fbpx
Macszerez Logo

2023 Mac Mini | M2 Pro

499,990 Ft

M2 Pro chip

10 magos CPU és 16 magos GPU

16GB RAM

512GB SSD

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2023 Mac Mini M2 Pro

Apple Garancia 2024. Július 17-ig!

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Tápkábel

Apple doboz

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

Leírás:

Az M2 chipes Mac mini elképesztő sebességével több feladatot végezhetsz el, gyorsabban. Az M2 Próval pedig teljesen új szintre léphetsz – a Mac mini történetében először élvezheted egy professzionális chip teljesítményét. A sokféle porttal kialakít­hatod a számodra legjobb asztali összeállítást, és bármelyik chipet is választod, hasítani fog a géped.

200 GB/s memória-sávszélesség

Az Apple chipek következő generációjának köszönhetően ez a legkomolyabb erőbedobással dolgozó Mac mini, amit valaha alkottunk. A részletgazdag prezentációktól a magával ragadó játékélményig – az M2 a munka és a játék világában is remekel. Az M2 Pro pedig az olyan nagy számítási teljesítményt igénylő feladatokkal is könnyedén elbír, mint a hatalmas képek és a 8K‑s ProRes-videók szerkesztése.

Új fejezet az Apple chipek történetében. Az M2 és az M2 Pro a forradalmi architektúrájú rendszerchipünk (SoC) tovább­fejlesztett verziói – a CPU‑t, a GPU‑t, az egyesített memóriát és a Neural Engine‑t egyetlen energiatakarékos chipben egyesítik.

Az M2 gyorsabb, következő generációs CPU‑t és GPU‑t, valamint jóval nagyobb memória-sávszélességet biztosít a Mac mininek. Az M2 Pro pedig még több CPU‑ és GPU-magot tartalmaz, memóriaátviteli sebessége pedig kétsze­rese az M2‑ének. A nagy teljesítményű médiamotorral mindkét chip szárnyal a ProRes-, H.264- és HEVC-videók feldolgozása közben, így egyszerre több streamet szer­keszthetsz akár 8K‑s felbontásban is.

M2

Az M2‑vel a Mac minibe is megérkezik az Apple chipek következő generációja, több mint 20 milliárd tranzisztorral – ez 25 százalékos pluszt jelent az M1‑hez képest. A memóriaátviteli sebessége pedig 50 százalék­kal nagyobb az M1‑énél, így az M2‑vel simán suhan­hatsz végig a munka­folyama­tokon, és gördü­lé­ke­nyen válthatsz az appok között.

M2 Pro

Az M2 Pro új szintre emeli a Mac minit, több mint 40 milliárd tranzisztorral – amely kétszer annyi, mint az M2 chip esetében. Az M2 chiphez viszonyítva az 50 százalékkal nagyobb memóriának és a kétszeres memóriaátviteli sebességnek köszönhetően az M2 Pro chip bűvészi ügyességgel kezeli a nagy méretű projekteket és professzionális munka­folya­ma­to­kat, legyen szó egy jókora adag leválogatott kép szerkesztéséről a Lightroom Classic­ban vagy 8K‑s videók fényeléséről a DaVinci Resolve‑ban.

Mini mindenesed.

A macOS Venturával a Mac minin villámgyorsan futnak a jól bevált appjaid – a Microsoft 365‑től az Adobe Creative Cloudon át a Zoomig. Ráadásul már több mint 15 000 alkalmazást és bővítményt optimalizáltak az M2 és M2 Pro chipekre. Rendszerezd az appjaid és ablakaid a Porondmesterrel, így egyszerre maradhatsz fókuszált és váltogathatsz zökkenőmentesen a teen­dőid között. Belevetheted magad egy multiplayer játékba a SharePlayjel, az iPhone‑odon elkezdett feladatlistádat pedig a Mac miniden is gond nélkül folytathatod.

Dizájn

Akár az M2‑t, akár az M2 Prót választod, az Apple chipek teljesítményével és hatékony­sá­gá­val a Mac mini hatalmas dolgokra képes – egy ikonikus, alig 20 cm oldal­hosszúságú négyzetes házban.

Egyesített memória

Kitűnő a memóriája. A Mac egyesített memóriája többre képes, mint a hagyományos RAM. A nagy sáv­széles­sé­gű, alacsony késleltetésű memóriával az Apple chipek haté­konyab­ban mozgatják az adatokat, így minden gördülékennyé válik a gépe­den. Az M2 chippel 8 GB‑tól 24 GB‑ig, az M2 Pro chippel pedig 16 GB vagy 32 GB memóriával konfigurálhatod a Mac minidet.

Gyors SSD-tároló

A Mac minit teljes egészében flashalapú tárolóval láttuk el – az akár 8 TB‑os SSD‑n bőven jut hely fotó- és videó­gyűjte­mé­nyeid­nek, fájljaidnak és alkalmazásaidnak. Ez a tárhely akár négyszer több, mint az előző generáció esetében.

Adatvédelem és biztonság

Az M2 és a macOS Ventura olyan rendkívüli adatvédelmi és bizton­sági funkciókkal látja el a Mac minit, mint a kártékony szoftverekkel és vírusokkal szembeni beépített védelmi megoldások. A következő generációs Secure Enclave pedig segít megóvni a rend­sze­redet és az adataidat.

Sokoldalúság
Alaposan felkészült.

Észbontó teljesítményével, számos különböző portjával és kompakt méretével ez a mini asztali gép rendkívül sokféle célra tökéletes – így arra is készen áll, amire te használnád.

A Mac minivel hatékony munkakörnyezetté alakíthatod az asztalod. Egészítsd ki kijelzővel, billentyűzettel, egérrel vagy érintőpaddal, és máris kezdődhet az alkotás, a programozás vagy a közös munka.

Merülj el az olyan népszerű, AAA-kategóriás videójátékokban, mint a No Man’s Sky vagy a Resident Evil Village. Az M2 és M2 Pro chipek lenyűgöző GPU-teljesítményével a komoly grafikájú játékok is akadás­mentesen és részletgazdagon jelennek meg.

A Mac mini hatékony asztali gép a tartalomgyártáshoz. Több plugint futtathatsz és több hangsávot rétegelhetsz vele a Logic Próban. A nagy teljesítményű médiamotornak köszönhetően pedig gyorsabban szerkeszthetsz számos 4K‑s és 8K‑s ProRes-videostreamet a Final Cut Próban.

Akár az M2, akár az M2 Pro chipet választod, a Mac mini ellát téged a nagyszerű appok és játékok készítéséhez szükséges eszközökkel.

Csatlakozási lehetőségek
Sok mindenre nyitott.

A kettő vagy négy Thunderbolt 4 portnak, a két USB‑A portnak, a HDMI‑nek, a Wi‑Fi 6E‑nek és a gigabites Ethernetnek köszönhetően a Mac mini szinte bármihez képes csatlakozni.9 És ha még gyorsabb hálózati sebességet szeretnél, 10 gigabites Ethernettel is konfigurálhatod, mely akár tízszer gyorsabb adatátvitelt kínál.

Thunderbolt 4

Akár 40 Gb/s sebességgel továbbítja az adatokat.10 Töltést és energiaellátást biztosít külső eszközeidnek. A Thunderbolt 4‑en keresztül olyan külső kijelzőkkel is bővítheted a munkakörnyezeted, amelyek akár 6K‑s felbontásban, 60 Hz‑es frissítési gyakorisággal képesek megjeleníteni a videókat. A HDMI pedig akár 8K‑s videokimenetet biztosít.

Wi-Fi 6E

A Mac mini újdonságai között megtalálod a minden szempontból megbízhatóbban működő, akár 2,4 Gb/s átviteli sebességet biztosító Wi‑Fi 6E-kapcsolatot is, így villámgyorsan másolhatsz át fájlokat vagy készíthetsz biztonsági mentést a Time Machine‑nal.

Kiegészítők
Varázsolj az asztalodon.

Lenyűgöző, 27 hüvelykes, 5K‑s Retina kijelzőjével, 12 mega­pixeles, Rivaldafény funkciós kamerájával és hat hangszórós hifi­hang­rend­sze­rével a Studio Display segít a legtöbbet kihozni a Mac miniből. Az összeállításodat vezeték nélküli Magic kiegészítőkkel, például Touch ID‑s Magic Keyboarddal teheted teljessé.

További információk

Évjárat

2023

Processzor

M2 Pro

RAM

16GB

Tárhely

512GB

Videókártya

Integrált

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!