fbpx
Macszerez Logo

Apple Thunderbolt Display 27″

199,990 Ft

2560X1440

M1 / M2 / M3 kompatibilis adapterrel

Thunderbolt technológia

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Thunderbolt Display 27″

Erről a termékünkről 27%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

szép

Portok:

3×  USB 2.0 ports

1×  Thunderbolt port

1×  FireWire 800 port

1× Gigabit Ethernet port

Kábel:

Thunderbolt 2 (adapterrel Apple Chip-es gépekkel is kompatibilis!)

MagSafe (up to 85 W)

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Gyártó Apple
Kijelző méret 27 “
Kijelző felbontás 2560 x 1440
Méretarány 16:9
3D-s kijelző Nem
Kontrasztarány 1000 :1
Fényerő 375 cd/m²
Válaszidő 12 ms
Láthatósági szög 178 fok
Beépített hangszóró Igen
Beépített mikrofon Igen
Beépített webkamera Igen
Beépített tuner Nem
Csatlakozó FireWire
LAN
Thunderbolt
USB 2.0
Méret 49,1 x 65 x 20,7 mm
Súly 10,8 kg

 

Beépített Thunderbolt technológiával.

A Thunderbolt I/O-technológiának köszönhetően soha nem látott sebességgel viheted át az adatokat számítógéped és más eszközeid között. A mindkét irányban két, egyenként 10 Gb/s átviteli sebességű csatornát használó technológia az USB 2.0 portok sebességének akár a hússzorosát, a FireWire 800 portokénak pedig akár a tizenkétszeresét is elérheti. Emellett arra is lehetőséget ad, hogy egyetlen kompakt portra akár hat eszközt is csatlakoztass.

A mindentudó dokkolóállomás.

Egyetlen kábellel bármely Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógéphez csatlakoztathatod, így a 27 hüvelykes, nagy felbontású képernyő mellett a kiváló minőségű hangszórók, a FaceTime HD-kamera, a FireWire 800 és a Gigabit Ethernet port, valamint a további nagy teljesítményű perifériaeszközök, például merevlemezek vagy videorögzítő eszközök sorba kötésére alkalmas Thunderbolt port nyújtotta lehetőségeket is élvezheted.

Energiaellátás egyszerűen.

A Thunderbolt Display kijelzőn MagSafe-csatlakozó is található, mely biztosítja MacBook Pro vagy MacBook Air számítógépednek az energiaellátást és a feltöltési lehetőséget. A csatlakozót nyugodtan az asztalodon hagyhatod. Nem lesz szükséged arra, hogy letekerd a laptopod tápegységének kábelét – a tápegységet elő sem kell venned az utazótáskából.

Nagyobb kijelző a nagyobb ötletekhez.

Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógépedet a Thunderbolt Display kijelzőhöz csatlakoztatva páratlan, panorámaszerű látványban részesülhetsz. Eme óriási méretű, 27 hüvelykes, fényes felületű, széles képformátumú kijelző mozihatást keltő 16:9-es oldalaránnyal és lenyűgözően nagy, 2560 x 1440 képpontos felbontással rendelkezik. Ezáltal nagyobb teret ad a MacBook Air számítógépen futtatott alkalmazásoknak, tágasabb képernyőt biztosít a MacBook Pro számára, és az iMac vagy Mac mini számítógépnek is méltó társa lesz az asztalodon.

LED-es háttérvilágítás.

Várakozási idő nélkül is teljes fényerő. Ez a LED-es háttérvilágítás legnagyobb előnye. Azokkal a képernyőkkel ellentétben, amelyek csak egy bemelegítési szakasz után érik el a maximális fényerőt, a LED-es háttér-világítású kijelző azonnal bekapcsol, és teljes fényerővel lép működésbe. A LED-es háttérvilágítás emellett a fényerő finomabb szabályozását is lehetővé teszi. Így a Thunderbolt Display kijelző fényereje akár a legsötétebb helyiségek fényviszonyaihoz is igazítható.

Beépített FaceTime HD-kamera és mikrofon.

A beépített FaceTime HD-kamerának és mikrofonnak köszönhetően asztali vagy hordozható Mac számítógépedet – az utóbbit akár összecsukva is – a kijelzőhöz csatlakoztatva HD minőségű videohívásokat folytathatsz*, vagy fényképeket készíthetsz a Photo Booth alkalmazással.

A Thunderbolt Display kompatibilitása.

A Thunderbolt-kompatibilis Mac számítógépek – a MacBook Air, a MacBook Pro, a Mac mini és az iMac jelenlegi generációja – teljes mértékben kompatibilisek az Apple Thunderbolt Display kijelzővel. Azok a felhasználók, akiknek a Mac számítógépén csak Mini DisplayPort kimenet található, a 27 hüvelykes LED Cinema Display kijelzőt tudják használni. Ide tartozik például a Mac Pro és a MacBook, valamint az előző generációs MacBook Pro, MacBook Air, Mac mini és iMac számítógépek.

További információk

Kijelző felbontás

2560×1440

Kijelző méret

27"

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!