fbpx
Macszerez Logo

Apple Pencil 2

41,990 Ft

Apple Pencil

2. generáció

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Pencil 2

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Apple doboz

Kompabilitás:

iPad-modellek

12,9 hüvelykes iPad Pro (3-6. generáció)

11 hüvelykes iPad Pro (1-4. generáció)

iPad Air (4-5. generáció)

iPad mini (6. generáció)

******

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

 

Apple Pencil (2. generáció)

Apple Pencil érintőceruza (stylus) (2. generáció)

Az Apple új elektronikus ceruzájával még magasabb szintre emelheted a kedvenc 12,9″ iPad Pro (3. generációs) és 11″ iPad Pro készülékeiden végzett munkádat. Funkcióival garantáltan meg fog lepni. Élvezd a precíziós irányítást, mint még soha. Az Apple Pencil (2. generációs) ceruzával az eszközök teljes tárháza áll rendelkezésedre.Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Értékelni fogod érintőceruza pontos nyomásérzékelőit

A vékony testben precíz nyomásérzékelők találhatók,melyekkel pixelpontosan hozhatsz létre különféle effekteket. A beépített akkumulátor hosszú üzemidővel és hihetetlenül gyors töltéssel örvendeztet meg.

Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Apple Pencil (2. generáció) számos felhasználási lehetőséget kínál

A második generációs Apple Pencillel változthatod az ecsetméretet és a rajzolási módokat. Egyszerűen csak koppints duplán pontosan arra a helyre, ahová az ujjas mutat. Az automatikus párosítás, a vezeték nélküli töltés és a mágneses ceruzacsatlakozás is biztosan el fogja nyerni tetszésedet.

Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Az APPLE Pencil 2 reagál a nyomásra

A ceruza reagál a rá gyakorolt nyomásra. Ez lehetővé teszi, hogy különböző szélességű vonalakat rajzolj. A gyengéd nyomás vékony vonalat, míg a határozott nyomás vastag vonalat hoz létre. A toll hegye két beépített érzékelővel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az egyes vonalak árnyékolását, ha megdöntjük.

Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Az érintőceruza mágneses töltése

Az Apple Pencilt támogatják az iOS alkalmazásai, és az iPad App Store számos alkalmazása, melyekkel az érintőceruza lehetőségeit a végletekig kiaknázhatod. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az iPad Pro, az iPad Air és az iPad mini eszközökkel. Mágnesesen csatlakozik a fémkerethez, ahol automatikusan csatlakozik és feltöltődik.

Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Az Apple Pencil (2. generáció) érintőceruza legfontosabb jellemzői

  • Apple Pencil érintőceruza (2. generáció) iPad Pro 11″, iPad Pro 12,9″ 2018 iPad Pro 11″ és iPad Pro 12,9″ modellekhez
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Érintőfelület – eszközváltás dupla koppintással
  • Árnyékolás kézi döntéssel
  • Támogatja a gesztusokat mellyel a használat sebessége nagymértékben nő
  • Az iOS és az App Store alkalmazásai remekül együttműködnek a ceruzával
  • Nyomásérzékelők biztosítják a vonalvastagságot
  • Akár 12 órás működés
  • Vezeték nélküli töltés és automatikus párosítás
  • Mágneses ceruza rögzítés
Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Nyomás- és dőlésérzékenység

Az Apple Pencil (2. generációs) 2022 érintőceruza (stylus) a finom vonalak és árnyalatok használatával a vonások és hatások széles skáláját kezeli. Jól reagál a nyomásra és a kéz dőlésére.

Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Dupla kattintás a módosításhoz

Az érintőceruzafejlett technológiával büszkélkedhet, amely felismeri a dupla kattintásokat. Így könnyedén válthatsz eszközt anélkül, hogy letennéd a tollat.Apple Pencil érintőtoll (stylus) (2. generáció)

Vezeték nélküli töltés

A töltéshez egyszerűen tartsd az  Apple Pencil 2-t  az iPad Pro, iPad Air vagy iPad mini készülékhez, ahol azonnal párosítani fogja magát és elkezd töltődni.

További információk

Egyéb

Egyéb

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!