben nem találja a felsorolva a hiba jelenséget vagy nem talál árat hozzá vegye fel a velünk a kapcsolatot.

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!