fbpx

2019 MacBook Pro 15″

399,990 Ft

i7 2.6GHz

32GB RAM

Radeon Pro 555X 4GB

512GB SSD

Retina kijelző

TouchBar/ID

Asztro szín

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2019 MacBook Pro 15″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

 szép

Akku:

Vadonatúj gyári Apple akkumulátor!

Tartozékok:

Apple USB-C töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Leírás:

Erősebb. Hatékonyabb. Profibb.

A nagy teljesítmény óriási erőt ad.
A MacBook Pro rendkívüli teljesítménye és hordozhatósága eddig nem tapasztalt magas minőséget teremt a laptop­használatban. Nagy teljesítményű processzorai és memóriája, komoly grafikai teljesítménye, villám­gyors tárolói és sok más újítása miatt képes lépést tartani szárnyaló fantáziáddal.

Kemény mag

A MacBook Pro minden eddiginél komo­lyabb számítási telje­sítményre képes nyolcadik generációs Intel Core pro­cesszo­­raival. A 15 hüvelykes modell 6 magos Intel Core i9 processzora akár 70 százalékkal gyorsabb az előző gene­rációnál, Turbo Boosttal pedig 4,8 GHz-ig is felpörgetheted az órajelét. A 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Pro négy­­magos pro­cesszora pedig megduplázza az előző gene­ráció gyorsa­ságát. Így ha össze­tett számítási feladatokat bízol a gépedre – legyen szó kód­fordításról, 3D‑s modellek rendere­léséről, speciális effektek alkal­mazásáról, több sáv egymásra réteg­­zéséről vagy video­­kódolásról –, akkor is minden flottul megy.

Futtass többet – várj kevesebbet

Gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel szeretnél dolgozni a nagy fájlokon, vagy gyakran futtatsz több profi alkalmazást és virtuális gépeket A 15 hüvelykes MacBook Prót már akár 32 GB nagy teljesítményű, 2400 MHz-es DDR4 memóriával is konfigurálhatod.

Tátva marad a szemed a grafikától

A MacBook Pro összes 15 hüvelykes modelljében diszkrét Radeon Pro GPU gondos­kodik a bámulatos – mégis figyelemre méltóan energia­takarékos – teljesítményről. És mostantól már az alap­konfigu­rációban 4 GB GDDR5 memória kerül minden diszkrét GPU mellé, így egyenletes, késedelem­mentes teljesítménnyel renderel­hetsz 3D‑s anyagokat a Final Cut Pro X‑ben. A 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Prón gyorsabban futnak a grafikai feladatok, mivel hatékony integrált grafikus egysége 128 MB beágyazott DRAM memó­riával egészül ki – ez az előző generáció kétsze­rese. Vagyis több időd marad a lényegre: bámulatos dolgokat alkotni.

Egy asztali gép grafikai teljesítménye az asztal nélkül

A Blackmagic Design olyan nagyszerű külső GPU-t (eGPU-t) fejlesztett, mellyel az asztali gépek grafikai teljesítményével dolgozhatsz a MacBook Pródon. 15 Így a hatékonyságért cserébe nem kell feláldoznod a mobilitást. Az egybeépített alumíniumházas Blackmagic eGPU erős, mégis csendes. Thunderbolt 3 porton keresztül tölti a MacBook Prót, és beépített I/O-csatlakozóiról egyidejűleg működtethetsz egy Thunderbolt 3-as kijel­zőt és VR-perifériákat. A Blackmagic eGPU és a MacBook Pro ideális páros. Felgyorsíthatod vele a profi appokat, VR‑tartalmat alkothatsz, és simán futnak vele a kedvenc játékaid, akárhol vagy.

A legújabb generációs adatvédelem

Bemutatjuk saját fejlesztésű, kifejezetten a Macre tervezett második generációs Apple T2 chipünket, amellyel a MacBook Pro még biztonságosabbá válik. A 13 és 15 hüvelykes Touch Bar sávos modellekben megtalálható Apple T2 chip Secure Enclave koprocesszora biztonságos rendszer­indítást és tárhely­titko­sítást tesz lehetővé. Számos különálló vezérlőt von össze, például a rendszerkezelő vezérlőt, a hangvezérlőt és az SSD‑vezérlőt.

Nagyon odateheted magad

A MacBook Pro SSD-je szédületesen gyors: szekvenciális olvasási sebessége elérheti a 3,2 GB/s‑ot. A 15 hüvely­kes MacBook Pro laptopokba 4 TB‑os SSD is kerülhet, a 13 hüvelykes Touch Bar sávos modell SSD‑kapacitása pedig 2 TB‑ig terjedhet – vagyis elég hely van rajta a legnagyobb fájljaidnak, például nagy fotókönyvtáraknak és videós projekteknek. Azonnal feláll a rendszer, simán fut egyszerre több app, és egy szempillantás a nagy fájlok impor­­tálása. Az Apple T2 chip pedig mindent auto­matikusan titkosít munka közben.

Hatékonyabb lehetsz

Csak a kisujjadat kell meg­mozdítanod.
A Touch Bar a billentyűzet felső sorának régi funkció­billentyűit váltja le egy nagyság­rendekkel rugalmasabb és jobban használható eszköz­sorra. 22 Az érintősáv auto­ma­ti­ku­san az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó, jól ismert eszközöket jeleníti meg – sok más közt például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzóit, a tartalmak szer­kesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlőket vagy olyan szövegbeviteli funkciókat, mint például az emojik.

További információk

Évjárat

2019

Kijelző méret

15"

Processzor

i7

RAM

16GB

Tárhely

512GB

Touchbar

Touchbar

Videókártya

Dedikált

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!