fbpx

2020 iMac 27″ 5K CTO

649,990 Ft

5K kijelző

i9 3.6GHz – 10 MAG

32GB DDR4 RAM

Radeon Pro 5300 4 GB

500GB SSD

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2020 iMac 27″ 5K CTO

Használt termékeinkről 0% áfás számlát adunk!

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Tápkábel

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Bármi is az álmod, az iMacen valóra válthatod. Ez a gyönyörű megjelenésű és hihetetlenül intuitívan kezelhető számítógép rengeteg hatékony eszközzel segít még szenzációsabb végeredményt kihozni az ötleteidből. Az új 27 hüvelykes modell gyorsabb processzoraival és grafikus egységével, nagyobb memóriájával és tárhelyével, bővített audio- és videofunkcióival, valamint a még lenyűgözőbb képminőséget nyújtó 5K-s Retina kijelzőjével pedig minden szempontból tovább fokozza a bámulatos élményt. Az asztali gép, amely mindenre képes – most jobb és gyorsabb, mint valaha.

asset 1

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

Retina kijelző

Azonnal elvarázsol.
Teljesen magával ragad.

asset 2

Az egymilliárd szín megjelenítésére képes, 500 nites fényerejű Retina kijelzőn minden gyönyörűbben mutat. A fotók és grafikák szinte életre kelnek, a szöveg pedig fantasztikusan élesen jelenik meg. A 27 hüvelykes modellre ráadásul az iMacen eddig nem látott technológiáknak köszönhetően még nagyszerűbb rápillantani: a True Tone a természetesebb élményt nyújtó képtónusról gondoskodik, a nanotexturált üveg pedig a tükröződést minimalizálja.

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

Akár
4K-s
Retina kijelző

Akár
5K-s
Retina kijelző

ico 01

True Tone technológia a még természetesebb látványért.

Nanotexturált üveg

Minimális tükröződés.
Maximális részletgazdagság.

A nanotexturált üveg a Pro Display XDR-en mutatkozott be, és mostantól a 27 hüvelykes iMacre is kérheted ezt az opciót. A technológia soha nem tapasztalt előnyöket kínál napfényes, direkt fénynek kitett és változó fényviszonyok között kialakított munkakörnyezetekben. Az általános matt kijelzőbevonatokkal ellentétben a nanotexturált réteget közvetlenül az üveg felületén képezik ki, nanométeres pontosságú eljárással. A tükröződést úgy tudja csökkenteni, hogy ezzel egyidejűleg megőrzi a kijelző kontrasztját. Röviden: tátva marad a szád a képminőségtől.

asset 3

A nanotexturált üveg szétszórja a ráeső fényt, hogy minimalizálja a fényvisszaverődést, és csökkentse a matt bevonatokra jellemző zavaró homályt és csillogást.

Processzor és memória

A villámnál is gyorsabb.

asset 4

Az erős processzor minden iMacnél alap. Az akár 6 magos Intel Core i7 processzorral is konfigurálható 21,5 hüvelykes iMac gond nélkül biztosítja neked a Photoshoppal végzett munkáidhoz, videószerkesztéshez vagy zenekészítéshez szükséges teljesítményt. A 27 hüvelykes modell, melyhez akár 10 magos Intel Core i9 processzort is választhatsz, könnyedén elbír olyan komoly feladatokkal is, mint a programkódfordítás és ‑tesztelés vagy éppen több tucat hangsáv összefésülése.

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

Akár
6 magos,
nyolcadik generációs
Intel Core i7 processzor

Akár
10 magos,
tizedik generációs
Intel Core i9 processzor

Akár
4,6 GHz
Turbo Boost gyorsítással

Akár
5,0 GHz
Turbo Boost gyorsítással

asset 5

Több memória komoly kihívásokhoz. A 21,5 hüvelykes iMac hatalmas, akár 32 GB-nyi memóriával is konfigurálható, a 27 hüvelykes iMacben pedig mostantól akár 128 GB-ig is elmehetsz – vagyis megduplázhatod az előző generáció kapacitását. Így még a legösszetettebb profi munkafolyamatokon is akár kétszer gyorsabban hasíthatsz végig.1

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

Akár
32 GB
2666 Mhz-es memória

Akár
128 GB
2666 Mhz-es memória

Grafikus processzor

Lélegzetelállító látvány.

asset 6

Grafikai képességeinek köszönhetően az iMacen minden csodásan mutat. A 21,5 hüvelykes modell alapfelszereltsége egy AMD Radeon Pro 500X sorozatú grafikus processzor, melyet akár AMD Radeon Pro Vega 20 GPU‑ra is cserélhetsz, ha szeretnéd gördülékenyen megoldani az olyan feladatokat, mint a 3D-renderelés vagy az összetett videoeffektek kezelése. A 27 hüvelykes modell pedig AMD Radeon Pro 5000-es sorozatú, akár 16 GB GDDR6 memóriás – a 8 GB-oshoz képest akár hatszor gyorsabb2 – grafikus egységgel kínál ideális alapot az UHD-videókkal végzett munkához és az élethű játékkörnyezetek fejlesztéséhez.

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

Akár
4 GB
HBM2 memória

 

Akár
16 GB
GDDR6 memória – akár hatszor gyorsabb, mint a 8GB-os változat2

Akár
20
számítási egység

Akár
40
számítási egység

Adattárolás

Többet. Gyorsabban.

asset 7

Mostantól minden iMac-modell alapfelszereltségéhez kiemelkedő kapacitást és szélsebes működést biztosító SSD-tároló tartozik. A 27 hüvelykes iMacet mostantól konfigurálhatod elképesztő, 8 TB kapacitású SSD-vel is,3 melynek szekvenciális írási és olvasási sebessége akár 3,4 GB/s-ot is elérheti.4 Így a fotóidtól és videóidtól a gigaméretű fájljaidon át a professzionális alkalmazásokig mindenhez őrületes gyorsasággal férhetsz hozzá.

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

Akár
1 TB-os
SSD-tároló

 

Akár
8 TB-os
SSD-tároló

Kamera, hangszórók és mikrofonok

Hang, kamera, felvétel.

asset 8

Kristálytiszta videohívások és hangfelvételek, teret betöltő zenei és filmélmények: az iMac a kommunikáció és a tartalomlejátszás valódi sztárja. A 27 hüvelykes iMacben mostantól 1080p felbontású FaceTime HD-kamera és stúdióminőségű hárommikrofonos hangrendszer található. A hangszórókkal teljes összhangban működő T2 chip változtatható hangszínszabályozást és jobb basszusválaszt tesz lehetővé, így a tartalmaid telt, kiegyensúlyozott hifihangzással szólalhatnak meg.

21,5 hüvelykes iMac

27 hüvelykes iMac

720p
felbontású, ƒ/2,0-s fényrekeszű FaceTime HD-kamera

1080p
felbontású, ƒ/2,2-s fényrekeszű FaceTime HD-kamera

ico 02

Beépített mikrofon

ico 03

Beépített mikrofon

Apple T2 Security chip

Saját biztonsági szakértőd.

A 27 hüvelykes iMac új modelljébe Apple T2 Security chipet építettünk, melynek Secure Enclave koprocesszora a tárhelytitkosítás és biztonságos rendszerindítás alapja. A T2 chip olyan hatékony funkciókat és működési jellemzőket is lehetővé tesz, mint az 1080p felbontású FaceTime HD-kamera használata, az arcészlelés és a hangszórók jobb basszusválasza, a HEVC-videók transzkódolásához pedig az előző generációhoz képest kétszeres sebességet biztosít.5

asset 9

Csatlakoztathatóság

Telis-tele portokkal és lehetőségekkel.

Mindegyik iMacen két szupergyors Thunderbolt 3 (USB-C) port és négy USB-A port kínál sokoldalú lehetőségeket a külső meghajtók, kamerák, kijelzők és további tartozékok csatlakoztatásához és hatékony használatához. Minden iMac-modellen található egy 1 gigabites Ethernet-port, a 27 hüvelykes iMacet pedig 10 gigabites Ethernettel is konfigurálhatod, hogy az előző generáció sávszélességének akár tízszeresét is kihasználhasd. Valamennyi iMacen alap az ultragyors Wi‑Fi és a Bluetooth – ez utóbbi a 27 hüvelykes modellen 5.0-s szabványú. Így pillanatok alatt eléred kedvenc tartalmaidat és csatlakozhatsz vezeték nélküli készülékeidhez.

asset 10
asset 11

Teret ad az alkotásnak. A Thunderbolt 3-nak köszönhetően akár két 6K-s monitort csatlakoztatva rakhatsz össze ultraprofi munkaállomást.

További információk

Évjárat

2020

Kijelző felbontás

5K

Kijelző méret

27"

Videókártya

Dedikált

RAM

64GB

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!