fbpx
Macszerez Logo

Sonos Five Gen 2

129,990 Ft

Hangszóró – aktív

3,5 mm jack

LAN

Wi-Fi

Multiroom

AirPlay

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Sonos Five Gen 2

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Gyári tápkábel

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

Hangsegéd – Siri for Apple HomeKit, iOS operációs rendszer támogatás, 2,4 GHz-es WiFi sáv, okosotthonok vezérléséhez és zenelejátszáshoz, Apple Music támogatás, EU disztribúció, angol nyelvű alkalmazás.

Sonos FIVE – fehér

Szeretnéd filmnézés közben ugyanazt a hangulatot megteremteni, mint a moziban? Akkor príma választás lehet ezen SONOS önálló hangfal. Ez az aktív hangfal integrált erősítővel rendelkezik, amelynek hála közvetlenül a forrásról is lejátssza a zenéket. Wi-Fi, Multiroom és AirPlay technológiával kapcsolhatod össze a hangforrással. Így a mobilodon lévő zeneszámokat kábel használata nélkül is lejátszhatod. A multiroom üzemmóddal kibővített hangfal szinkronizálható a lakás más zenelejátszó rendszereivel. Miután csatlakoztattad az AirPlay hangszórót a Wi-Fi hálózathoz, kapcsolatot létesít az összes kompatibilis készülékkel. Ezután könnyűszerrel lejátssza a hangot bármely hatótávolságon belüli berendezésről, így akár a kertből is beteheted a kedvenc dalaidat.

Hangszóró Sonos FIVE - fehér Képernyő
Hangszóró Sonos FIVE - fehér Oldalnézet

Sonos FIVE – fehér lényegesebb tulajdonságai

  • Eme SONOS hangszóró kitűnő hallgatási minőséget garantál a zenehallgatáshoz és a filmnézéshez
  • Ez egy aktív hangfal
  • Wi-Fi, Multiroom és AirPlay technológia segítségével kötheted össze a hangforrással
  • Ez a meglévő SONOS hangfal fehér színű
  • Súlya 6,36 kg
  • A hangszóró mérete: 20,3 × 36,4 × 15,4 cm (magasság × szélesség × mélység)

A minőségi SONOS hangszóró további funkciói

Ezen SONOS hangszóró tökéletes légkört teremt filmnézéshez és zenehallgatáshoz. Mikrofont ugyancsak integráltak bele. Hangsegéd is rendelkezésre áll, tehát hangutasításokkal is irányíthatod. Mindemellett képes kommunikálni Android és iOS rendszeren futó készülékekkel.

Hangszóró Sonos FIVE - fehér Lifestyle

Csatlakoztatás

  • Csatlakozók típusa: 3,5 mm Jack és LAN (RJ-45)
  • Kimenetek: 3,5 mm Jack

További információk

Egyéb

Hangszóró

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!