fbpx
Macszerez Logo

Apple Watch Ultra 2

319,990 Ft

Fehér Óceán szíj

Titánium ház

49MM

GPS + Cellular

Új termék

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Watch Ultra 2

Erről a termékünkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

Új, bontatlan készülék!

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Szintugrás kalandvágyóknak.

Minden idők legmasszívabb, legsokoldalúbb Apple Watcha még tovább feszegeti a határokat. Vadonatúj S9 SiP chip. Egy varázslatosan új lehetőség az órád kezelésére – meg sem kell érintened. Az Apple eddigi legragyogóbb kijelzője. És most először választható karbonsemleges tok-óraszíj kombináció.

Masszívnak tűnik. Mert az is.

Az Apple Watch Ultra 2 kialakítása az egyedülálló teljesítményt szolgálja. Könnyű titántokja masszív és korrózióálló, megemelt széle pedig oldalról védi a zafírkristályt az ütődésektől.

997289965 71662 rd

Az eddigi legnagyobb és legragyogóbb Apple Watch-kijelző.

A vadonatúj S9 SiP chipnek köszönhetően a mindig bekapcsolt Retina kijelző csúcsfényereje 3000 nit, így még könnyebben olvasható ragyogó napsütésben. Félhomályban 1 nitre halványul a fényerő, sötétben pedig automatikusan bekapcsol az Éjszakai mód. A nagy méretű kijelzőn elegendő teret kapsz, hogy szinte bármilyen tevékenységhez praktikusan személyre szabhasd a nézeteket. Egy új számlap szélein pedig a tengerszint feletti magasságot, mélységet vagy másodperceket mutató dinamikus információ egészíti ki a megjelenő adatokat.

Akció indul.

A testre szabható Művelet gomb gyors fizikai irányítást ad a kezedbe számos különböző funkcióhoz. Útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, sőt edzést vagy merülést is indíthatsz vele – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

Minden nagyon a helyén van.

Az Apple Watch Ultra 2 hihetetlen mennyiségű tudást sűrít meglepően kompakt méretbe. Igazán hasznos és sokoldalú eszköz, ami pont hozzád illik.

Az aksi is jól bírja a tempót.

Senki sem szeretne egy háti­zsákos túra második napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korall­zátonynál búvárkodva az akkumu­látor töltöttsége miatt aggódni. Az Apple Watch Ultra 2-vel szinte bármibe belefoghatsz – az órád győzni fogja energiával.

997289965 71650 rd

A vadonatúj S9 SiP chip erejével.

Az egyedi tervezésű Apple chippel az Apple Watch Ultra 2 sokoldalúbb, egyszerűbben kezelhető és gyorsabb. Az új kétmagos CPU 5,6 milliárd tranzisztort tartalmaz – 60%-kal többet, mint az előző generáció. Az új négymagos Neural Engine akár kétszer gyorsabban dolgozza fel a gépi tanulási feladatokat. Ezek a fejlesztések olyan funkciók működését teszik lehetővé, mint a Precíziós keresés iPhone-hoz és az Apple Watch kezelésének új, varázslatos módja két ujjad összekoppintásával.

Varázslat az ujjaid hegyén.

Gyorsan, egyszerűen kezelheted az Apple Watch Ultra 2-t a kijelző megérintése nélkül. Koppintsd össze kétszer a mutató- és hüvelykujjadat például hívások fogadásához vagy az időzítők indításához, illetve szüneteltetéséhez. Nemcsak a mindennapokat könnyíti meg, de olyan bonyolultabb helyzetekben is egyszerűen elvégezheted az alapvető műveleteket, amikor nincs szabad kezed.

Megérkezett az első karbonsemleges termékünk.

Az anyaghasznosítás, a tiszta energia és az alacsony szén-dioxid-kibocsátású szállítmányozás terén véghezvitt folyamatos innovációknak köszönhetően az Apple Watch mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is elérhető.

997289965 71647 rd

Többre képes. Hogy messzebbre juthass.

Akár újra­kezded a futást, akár 10 kilométeres táv vagy triatlon a célod, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem minden­napi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultra 2 tökéletes társad az edzésben, és számtalan újdonsággal segít elérni a kitűzött céljaidat.

Erőt adó számok.

Több nézet. Nagyobb motiváció. Az Apple Watch Ultra 2 Bluetoothon keresztül kapcsolódik a kerékpáros kiegészítőkhöz, például a wattmérőkhöz. Ha tekerés közben jobban szem előtt tartanád a teljesítményedet, indíts kerékpáros edzést az órádon – ez automatikusan élő tevékenységként jelenik meg az iPhone-odon, amelyet egy külön beszerezhető kiegészítővel a kormányra erősíthetsz, és figyelheted az adatokat.

További információk

Egyéb

Watch

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!