fbpx
Macszerez Logo

Apple Watch S9 45MM | Product RED

139,990 Ft

Product RED sportszíj M/L

Product RED alumínium ház

45MM

GPS + Cellular

Apple Garancia!

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Watch S9 45MM

Apple Garanciális 2024. December 13-ig!

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

szép

Akkumulátor:

100% – csúcsteljesítmény

Tartozékok:

Apple Product RED sportszíj

Apple doboz

Apple töltő

******

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

 

Okosabb. Fényesebb. Kezesebb.

Az eddigi legerősebb chip az Apple Watch történetében. Varázslatosan új lehetőség az órád kezelésére a kijelző érintése nélkül. Kétszer nagyobb fényerő. És mostantól karbonsemleges tok-óraszíj kombinációt is választhatsz.

A jövőbe mutat.

Az egyedi tervezésű Apple chippel az Apple Watch Series 9 sokoldalúbb és gyorsabb, kezelése intuitívabb. Az új kétmagos CPU 5,6 milliárd tranzisztort tartalmaz – 60%-kal többet, mint az S8 chip. Az új négymagos Neural Engine akár kétszer gyorsabban dolgozza fel a gépi tanulási feladatokat. Ez számos újítást tesz lehetővé, köztük egy új vezérlési kézmozdulatot, az ujjak dupla összekoppintását.

Varázslat az ujjaid hegyén.

Kézmozdulatokkal még egyszerűbb az Apple Watch vezérlése bármilyen helyzetben – különösen, ha tele a kezed. Csak koppintsd össze kétszer a mutató- és a hüvelykujjadat például hívások fogadásához, értesítések megnyitásához, és zene indításához vagy szüneteltetéséhez.

997299463 71728 rd

Fényben nyerő.

A Series 9 fejlett kijelzőrendszere 2000 nitre növeli a maximális fényerőt, ami a Series 8 értékének kétszerese, így könnyebben olvasható ragyogó napsütésben. Félhomályban is jobb használni, olyan helyzetekben, ahol kevesebb fényre van szükség – például a moziban –, mert 1 nites minimum fényerőre is képes.

Az iPhone-odhoz vezet. Precízen.

A második generációs ultraszélessávú chippel válik lehetővé a Precíziós keresés, ami a hozzávetőleges távolságot és irányt mutatva odavezet az iPhone-odhoz.1 Ha a közelébe értél, fizikai visszajelzés, valamint hang- és vizuális jelzés segít megtalálni.

997299463 71725 rd

Rendkívüli rendszer. Újragondolva.

A watchOS 10 minden eddiginél jobban kihasználja a kijelzőt. Lényegében az összes app teljes újratervezésen esett át, hogy több mindent átláss egy pillantással. Csak forgasd el a Digital Crownt, és bármilyen számlapról könnyedén megjelenítheted az Intelligens paklit a widgetek friss és releváns információival. És most már a látásodra és a mentális egészségedre vonatkozó hasznos adatok is segítenek figyelemmel kísérni a testi-lelki folyamataidat – mindezt közvetlenül az órádon.

Az Apple első karbonsemleges terméke megérkezett.

Az anyaghasznosítás, a tiszta energia és az alacsony szén-dioxid-kibocsátású szállítmányozás terén véghezvitt folyamatos innovációknak köszönhetően az Apple Watch mostantól karbonsemleges tok-szíj kombinációkban is elérhető.

997299463 71716 rd

Értékes adatok karnyújtásnyira.

Az Apple Watch segít jobban átlátni a mentális és testi egészségi állapotodat. Mindig biztonságban tudhatod az egészségügyi adataidat. És teljesen kezedben a kontroll, ha megosztanád őket az orvosoddal, barátaiddal vagy családtagjaiddal.

Figyel a szíved egészségére.

Az Apple Watch Series 9 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni. A Pulzusszám app pedig értesít, ha kiugróan magas vagy alacsony a pulzusod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Mérd meg a véroxigénszinted. Egy frissítő innováció.

Az Apple Watch Series 9 különleges érzéke­lőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigén­szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.

Álmaid órája.

Az Alvás app az alvás­időd rögzítése mellett azt is meg­mutatja, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, illetve ébren.

Értsd meg jobban a ciklusod.

Az Apple Watch Series 9 alvás közben innovatív érzékelővel követi a test­­hőmérsékletedet, megmutatva, hogyan alakult az idővel. A Ciklus­követés erre alapozva tudja vissza­menőleg meg­becsülni a pete­érésed idejét, ami hasznos lehet a család­tervezéshez.

További információk

Egyéb

Watch

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!