10+1 iMessage Trükkök: Emeld Új Szintre a Beszélgetéseket

iMessage trükkök

Az iMessage egy kiváló alkalmazás az iPhone felhasználók számára, amely lehetővé teszi az ingyenes szöveges üzenetküldést más Apple eszközök felhasználói között. Az iMessage aktiválása és beállítása egyszerű, és számos hasznos trükk is elérhető az alkalmazásban.

iMessage aktiválása

Az iMessage használatához először aktiválni kell a szolgáltatást az iPhone készüléken. Menj a Beállítások alkalmazásba, válaszd ki az „Üzenetek” opciót! Itt találod az iMessage kapcsolót, amelyet egyszerűen bekapcsolhatsz és összekötve Apple Watch óráddal egyszerűen fogadhatod üzeneteidet.

Amennyiben problémáid merülnek fel az iMessage aktiválása vagy beállítása során, ellenőrizd az internetkapcsolatot, az Apple ID bejelentkezést vagy a telefonod dátum-beállításait!

iMessage beállítása

iMessage beállítása

Az iMessage további testreszabási lehetőségeket is kínál. 

Beállítások > Üzenetek > „Küldés és fogadás” opcióval hozzáadhatsz és eltávolíthatsz elérhető címeket, például e-mail címeket vagy telefonszámokat, amelyeken keresztül az iMessage elérhet téged.

iPhone iMessage trükkök - Ezeket mindenképp próbáld ki!

Az iMessage számos hasznos trükköt kínál a jobb felhasználói élmény érdekében. Fényképek, hangüzenetek és GIF-ek küldésén felül számos élményt nyújt.

iMessage üzenet visszavonása

Az iMessage lehetőséget biztosít az elküldött üzenetek visszavonására. Egyszerűen érintsd meg az üzenetet, és válaszd a „Visszavonás” lehetőséget! Ez a lehetőség csak akkor működik, ha a címzett még nem olvasta el az üzenetet.

 

iMessage üzenet törlése

Az iMessage-en keresztül elküldött és fogadott üzeneteket is könnyedén törölheted. Az üzeneteket egyszerűen tartsd lenyomva, majd válaszd ki a „Törlés” lehetőséget! Ez törli az üzenetet (text messages-t) mind a küldői, mind a fogadói oldalon.

 

Rajzolás és effektek használata

Az iMessage lehetővé teszi a kézzel írott üzenetek és rajzok küldését. Használhatsz színes ecseteket, változatos effektusokat, és még képekhez is hozzáadhatsz személyre szabott stílusokat.

 

Animoji és Memoji alkalmazása

Az iMessage rendszerében elérhetőek az Animoji és Memoji funkciók is. Hozz létre személyre szabott animált karaktereket, és osszd meg azokat barátaiddal az iMessage segítségével! Animált karaktered így a saját hangodon szólalhat meg és a saját arckifejezésedet tükrözheti.

 

Kulcsszavak animációkhoz

Néhány titkos kulcsszóval animációkat hívhatsz elő. Próbáld ki az animációkat a következő kulcsszavak beírásával:

  • Congratulations
  • Eid Mubarak
  • Happy Birthday
  • Happy Chinese New Year
  • Happy New Year
  • Pew pew
  • Selamat

 

Digitális Touch és Zenemegosztás

A Digitális Touch effekteket fényképhez vagy videóhoz is hozzáadhatod, animált vázlatokat, szívdobogásokat, válaszkoppintásokat küldhetsz a funkció segítségével. Ha mindez nem emelné magasabb szintre a felhasználói élményt, a Zenemegosztás funkció segítségével együtt élhetitek át kedvenc előadóitok lejátszási listáit.

 

Üzenj és játssz!

Közös szórakozás közvetlenül az üzenetekben! Hívd meg partnered egy sakkpartira, vagy fedezzzetek fel új játékokat az App Store-ban!

Kövesd nyomon barátaid repülőútját!

iPad-el vagy Macbook-al rendelkező személyek ugyanúgy korlátlanul használhatják az iMessage funkcióit, beleértve a repüléskövetés funkciót is. Nincs más teendőd, mint elkérni az ismerősöd járatszámát és máris tudod, merre járnak a világban!

Apple Cash: Fogadj pénzt üzeneten keresztül!

Jelenleg csak az Egyesült Államokban elérhető ez a funkció, de csak remélni merjük, hogy mihamarabb hazánkban is elérhető lesz. Az Apple Cash segítségével pénzt küldhetsz, kérelmezhetsz és fogadhatsz az Üzenetek appban vagy a Tárcádban. Jelen funkció megkönnyebbítheti az ismerőseiddel való tranzakciók kiegyenlítését.

További érdekességekért vagy tippekért, olvasd el a cikkeinket a MacSzerez blogon!

iMessage aktiválás

Blog

További cikkek

Értesülj elsőként az Apple újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!