Apple Watch Ultra / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!

299,990 Ft

Apple Watch Ultra

Apple Garancia 2024. Április 14-ig!

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Akkumulátor:

100% – csúcsteljesítmény

Tartozékok:

Apple töltő

Apple doboz

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

Készleten

Megosztás:

Leírás

Apple Watch Ultra

 

Specifikáció: 49MM GPS + Cellular

Kalandvágyóknak. Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watch-ja. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel, a mobilhálózati kapcsolat szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak. Masszívnak tűnik. Mert az is. Célunk egy első osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakítottuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózióálló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésű tok a lapos zafírkristály köré emelkedve védi az előlap széleit az ütődésektől. A Digital Crown méretét megnöveltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyűben is könnyebb a használatuk.
Az eddigi legnagyobb és legragyogóbb Apple Watch-kijelző. A mindig bekapcsolt Retina kijelzőnek a direkt napfény sem okoz gondot. Lenyűgöző, 2000 nites maximális fényereje kétszerese bármely más Apple Watchénak. A nagyobb kijelzőfelületnek köszönhetően pedig több hely jut az edzések mérőszámainak és a részletgazdag számlapoknak is. Útjelző számlap Éjszakai üzemmóddal. A kifejezetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelző számlapon nyolc komplikáció is elfér, a számkört pedig aktív iránytűre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforgatásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot – ekkor a számlap élénk, piros körvonalakkal jelenik meg. Akció indul. Az új Művelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetőséget kínál számos különböző funkcióhoz. Vezérelheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, vagy akár merülést is indíthatsz – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle. Minden nagyon a helyén van. Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sűrít kompakt méretbe.
GPS-antenna A kétfrekvenciás precíziós GPS pontos helymeghatározással segíti a távolságok és a tempó kiszámítását, valamint az útvonaltervezést. Két hangszóró Az óra egy második hangszórót is kapott, így jobban hallhatók rajta a hívások. Művelet gomb nemzetközi narancssárga színben Jelölhetsz vele útpontot vagy indíthatsz visszakövetést az Iránytűben. Vezérelheted az edzéseidet, vagy megkezdhetsz egy merülést. Ha hosszan megnyomod, aktiválhatod a szirénát. És ez még csak néhány példa, hogy mi mindenre használhatod.
Sziréna Ha bajba kerülsz, 86 deci­beles hangjelzést képes kiadni, amely akár 180 méteres távolságból is hallható. Oldalsó gomb A biztonsági funkciók eléréséhez. Hosszan lenyomva segélyhívást indíthatsz vele, megnyithatod az orvosi azonosítódat, vagy aktiválhatod a szirénát. Kissé kiemelkedik a tokból, hogy kesztyűben is könnyen használhasd. Hárommikrofonos rendszer Szeles időben egy adaptív algoritmus választja ki a hangminőség szempontjából legmegfelelőbb mikrofont, az optimálisan tiszta hangzásról pedig gépi tanulásra épülő zajcsökkentés gondoskodik. Az aksi is jól bírja a tempót. Senki sem szeretne egy hátizsákos túra második napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korallzátonynál búvárkodva az akkumulátor miatt aggódni. A minden eddiginél hosszabb üzemidővel azonban szinte bármibe belefoghatsz – az órád végig kitart.
Még tovább. Még messzebbre. Akár újrakezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem mindennapi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében. Erőt adó számok. Ha sportolóként fejlődni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a teljesítményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérőszámokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid megdöntéséhez. A nagyobb kijelzőn pedig akár hat mérőszámot is megjeleníthetsz egyszerre.

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!