fbpx
Macszerez Logo

PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia

16,990 Ft

iPhone 15

Privacy

Megosztás:

Edit Content

Leírás

PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia

Privát üzenetek. Banki adatok. Pin kódok. Ez csak néhány azokból a bizalmas információkból, amelyeket a PanzerGlass™ képernyővédő fóliával teljes biztonságban tudhatsz a melletted ülők kíváncsi tekintetétől a vonaton, a buszon, az irodában, de még otthon is. A speciálisan kialakított adatvédelmi szűrő gyakorlatilag láthatatlanná teszi a képernyő tartalmát rajtad kívül mindenki más számára.

A véletlen ütések, a zsebekben lapuló szúró-vágóeszközök, de még a kőkemény járdára zuhanás sem jelent ellenfelet ennek a karcolás- és ütésálló képernyővédőnek, amely magas szintű védelmet nyújt a szabadesést követő tompa becsapódások ellen is. Ezen felül antibakteriális hatású, és foltmentes bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti a látható ujjlenyomatok számát, és elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium 99,99%-át.

Az Ultra-Wide Fit képernyővédő-fólia a telefon teljes elülső felületét lefedi, miközben elég helyet hagy a toknak. Teljes és kristálytiszta képet ad, és FSC-tanúsítvánnyal ellátott, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

Jellemzők

 • Ultraszéles védelem
 • Karcálló = megvédi készülékét a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól.
 • Ütésálló = megóvja az eszközöket a mindennapi koccanásoktól, esésektől és a képernyő berepedezésétől.
 • Könnyű felhelyezés = olyan egyszerű a felhelyezése, hogy még azoknak is sikerülni fog, akiknek tényleg két bal keze van.
 • Hosszabb élettartam
 • Gyémántszilárdság – a legerősebb = a gyémántszilárdság az eszközök legjobb barátja – és az abszolút legerősebb üveg, amit gyártunk.
 • Antibakteriális = az ISO 22196 és a JIS Z 2801 szabványok szerint bizonyítottan elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium akár 99,99%-át.
 • Ujjlenyomatálló = taszítja az olajat és a vizet, csökkenti az ujjlenyomatok, valamint a szennyeződések, fertőtlenítő gél és kézápoló nyomait.

Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 15, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő, antibakteriális és fényes, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica.

Üvegfólia PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia + felhelyező keret ...

Készüléked kijelzője még rendkívüli figyelem mellett is bármikor pillanatok alatt összetörhet, elegendő ha véletlenül leejted a padlóra. A minőségi PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia + felhelyező keret pontosan ilyen szituációkban nyújt kellő védelmet. Apple iPhone 15 eszközhöz készítették. 9H keménységével és 0,4 mm vastagságával hatékonyan óvja a kijelzőt a sérülésektől és a karcolásoktól. A külső felületkezelés minimálisra csökkenti az ujjlenyomatok és foltok kialakulását. Nagy pozitívuma a kissé lekerekített 2.5D szélek, melyek kiválóan egybeolvadnak a kijelzővel. A híres PanzerGlass által készített üvegfóliának hála okoskészüléked kijelzőjét mindig biztonságban tudhatod. Semmilyen módon sem befolyásolja a kijelző érintési tulajdonságait, mivelhogy ragasztóréteg nemcsak a szélei mentén van, hanem a teljes felületén is. A csomagolásban a következő is megtalálható: szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica.

Üvegfólia PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia + felhelyező keret ...

PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia + felhelyező keret kulcsfontosságú jellemzői

 • Az üvegfóliát Apple iPhone 15 készülékhez tervezték
 • 3-szor tartósabb, mint a védőfólia
 • A kijelző érzékenységét sem befolyásolja
 • Keménység: 9H
 • A nagy hírű PanzerGlass által megalkotott üvegfólia vastagsága: 0,4 mm
 • A csomag tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
 • Ez a minőségi PanzerGlass Privacy Apple iPhone 15 üvegfólia + felhelyező keret könnyedén felhelyezhető
 • Az üvegfólia szélei 2.5D ívelésűek
 • A teljes felületén lévő ragasztórétegnek köszönhetően a kijelző mindig tökéletesen fog reagálni az érintésre

További információk

Egyéb

Üvegfólia

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!