fbpx
Macszerez Logo

PanzerGlass HardCase MagSafe Apple iPhone 15 tok D3O védőréteggel

14,990 Ft

iPhone 15 tok

Megosztás:

Edit Content

Leírás

PanzerGlass HardCase MagSafe Apple iPhone 15 tok D3O védőréteggel

PanzerGlass HardCase MagSafe Apple iPhone 15 tok D3O clear 4case

PanzerGlass™ HardCase MagSafe Compatible

Az élet egy kontaktsport. Védd meg telefonod a mindennapi élet ütéseitől és zúzódásaitól a PanzerGlass™ HardCase tokkal. Egyszerűen pattintsd fel, és már indulhatsz is az újabb meccsre. A teljesen MagSafe-kompatibilis HardCase merev, átlátszó hátlappal rendelkezik, amelyet lágyabb keret vesz körül. Ez az anyagkombináció magas szintű leejtésvédelmet biztosít. A tok háromszoros katonai szabványnak megfelelő ejtéstesztelésen esett át, ami azt jelenti, hogy kibírja, ha több mint 3,6 méteres magasságból leejted, vagy akár az erkélyen ülve véletlenül kicsúszik a zsebedből.

A HardCase sárgásodásgátlóval van ellátva, így még intenzív használat mellett is jól fog kinézni. A tok fokozott védelmet nyújt a kórokozókkal és baktériumokkal szemben, köszönhetően az antibakteriális hatásnak, amely bizonyítottan elpusztítja a leggyakoribb felszíni baktériumok akár 99,99%-át.

Termékeinket úgy terveztük, hogy ténylegesen meghosszabbítsák készüléked élettartamát. A ClearCase keret 100%-ban újrahasznosított anyagból készül, és a tok FSC-tanúsítvánnyal ellátott, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

MagSafe kompatibilis

  • 3 x katonai szabványnak megfelelő ejtésteszt (MIL-STD-810H) = 3,6 méteres ejtési magassággal tesztelve, ami megfelel annak, amikor sziklamászás közben véletlenül csúszik ki a zsebedből a telefonod
  • Karcálló = megvédi a készüléked a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól
  • Ütésálló = megóvja eszközödet a mindennapi koccanásoktól, leejtéstől és a képernyő megrepedezésétől
  • Antibakteriális = az ISO 22196 és a JIS Z 2801 szabvány szerint bizonyítottan elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium akár 99,99%-át.
  • 100%-ban újrahasznosított anyagból készült keret

Telefon tok – Apple iPhone 15 tok, anyaga TPU és polikarbonát, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak.

PanzerGlass HardCase MagSafe Apple iPhone 15 tok D3O clear 6case

Azon aggódsz, hogy vadi új telefonod megsérülhet? Eme Apple iPhone 15 telefontok teljes védelmet nyújt a gyakori külső sérülések ellen, beleértve a karcolásokat és horzsolásokat. Ez egy kemény hátlapi tok, amely nem csak védi a telefonod, hanem egyszerű kezelést is biztosít. Eme változat anyaga TPU és polikarbonátTermészetesen ellátták nyílásokkal, amelyek biztosítják a kényelmes kezelést. Ezen Apple iPhone 15 telefontok biztosan nem okoz számunkra csalódást.

PanzerGlass HardCase MagSafe Apple iPhone 15 tok D3O clear 3case

PanzerGlass HardCase MagSafe Apple iPhone 15 tok D3O védőréteggel telefontok alapvető paraméterei

  • Ez a strapabíró Apple iPhone 15 telefontok segít megőrizni mobilod újszerű állapotát
  • Ez egy hátoldali telefontok
  • Nyílások a gomboknak
  • Eme praktikus PanzerGlass telefontok anyaga: TPU és polikarbonát
  • Átlátszó kialakítás jellemzi

További információk

Egyéb

Tok

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!