fbpx
Macszerez Logo

LG UltraFine 24″ 4K

199,990 Ft

23,7″ 4K kijelző
3840 × 2160, 60 Hz
Mac, iPad és Windows kompatibilis

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

LG UltraFine 24″ 4K

Erről a termékünkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Portok:

2db Thunderbolt 3 port

3db USB-C port

Tartozékok:

Tápkábel

USB-C to USB-C kábel

Gyári doboz

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Leírás:

A Mac tökéletes kiegészítője

Az LG UltraFine 4K monitor tökéletes választás olyan Mac-felhasználók számára, akik már sok időt töltöttek azzal, hogy megtalálják az eszközükkel kompatibilis monitort.

23,7″ IPS 4K kijelző
Optimalizált színteljesítmény Mac-eszközökhöz

Az LG 24MD4KL elbűvölő UHD képet nyújt több mint 8 millió pixellel és sokoldalú minőségjavító funkciókkal. Akár képeket nézeget vagy szerkeszt, akár videókat néz a Mac-eszközén, ez a nagyteljesítményű monitor kifogástalan 4K felbontást nyújt.

DCI-P3 és 500 nit
Gazdagabb színek, nagyobb fényerő

A DCI-P3 és 500 nit fényerő támogatásával az LG UltraFine 4K kijelző tűéles szöveget és életszerű képeket jelenít meg szélesebb színskála és színtartomány mellett.

Thunderbolt 3
Erőteljes és sokoldalú port

Az LG UltraFine 4K kijelző Thunderbolt 3 támogatással akár 4K felbontással is láncba köthető sokoldalú Mac-munkaállomás létrehozásához, miközben további tápkábel nélkül is akár 85 W-os teljesítménnyel tölti a Mac-eszközt.

Láncba kapcsolás 4K-s felbontással
A leghatékonyabb munkaállomás

Az LG UltraFine 4K kijelző Thunderbolt 3 támogatással akár 4K felbontással is láncba köthető, így akár két LG UltraFine 4K kijelzőn élvezheti a két monitorhoz csatlakozó MacBook Pro vagy MacBook Air rendszert, akár UHD 4K felbontásban.

Mac-kompatibilitás
Minden Mac-eszközzel kompatibilis

A 24MD4KL típuson található Thunderbolt 3 portok teljesen kompatibilisek minden olyan Mac-eszközzel, amely támogatja a Thunderbolt 3 és az USB Type-C technológiákat. Az USB Type-C portok további kapcsolódási lehetőségeket kínálnak, és tápellátást biztosítanak a kompatibilis eszközök és kiegészítők számára.

Kijelzővezérlés
Zökkenőmentes kijelzővezérlés

A kijelző beállításai, például a fényerő és a hangerő részletes konfigurálása a macOS használatával elvégezhető anélkül, hogy fizikai gombokat kellene használni a monitoron.

Állítható állvány
Rugalmas munkaállomás

Az LG UltraFine 4K kijelzők kényelmes magasság- és dőlésszögállítást biztosítanak, a VESA rögzítőkonzol használatával pedig könnyen falra szerelhetők. Ezzel a felhasználók személyesebb, kényelmesebb környezetet hozhatnak létre az optimális teljesítményhez.

További információk

Kijelző felbontás

4K

Egyéb

Egyéb

Kijelző méret

24"

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!