fbpx
Macszerez Logo

Magic Keyboard Numeric

49,990 Ft

Számbillentyűs

Ezüst szín

Magyar kiosztás

Vezeték nélküli

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Magic Keyboard Numeric Ezüst

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

 

 

Gyártó: Apple
Modell: Magic Keyboard HU (MK2A3MG/A)

Leírás:

A Magic Keyboardon igazán kényelmesen és pontosan gépelhetsz. Vezeték nélküli kapcsolattal csatlakozik, és újratölthető, beépített aksija pedig hihetetlenül tartós – a billentyűzeted így egyetlen feltöltéssel akár egy hónapnál is tovább bírja.¹ Mivel automatikusan kapcsolódik a Macedhez, minden előkészület nélkül munkához láthatsz. Szőtt borítású USB-C – Lightning kábel jár hozzá, amelyet a Mac USB-C portjához csatlakoztatva töltéshez és párosításhoz is használhatsz.

Tulajdonságok:

A számbillentyűzetes Magic Keyboard nagyobb felületén a dokumentumokban való gyors mozgást segítő navigációs billentyűket és a játékoknál használt teljes nyílbillentyűkészletet is találsz. A billentyűk ollós mechanizmusuk jóvoltából stabilabbak, kiegyensúlyozottabb mozgásuknak és laposabb kialakításuknak köszönhetően pedig kényelmesebben és pontosabban gépelhetsz rajtuk. A numerikus billentyűzet hasznos a táblázatok és a pénzügyi alkalmazások kezeléséhez. A Magic Keyboard beépített akkumulátora hihetetlenül tartós – töltés nélkül is akár több mint egy hónapig képes működtetni a billentyűzetet. (

A tesztelést az Apple végezte 2017 áprilisában, a Magic Keyboard és a hozzá kapcsolódó firmware és szoftverek prototípusain, valamint sorozatgyártott iMac rendszereken. A tesztelés során az akkumulátor teljes lemerítését vizsgálták automatizált eszközzel egy párosított iMac készüléken. Az akkumulátor üzemideje a készülék beállításaitól, a használat módjától és számos egyéb tényezőtől függ. )

  • Rendszer-követelmények: Bluetooth-kompatibilis Mac számítógép macOS 10.12. 4 vagy újabb operációs rendszerrel iOS 10.3 vagy újabb operációs rendszert használó iOS-eszközök
  •  Méret (ma x szé x mé): 0,41–1,09 cm x 41,87 cm x11,49 cm
  • Tömege: kb. 0,39 kg
  • A doboz tartalma: Magic Keyboard számbillentyűzettel; Lightning–USB átalakító kábel

Így is ismerheti: Magic Keyboard with Numeric Keypad HU MQ 052 MG A, MagicKeyboardwithNumericKeypadHUMQ052MGA, Magic Keyboard with Numeric Keypad HU (MQ052MG/ A)

További információk

Egyéb

Magic Keyboard

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!