fbpx
Macszerez Logo

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia

14,990 Ft

iPhone 14 Pro Max

Megosztás:

Edit Content

Leírás

PanzerGlass Ultra-Wide Fit Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia

Üvegfólia rendeltetése Apple iPhone 14 Pro Max, 2.5D ívelés, 9H keménység, privát szűrő, kék fény szűrő és antibakteriális, 0,4 mm vastagság, a csomag tartalma szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica.

Üvegfólia PanzerGlass Privacy Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret ...

Készüléked kijelzője még rendkívüli óvatosság és figyelem mellett is akármikor egy szempillantás alatt megsérülhet, elég ha véletlenül leejted a földre. A kiváló minőségű PanzerGlass Privacy Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret pontosan ilyesféle helyzetekben nyújt kellő védelmet. Apple iPhone 14 Pro Max készülékhez készítették. 9H keménységével és 0,4 mm vastagságával biztonságosan védi a kijelzőt a sérülésektől és a karcolásoktól. A külső felületkezelés minimálisra csökkenti a nem kívánt foltok és ujjlenyomatok keletkezését. Egyik jelentős pozitívuma a kissé lekerekített 2.5D szélek, amelyek kitűnően egybeolvadnak a kijelzővel. A közismert PanzerGlass által tervezett üvegfóliának köszönhetően okoseszközöd kijelzőjét mindig biztonságban tudhatod. Semmilyen módon sem változtatja meg a kijelző érintési tulajdonságait, merthogy ragasztóréteg nemcsak a szélei mentén van, hanem a teljes felületén is. A csomagolásban a következő is megtalálható: szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica. Rengetegen értékelni fogják a kékfény-szűrőt, amely megvédi a szemeket a túlzott fáradtságtól.

Üvegfólia PanzerGlass Privacy Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret ...

PanzerGlass Privacy Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret fő jellemzői

 • Ezt az üvegfóliát Apple iPhone 14 Pro Max készülékhez hozták létre
 • 3-szor tartósabb, mint a védőfólia
 • Nincs befolyással a kijelző érzékenységére
 • Keménysége: 9H
 • Az ismert PanzerGlass által készített üvegfólia vastagsága: 0,4 mm
 • A csomagolás tartalma: szerelőkeret, törlőkendő, alkoholos kendő és poreltávolító matrica
 • A kitűnő minőségű PanzerGlass Privacy Apple iPhone 14 Pro Max üvegfólia + felhelyező keret könnyen telepíthető
 • A szélek 2.5D ívelésűek
 • Az egész felületén lévő ragasztórétegnek hála a kijelző mindig perfektül fog reagálni az érintésre
 • Kékfény-szűrő a kisebb szemfáradtságért

Védd meg eszközeidet a mindennapi élet veszélyeitől a PanzerGlass™ képernyővédő fóliával! A véletlen ütések, a zsebekben lapuló szúró-vágóeszközök, de még a kőkemény járdára zuhanás sem jelent ellenfelet ennek a karcolás- és ütésálló képernyővédőnek, amely magas szintű védelmet nyújt a szabadesést követő tompa becsapódások ellen is. Ezen felül antibakteriális hatású, és foltmentes bevonattal is rendelkezik, amely csökkenti a látható ujjlenyomatok számát, és elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium 99,99%-át.

Az Ultra-Wide Fit képernyővédő-fólia a telefon teljes elülső felületét lefedi, miközben elég helyet hagy a toknak. Teljes és kristálytiszta képet ad, és FSC-tanúsítvánnyal ellátott, újrahasznosítható csomagolásban érkezik.

Jellemzők

 • Ultraszéles védelem
 • Karcálló = megvédi készülékét a mindennapi élet veszélyei által okozott karcolásoktól.
 • Ütésálló = megóvja az eszközöket a mindennapi koccanásoktól, esésektől és a képernyő berepedezésétől.
 • Könnyű felhelyezés = olyan egyszerű a felhelyezése, hogy még azoknak is sikerülni fog, akiknek tényleg két bal keze van.
 • Hosszabb élettartam
 • Gyémántszilárdság – a legerősebb = a gyémántszilárdság az eszközök legjobb barátja – és az abszolút legerősebb üveg, amit gyártunk.
 • Antibakteriális = az ISO 22196 és a JIS Z 2801 szabványok szerint bizonyítottan elpusztítja az összes gyakori felületi baktérium akár 99,99%-át.
 • Ujjlenyomatálló = taszítja az olajat és a vizet, csökkenti az ujjlenyomatok, valamint a szennyeződések, fertőtlenítő gél és kézápoló nyomait.

Új telefon vásárlásakor nem árt átgondolni annak karbantartását is. A kiváló minőségű képernyővédő-fólia és a masszív mobiltelefontok egyből megoldja ezt a kérdést.

A képernyővédő-fólia funkciója leginkább talán a bukósisakhoz vagy a légzsákhoz hasonlítható – ez védi meg a képernyőt baleset esetén. A képernyővédő-fólia elnyeli az ütések erejét, így az eszközödet megkímélheted vele a sérülésektől, magadat pedig az időtől és a pénztől, amit a törött képernyő javítására kellene áldoznod. Mert ha igazán őszinték akarunk lenni, csak idő kérdése, hogy véletlenül leessen vagy összekarcolódjon a telefonod. Ez elkerülhetetlen. Az új eszközök ára viszont egyre csak emelkedik, és legtöbbünk számára egy új telefon vagy tablet vásárlása jelentős kiadást jelent. Menj biztosra a telefonod élettartamát illetően – óvd meg képernyővédő-fóliával!

A képernyővédő-fólia közvetlenül a telefon képernyőjének felületére kerül felhelyezésre, a speciális szilikonréteg pedig hatékony tapadással garantálja, hogy a védelem szilárd rögzítését. A felhelyezést követően működőképes marad az érintőképernyő összes funkciója, vagyis az eszköz továbbra is pontosan úgy használható, mint korábban.

Okoseszközökhöz készült képernyővédőink minden egyes telefonmodellhez igazodnak, így minden hangszóró, érzékelő, kimenet stb. teljesen működőképes marad a képernyővédő felhelyezését követően. Minden nap azon dolgozunk, hogy a legjobb védelmet biztosítsuk minden eszköz képernyője számára. Mi azzal szeretnénk hozzájárulni az életedhez, hogy olyan képernyővédelmet kínálunk az okoseszközeid számára, amely extra védelmi rétegeket biztosít: például egy speciális adatvédelmi réteget. Ez a képernyő fizikai védelme mellett a magánéletedet is védi, hiszen az adatvédelmi réteg biztosítja, hogy a képernyő tartalmát csak te láthasd, a melletted lévő szemeknek pedig csak egy sötét felület maradjon. Így kényes információid védve

További információk

Egyéb

Üvegfólia

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!