fbpx
Macszerez Logo

Logitech Slim Folio Pro iPad Pro 12.9″

24,990 Ft

Angol kiosztás

3./4. generációs iPad Pro 12.9″-hez

Háttérvillágítás

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Logitech Slim Folio Pro iPad Pro 12.9″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

szép

Tartozékok:

Gyári doboz

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

 

Gyártó: Logitech
Modell: Slim Folio Pro (920-009704)

Dolgozzon úgy, mint egy profi

A Slim Folio Pro segítségével úgy gépelhet a iPad Pro készülékeken, mint egy hordozható számítógépen. Három külön üzemmód biztosítja, hogy a legmagasabb szinten dolgozzon mindig, mindenhol – egy kávéházban, az íróasztalnál vagy az ölébe húzott géppel. Ez a könnyű, sokoldalú tok védi a készülék képernyőjét és hátlapját, és emellett kényelmes helyet biztosít a (2. generációs) Apple Pencil töltéséhez és tárolásához is.

Három használati mód

A Slim Folio Pro három egyedi üzemmódot kínál, hogy segítse a feladatok még hatékonyabb végrehajtását.

Gépelés üzemmód: Csak dokkolja függőlegesen a billentyűzetet, és kezdjen gépelni.
Rajzolás üzemmód: Csukja össze az iPad Pro képernyőjét, hogy jegyzetelhessen vagy rajzolhasson a (2. generációs) Apple Pencil segítségével.
Olvasás üzemmód: Ha könyvet, cikket vagy egyebet szeretne olvasni, hajtsa hátra a billentyűzetet.

Minőség mindenhol, éjjel és nappal

Szokta használni az iPad Pro készüléket éjjel vagy rossz fényviszonyok között? Mi is. Ezért vannak a beépített billentyűzetnek háttér-világítású billentyűi. Három beállítható fényerőszint szolgál arra, hogy lássa, mit csinál, amikor a hálószobában van, repülőgépen utazik vagy bárhol rossz fényviszonyok között használja a készüléket.

Több mint 20 évnyi újítás a gépelés terén

A Logitech több évtizedes szakértelme garantálja, hogy minden billentyűleütés zökkenőmentes, természetes és pontos lesz. Élvezze a kényelmes és rugalmas gépelés élményét a széles, optimális elrendezésű billentyűkön, amelyek kitöltik a rendelkezésre álló keretet, hogy Ön ne érezze zsúfoltnak a billentyűzetet. Kiváló minőségű mechanikus billentyűzeteinket a gyors és pontos gépelés érdekében az egyes billentyűk alatt elhelyezett ollós mechanikával alakítottuk ki, mert így lenyomás után a billentyűk gyorsan a helyükre ugranak.

Hasznos iOS-hivatkozások

Felejtse el a képernyőn vagy a menükben keresgélést egy egyszerű művelet végrehajtásához – a Slim Folio Pro egy teljes sor gyorsbillentyűt tartalmaz.

1) Home: ugrás a kezdőlapra
2) Billentyűvilágítás: a hátulról világított billentyűk fényereje le- és fel változtatható
3) Keresés: az iOS keresőmezőjét hívja elő
4) Virtuális billentyűzet: a virtuális billentyűzet megjelenítése/elrejtése
5) Média-kezelőszervek: vissza, lejátszás/szünet, előre
6) Hangerőszabályzók: némítás, hangerő csökkentése, hangerő növelése
7) A képernyő be- és kikapcsolása: reteszeli az iPad Pro képernyőjét
8) Bluetooth® Low Energy csatlakoztatás: eszközök párosítása
9) Töltöttség-ellenőrző: a LED fénye mutatja az akkumulátor állapotát

Kiváló képernyő- és hátlapvédelem

Az iPad képernyőjének és hátlapjának védelme a kopásoktól, karcolásoktól és ráömlő folyadékoktól. A Slim Folio Pro biztonságban tartja az iPad Pro készüléket egy könnyű tokban, amely védi a készülék sarkait, és nem terheli le a felhasználót. A külső szövet lágy és puha tapintású.

Kényelmes mágneses csat

A biztonságos mágneses csat biztonságosan csukva tartja a tokot, amikor nem használja az iPad készüléket, hogy megvédje annak képernyőjét. A csatnak része egy kényelmes tárolófül is a (2. generációs) Apple Pencil és más digitális ceruzák számára.

Apple Pencil (2nd Gen.) termékhez tervezve

A Slim Folio Pro tokot nyitott oldalúnak terveztük, hogy a (2. generációs) Apple Pencil tölthető legyen, amikor a tok használatban van. Miután végzett a rajzolással, csúsztassa az Apple Pencil eszközt a mágneses csatba, hogy utazás közben el ne vesszen.

Azonnal kezdhet gépelni

A beépített automatikus be- és kikapcsoló funkciónak köszönhetően csak állítsa az iPad készüléket gépelés üzemmódba, és a billentyűzet bekapcsol. Az iPad Pro készüléket a dokkolóról levéve a billentyűzet alvó állapotba kerül. Ez energiát takarít meg, hogy két töltés között Ön hosszabb ideig gépelhessen.

A Slim Folio Pro lenyűgözően hosszú üzemidejű akkumulátorral van ellátva, amely egy töltéssel akár 3 hónapig is bírja. Csak fogja a iPad Pro készülékhez kapott USB-C-kábelt, és töltse az eszközt külső akkumulátorról vagy közvetlenül az iPad Pro készülékről.

Párosítsa egyszer és készen van
A Slim Folio Pro a fejlett, kis fogyasztású Bluetooth Low Energy vezeték nélküli kapcsolatot használja az iPad Pro és a billentyűzet a megbízható, energiatakarékos egymáshoz csatlakoztatására. Csak egyszer kell beállítania a kapcsolatot, és billentyűzet attól fogva minden alkalommal automatikusan csatlakozik, ha Gépelés üzemmódba állítja az iPad Pro készüléket.

További információk

Egyéb

Egyéb, Magic Keyboard tok

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!