fbpx

2015 MacBook Pro 15″

199,990 Ft

i7 2.2GHz

16GB DDR3 RAM

Intel Iris Pro 1536MB

256GB SSD (bővíthető)

Retina kijelző

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2015 MacBook Pro 15″

 Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

szép

Akku:

17 ciklus

Tartozékok:

Apple Magsafe töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Gyártó: Apple
Modell: MacBook Pro 15 MJLT2

Leírás:

A világ legnagyobb felbontású laptopképernyője. Meg a második is.

A Retina kijelzős MacBook Pro 15 hüvelykes modellje több mint ötmillió képpontos megjelenítést kínál. A korszerű, 100%-ban flash-alapú architektúrát a legújabb Intel processzorok egészítik ki. Mindezt a hihetetlenül vékony, könnyű kialakítás teszi teljessé.

Olyan kijelzőt akartunk alkotni, amely épp olyan élő, mint az emberi fantázia. Egy kijelzőt, amelyen minden tartalom életteli, részletgazdag és éles. A 15 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro modellel létrehoztuk a világ legnagyobb felbontású laptopkijelzőjét.

100% flash tároló – Nem véletlenül hívják flashnek

Bármit csinálsz, jól érezhető a különbség: a rendszerindítás pillanatok műve, az alkalmazások gyorsan indulnak, még az asztali navigáció is lenyűgöző folyamatossággal működik. Mindez a flash tárolónak köszönhető, amely a négyszeresét nyújtja a hagyományos merevlemezek teljesítményének. Így a nagyobb fotókönyvtárakat is pillanatok alatt importálhatod az Aperture alkalmazásba. A 15 hüvelykes modellben a flash tár mellett négymagos processzor és nagy teljesítményű, különálló grafikus kártya biztosítja a sebességet a Final Cut Pro szoftverben végzett nagy erőforrás-igényű szerkesztési feladatokhoz.

Mivel ezek a MacBook Pro modellek akár 768 GB-os flash tárolóval is konfigurálhatók, az összes fontos fájlodat magaddal viheted. A flash technológiájú tárakban nincsenek mozgó alkatrészek, ettől kiemelkedően tartósak és csendesek. A flash-alapú tár emellett végtelenül energiatakarékos is, így a MacBook Pro akár egy hónapig is készenléti állapotban maradhat töltés nélkül. Mindegy, hogy egy nap telt el vagy harminc, a kizárólag flash tárolót használó MacBook Pro ugyanúgy kel életre, mint ahogy utoljára használtad.

A kevesebb még soha nem volt ennyivel több

A Retina kijelzős MacBook Pro nemcsak hihetetlenül vékony és könnyű, hanem hihetetlenül hatékony is. Ahhoz, hogy mindezt egyetlen modellbe sűríthessük, kompromisszumok nélkül kellett a célra koncentrálnunk, és merész döntéseket kellett hoznunk. Az utolsó milliméterig a legszigorúbb teljesítménybeli szabványoknak megfelelően folyt a tervezés, a mérnöki munka, a gyártás és az összeszerelés. Magunk mögött hagytuk a régi, nagy helyigényű technológiákat, mint például a forgó merevlemezeket és az optikai lemezmeghajtókat. Olyan új, nagyobb teljesítményű megoldásokra cseréltük őket, mint például a teljes egészében flash-alapú tároló. A flash-alapú tárak sokkal gyorsabbak és megbízhatóbbak a hagyományos merevlemezeknél. És 90 százalékkal kevesebb helyet foglalnak. Ez csak egyike azoknak az újításoknak, amelyektől a MacBook Pro nemcsak kivételesen hatékony, hanem egyben kiemelkedően hordozható is.

iCloud – Egyszerűen jól működik, és sokoldalúbban

Az iCloud a kulcs a Mac, az iPad, az iPhone és az iPod touch együttműködéséhez. Segítségével tarthatod naprakészen e-mailjeidet, naptáraidat, kontaktjaidat, emlékeztetőidet, dokumentumaidat, jegyzeteidet és más adataidat, bárhol is használod őket. Így ha új tartalmat hozol létre Mac számítógépeden, illetve a meglévőket módosítod, ugyanez történik iPad, iPhone és iPod touch készülékeden is – és viszont. Neked nincs külön teendőd – az iCloud automatikusan végzi a dolgát. Elég egyszer bejelentkezned Apple ID azonosítóddal, és az iCloud máris működésre kész az összes alkalmazásban, amely használja. Azonnal észrevehetően könnyebb lesz az életed.

További információk

Évjárat

2015

Kijelző méret

15"

Processzor

i7

RAM

16GB

Tárhely

256GB

Videókártya

Integrált

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!