fbpx

2017 MacBook Air 13″

139,990 Ft

i5 1.8GHz

8GB RAM

Intel HD Graphics 6000 1536MB

128GB SSD ( bővíthető )

Magyar billenytűzet

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2017 MacBook Air 13″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk!

 

Állapot:

szép, kissé karcos

Akkumulátor:

567 ciklus – 88%

Tartozékok:

Magsafe 2 töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

Miért pont az Apple termékek?

Egy Apple termék több, mint egy egyszerű választás: egy életstílus kifejezése is. Az Apple rendkívüli figyelmet szentel a stílusra és a designra, ezáltal eszközeik nemcsak magas funkcionalitással, de egyedi megjelenéssel is bírnak. Emellett praktikusságuk és könnyen kezelhetőségük megkönnyíti a mindennapokat. 

 

Tartósságukról pedig tanúskodnak az évekig kitartó teljesítményük és a kifinomult anyaghasználat. Amikor használt Apple termékeket keres, a MacSzerez a legideálisabb választás, hisz nemcsak egy környezetbarát megoldás, hanem a szakértői garanciának köszönhetően egy megbízható választás is.

Új és használt Apple cuccok

Nemcsak használt, de vadonatúj Apple termékeket is kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális lehetőséget. Böngéssze át a legújabb MacBook modelleket, ismerje meg az innovatív iPad sorozatot, merüljön el a stílusos Apple Watch órák világában vagy válasszon iMac modelljeink közül, hogy mindig lépést tartson a technológia legfrissebb vívmányaival.

Apple termékek vásárlása a Macszerez-től

A MacSzerez elkötelezett abban, hogy a prémium minőségű Apple termékeket kínáljon megfizethető áron, ezért minden eszköz szigorú átvizsgáláson esik át, amelyekre 30 nap garanciát biztosítunk. 

Minden Apple termék vásárlása biztonságos, gyors és egyszerű a Macszerez.com-on. Garantáljuk, hogy termékeink széles választékából Ön is megtalálja az ideális használt Apple terméket, ami a pénztárcájához is tökéletesen illeszkedik.

Tekintse meg további termékeinket, így használt iMac gépeinket, a használt MacBook laptopokat vagy Apple okosóráinkat és látogasson el 1. kerületi showroomunkba!

Gyártó: Apple
Modell: MacBook Air 13 MQD32

Leírás:

Akár 12 órás üzemidő.

A 11 hüvelykes MacBook Air akár 9 órát is bír egyetlen feltöltéssel, a 13 hüvelykes modell pedig lenyűgöző, 12 órás akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Vagyis a reggeli kávétól az esti hazaérkezésig tápkábel nélkül használhatod. Ha pedig a jól megérdemelt pihenést szeretnéd élvezni, a 11 hüvelykes modellen akár 10, a 13 hüvelykesen akár 12 órás mozimaratont is rendezhetsz az iTunes filmjeiből. A készenléti idő pedig akár 30 nap, tehát hetek múlva is ugyanott folytathatod, ahol abbahagytad.

Vékony. Könnyű. Erős.

Az Intel HD Graphics 6000 grafikus processzort tartalmazó, ötödik generációs Intel Core i5 és i7 processzorok helytállnak, ha kell. A fényképek szerkesztésétől az internetezésig minden rendkívül gyorsan működik. Ezt a teljesítményt hihetetlenül vékony, mindössze 1,7 centiméter vastagságú unibody ház rejti.

Új generációs vezeték nélküli kapcsolat.  

A legújabb 802.11ac technológiával a MacBook Air felülmúlja az eddig ismert Wi-Fi sebességet. Csatlakoztasd egy 802.11ac‑kompatibilis bázisállomáshoz – az AirPort Extreme vagy AirPort Time Capsule egyaránt jó választás –, és fedezd fel az előző generáció sebességét megháromszorozó Wi-Fi kapcsolat előnyeit. A 802.11ac hatóköre is nagyobb, tehát minden eddiginél hatékonyabban dolgozhatsz a használatával.

Gyors, 100% flash tároló.  

A MacBook Air flash tárolója akár tizenhétszer gyorsabb az 5400 fordulat/perces laptopmerevlemezeknél, ezáltal mindig fürgén, pillanatok alatt reagál a parancsokra. A flashalapú tárolás és az ötödik generációs Intel Core processzorok jóvoltából a MacBook Air rendszerének felébresztése is villámgyors.

Hasznos alkalmazásokkal.

Az összes új Mac számítógépen megtalálod a Fotók, az iMovie, a GarageBand, a Pages, a Numbers és a Keynote alkalmazást. Így amint használatba veszed a gépedet, az első perctől kreatívabb és hatékonyabb lehetsz a segítségükkel. Az e‑mailezéshez, az internetezéshez, a szöveges üzenetek kezeléséhez és a FaceTime-hívásokhoz is nagyszerű alkalmazások biztosítják a hátteret – még arra is van alkalmazás, hogy más alkalmazásokat kereshess.

Így is ismerheti: MacBook Air 13 Mid 2017 MQD 32, MacBookAir13Mid2017MQD32

További információk

Évjárat

2017

Kijelző méret

13"

RAM

8GB

Tárhely

128GB, 256GB, 512GB

Touchbar

Touchbar nélkül

Processzor

i5

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!