fbpx
Macszerez Logo

Airpods Pro második generáció

Az Apple Event-en az új AirPods Pro is bemutatásra került. A második generációs AirPods Pro számos új funkcióval rendelkezik, amelyek még élvezetesebbé teszik a zenehallgatást.

Az új AirPods Pro olyan változásokat hozott a vezeték-nélküli fülhallgatók történelmében, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden eddiginél jobban elmerüljenek a zenehallgatásban. A második generációs AirPods Pro aktív zajszűrése fejlődött elődjéhez mérten és kétszer hatékonyabban képes szűrni a külvilágból érkező zajokat, annak érdekében, hogy semmi ne zavarjon meg minket a mindennapi teendőinkben.

Másik számottevő különbség az eddigi modellekhez képest, az adaptív átengedés funkció, mely csökkenti a harsány hangokat és biztosítja, hogy kényelmes hangerőn hallgathassuk a körülöttünk zajló eseményeket. A személyre szabott térbeli hangzás funkció már az előző AirPods-oknál is rendelkezésre állt, azonban az új AirPods Pro tekintetében ez a funkció nem csak segít mélyen elmerülni a hangzásban, hanem az iPhone TrueDepth kamerájával együtt a fejformánkhoz illő, egyedi profilt is készít, ami a fülünk formájához igazítja a hangok lejátszását a fülhallgatón.

Macszerez Blog - Airpods Pro második generáció

Továbbá az új AirPods Pro vezérlését tekintve is történtek újítások, ugyanis a hangerő szabályzása már könnyedén elvégezhető az AirPods szárán az ujjunk felfelé, illetve lefelé csúsztatásával, az aktív zajszűrés és az adaptív átengedés közötti váltáshoz, pedig csak lenyomva kell tartanunk az ujjunkat. Ezek az újdonságok még könnyebbé teszik az új AirPods Pro használatát, hiszen már majdnem minden művelet végrehajtható a fülhallgatón és a telefonunkat már nem is kell előkeresni, ha éppen fogadni szeretnénk egy hívást vagy felhangosítani a zenét.

A második generációs AirPods Pro-ban az Apple új H2-es chipje található, mely rengeteg új tulajdonságot kínál, többek között a hosszabb üzemidőt és a háromdimenziós hangzást. Az üzemidőt illetően, az új AirPods Pro a korábbi 5 órához képest, 6 órán keresztül biztosít fergeteges zenehallgatási élményt, míg a töltőtokkal együtt lévő használat során, akár 30 óra hallgatási idő is elérhető, ami 6 órával több, mint az előző generáció esetében. Az új H2 chip lehetővé teszi a torzításmentes eredeti hangzást, illetve a mély basszusokat és a tiszta magas hangokat is fantasztikus minőségben továbbítja. Az új AirPods Pro teljes egészében, a töltőtokkal együtt izzadság és vízálló, csakúgy, mint az előző generációs Pro. Az AirPods Pro méreteit tekintve nem történt változás, viszont maga a gumi fülharang méret opciói az S, M és L mellett egy extra kicsi, XS-es mérettel bővültek. 

Mindezek mellett, ezentúl nem kell félnünk, ha véletlenül megfeledkeztünk arról, hogy hol is hagyhattuk fülhallgatónkat, hiszen a beépített Precíziós keresés funkcióval könnyedén megtalálhatjuk a Lokátor app segítségével. A megannyi újdonság közt szerepel még a hangmegosztás lehetősége is, amit bármikor élvezhetünk egy másik AirPods felhasználó társaságában, így megosztva kedvenc zene vagy egyéb típusú hanganyagainkat. Ahogy látjuk, az Apple ismét kitett magáért és egy minőségi, sok újdonságot hordozó vezeték-nélküli fülhallgatót kínál a felhasználóknak, ami most a vásárlás esetén egy rendkívül kedvező akciót foglal magába, ami nem más, mint 6 hónap ingyen zenehallgatás az Apple Music-on.

Blog

További cikkek

Értesülj elsőként az Apple újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!