fbpx
Macszerez Logo

Apple Studio Display 27″ 5K | Állítható dőlésszögű és magasságú állvány!

649,990 Ft

Állítható dőlésszögű és magasságú állvány

Apple Garanciális

5K 5120 × 2880 27″

16:9 képarány

ThunderBolt

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Studio Display 27″

Erről a termékünkről 0%-os áfás számlát adunk.

A készülék Apple garanciális 2024. július 11-ig!

Állapot:

makulátlan

Csatlakozás

ThunderBolt
Thunderbolt / USB 4  1 ×
USB-C  3 ×

Főbb jellemzők

High-end 5K Retina kijelző

5120 × 2880 felbontás 218 képpont hüvelykenként

Állítható dőlésszögű és magasságú állvány! (Új ára 950.000Ft)

Antireflexiós üveg kialakításban

12MP ultraszéles látószögű kamera 122°-os látómezővel és központosítással

Egy Thunderbolt 3 (USB-C) port, három USB-C port

Hat hangszórós hifi rendszer mélysugárzókkal, rezonanciaellenes elrendezésben

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

27″ Apple Studio Display – Standard Glass – Állítható dőlésszögű állvány

Apple Studio kijelző

Az Apple Studio Display egy prémium 5K monitor beépített kamerával

Az 5K felbontású Studio Display lenyűgöző, teljes képernyős kialakítást kínál keskeny élekkel és kifinomult, teljesen alumíniumból készült házzal, amely fejlett funkciókat rejt egy vékony profilba. A különböző munkaterületek igényeinek kielégítése érdekében állítható dőlésszögű állvánnyal van felszerelve. A fenomenális képminőség biztosítja, hogy minden pompás színekben és lenyűgöző részletességgel elevenedjen meg.

Apple Studio kijelző

Magával ragadó 27″ kijelző

A Studio Display 27 hüvelykes 5K Retina kijelzője több mint 14,7 millió képpontot tartalmaz. A 600 nites fényerő, a széles P3 színskála és a több mint egymilliárd szín támogatása révén a kép látványos részletességgel elevenedik meg. A True Tone technológia automatikusan beállítja a kijelző színhőmérsékletét a környezet változásának megfelelően a természetesebb látvány érdekében.

Apple Studio kijelző

Továbbfejlesztett tükröződésgátló bevonat

A Studio Display már alapfelszereltségként a piacon kapható legjobb tükröződésgátló felülettel rendelkezik, amely csökkenti a tükröződést a nagyobb kényelem és olvashatóság érdekében. Rendkívül alacsony fényvisszaverő képességének köszönhetően minden szó és minden pixel gyönyörűen kiemelkedik.

Apple Studio kijelző

Tökéletes hang és kép

Az Apple Studio Display három stúdióminőségű, rendkívül alacsony zajszintű mikrofont is tartalmaz a kristálytiszta hívásokhoz. Hat hangszórós hangrendszerrel is rendelkezik a hihetetlen hallgatási élmény érdekében. Négy teljesítménycsökkentő mélysugárzó minimalizálja a torzítást, és erőteljes, artikulált basszusokat, két nagy teljesítményű magas hangszóró pedig pontos közép- és éles magashangokat produkál. A hangszórók a Dolby Atmos technológiával támogatják a térhatású hangzást a zenéhez és a videókhoz, így igazán mozis élményt nyújtanak.

Apple Studio kijelző

Apple Studio Display könnyen csatlakoztatható

A Studio Display három, akár 10 Gbps sebességű USB-C porttal rendelkezik a nagy sebességű perifériák, tárolók és egyéb eszközök közvetlen csatlakoztatásához a kijelzőhöz. A Thunderbolt 3 port lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Studio Display-t és az összes csatlakoztatott perifériát egyetlen kábellel csatlakoztassák egy Mac számítógéphez. Ugyanez a kábel akár 96 W-os teljesítményt is biztosít a laptopnak, így a Studio Display gyorsan feltölthet egy 14 hüvelykes MacBook Pro-t. Akár három Studio kijelző is csatlakoztatható a MacBook Pro-hoz, hogy hatékony szerkesztési vagy animációs munkaterületet hozzon létre.

Apple Studio kijelző
 Gyártó: Apple
Modell: Studio Display 27 Standard Glass Tilt-Adjustable Stand MK0U3
Leírás:Lenyűgöző, mire leszel képes.A Studio Display teljesen új alkotói perspektívát nyit. Azonnal magával ragad, amint bekapcsolod. Bámu­latos funkciók teszik teljessé a képet. A vé­kony kialakítású, nagy felületű kijelzőn gyö­nyö­rű színek­kel és elké­pesztő részlet­gazdag­sággal kel életre minden.True ToneJó ránézni. Intelligens fény­érzékelőjével a Studio Display auto­ma­ti­ku­san a környezeti fényhez igazítja a kijelző színhőmérsékletét, hogy még természetesebb legyen a látvány.Tükröződésgátló bevonatMinimális tükröződés. Maximális fókuszáltság. A Studio Display alap­felszereltségének része az iparágban egyedülálló tükröződés­gátló bevonat, ami a szem kényelmét és a szöve­gek jobb olvashatóságát szolgálja. Így minden egyes szó és képpont élénken, elképesz­tően csekély tükröződéssel jelenik meg.

Nanotexturált üveg

Még kevesebb tükröződés, bármilyen környezetben. A Studio Display elérhető innovatív nanotexturált üveggel is, amely ideális választás nagyon fényes terekben – például, ha erősen besüt a nap. Szétszórja a fényt, hogy tovább csökkentse a tükröződést, így akkor is kiváló képminőséget élvezhetsz, ha nem ideálisak a fény­viszonyok.

Szenzációs kamera

12 megapixeles ultraszéles látószögű kamera Rivaldafény funkcióval. A Studio Display ki­emel­kedően fejlett kamerát kapott, 12 megapixeles érzékelővel és 122 fokos látó­szög­gel. Az Apple chipnek köszönhetően pedig a Rivalda­fény funkciót is használhatod vele – a Macen először. A Rivalda­fény folya­matosan a kép közepén tart, miközben mo­zogsz, így még nagyobb élmény a videohívás. Ha mások is beszállnak melléd a hívásba, a befogott kép auto­ma­ti­ku­san kiszé­lesedik, ha pedig távoznak, ismét összeszűkül. A funkció remekül működik a kedvenc videokonferencia-alkal­mazásaiddal is.

Tűnj ki a háttérzajból.

A stúdióminőségű három­mikrofonos rendszer tiszta hangzást és kellő hangerőt biztosít a video­hívásokban és a hang­felvételeken. Az irányított hangnyaláb­formálásnak köszön­hetően pedig mindenki téged hall, nem a háttérzajokat.

Hat hangszóró. Mozis hang­élmény.

A négy rezgéskioltó mélynyomó dinamikus és tiszta basszust produkál minimális torzítással. A két nagy teljesít­ményű magassugárzó pedig részletes közép­tartománnyal bír, és a magasai is nagyszerűek. Ez az eddigi legjobb hang­hűség a Mac-hangrendsze­reken.

Az egész stúdiót feltölti.

A három USB‑C port segít­ségével csatlakoztathatod és energiával is elláthatod hálózati eszközeidet, a külső adattároló­kat, az egeret és a billentyű­zetet, vagy akár az iPhone-odat. A Thunderbolt porton keresztül a Studio Display egyetlen kábellel csatlakoz­tatható a Machez. Ugyanez a port tölteni is tudja a kompa­tibi­lis Mac laptopokat, a 14 hüvelykes MacBook Prónál pedig akár gyorstöltésre is képes.

Minden nézőpontból tökéletes.

Állítható dőlésszögű állvány. A beépített állvány dőlésszöge 30 fokban állítható, simán és könnyedén.
Választható állítható dőlésszögű és magasságú állvány. Az ellensúlyozott kar 30 fokban dönthető, magassága pedig 105 mm‑es tartományban változtatható. Beállítása köz­ben szinte nem is érzed a kijelző súlyát.
Választható VESA-rögzítőadapter. Az egyedi igényeket is kielégítő VESA-rögzítőadapter támogat­ja a fekvő és az álló tájolást is. Minden 100 x 100 mm-es VESA szabványú fali konzol­lal, asztali karral, állvánnyal és csukló­mechanikás karral kompatibilis.

Így is ismerheti: Studio Display 27 Standard Glass Tilt Adjustable Stand MK 0 U 3, StudioDisplay27StandardGlassTiltAdjustableStandMK0U3, Studio Display 27 Standard Glass Tilt Adjustable Stand MK0U3, StudioDisplay27StandardGlassTilt-AdjustableStandMK0U3, Studio Display 27 Standard Glass Tilt-Adjustable Stand MK0U 

További információk

Kijelző méret

27"

Egyéb

Egyéb

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!