fbpx
Macszerez Logo

Apple Magic Trackpad – fehér

39,990 Ft

Fehér szín

Multi-Touch technológia

Force Touch technológia

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Magic Trackpad – fehér

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

Trackpad – vezeték nélküli, üvegfelület, Multi-Touch gesztustámogatás, Force Touch technológia, Bluetooth, beépített újratölthető akkumulátor, több mint egy hónapos üzemidő 1 töltéssel, Lightning port, a töltéshez USB-C Lightning kábel mellékelve

Apple Magic Trackpad – fehér

Az Apple Magic Trackpad nagy üvegfelülete érzékeny kapcsolatot biztosít a funkciókkal és a tartalommal. A felszín alatti érzékelők reagálnak a finom nyomáskülönbségekre. Az Apple Magic Trackpad támogatja a többérintéses gesztusokat és Force Touch technológiával rendelkezik, így számos Mac alkalmazás és rendszereszköz további funkcióit érheted el nyomással vagy csippentéssel. A párosítás a Mac számítógéppel automatikus, a kapcsolat vezeték nélküli. Az Apple Magic Trackpad több mint egy hónapig bírja egyetlen töltéssel.

Az Apple Magic Trackpad főbb jellemzői

  • Érzékeny Apple Magic Trackpad többérintéses gesztustámogatással
  • A finom nyomáskülönbségekre reagáló érzékelők
  • Force Touch technológia
  • Automatikus vezeték nélküli kapcsolat a Mac számítógéphez
  • Több, mint egy hónapos akkumulátor-üzemidő
  • Fonott USB-C Lightning kábel töltéshez

További információk

Egyéb

Apple Perifériák

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!