fbpx
Macszerez Logo

Apple Pencil 1

34,990 Ft

Apple Pencil

1. generáció

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Pencil 1

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Apple doboz

Kompabilitás iPad-modellek:

iPad mini (5th generation)

iPad (6th, 7th, 8th and 9th generation)

iPad (10th generation)*

iPad Air (3rd generation)

iPad Pro 12.9-inch (1st and 2nd generation)

iPad Pro 10.5-inch

iPad Pro 9.7-inch

******

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

 

Szeretnéd leegyszerűsíteni az az iPad-en végzett munkát és kényelmesen írni vagy rajzolni? Ez a praktikus Apple Pencil 1 nem képes többérintéses gesztusok végrehajtására, azonban az ujjhoz képest sokkal nagyobb pontosságot ér el. Aktív technológiája lehetővé teszi az olyan kiegészítő funkciók támogatását, mint például Bluetooth és Palm rejection, így nemcsak az érintős készülék vezérlésére, hanem írásra, rajzolásra, fotószerkesztésre és egyéb tevékenységekre is tudod használni. Az ipencilt aziPad lightning portjába kell csatlakoztatni és jóváhagyni a párosítást. Az Apple Pencil (1. generáció) rendszeres feltöltése is Lightning csatlakozással lehetséges. Az egész folyamat nagyjából öt perc. A csomagban találsz egy lightning to lightning átalakítót is. Ezen Apple érintőceruza zökkenőmentes írást és alkotást kínál a kompatibilis iPad modelleken.

909524394 112513 rd

A hasznos Apple Pencil (1. generációs) alapvető paraméterei

*Az ipencil lehetővé teszi az iPad készülékek pontosabb irányítását
*Kör keresztmetszetű kialakítás
*A feltöltés lightning csatlakozón keresztül történik
*Ez egy Apple tablet kiegészítésére készült stylus
*iOS operációs rendszerrel kompatibilis
*A hegye műanyagból készült és a csomagolás tartalmaz egy póthegyet is
*Az Apple Pencil 1 hegye döntésérzékeny és nyomásérzékeny
*A termékből nem hiányzik a praktikus palm rejection funkció sem
*A Bluetooth technológia lehetővé teszi a készülékhez való csatlakozást, de egyszerre csak egy iPad-en lehet használni

909524394 112516 rd

Apple ipencil – kényelmesebb munkavégzés

Ez az előnyös Apple stylus iPad táblagépekkel működik igazán, és tökéletesen imitálja a klasszikus papíron való alkotást. iOS operációs rendszert használ a működéséhez. Az ipencil hegy anyaga műanyag.

Utazásbarát méret

Az előnyös Apple Pencil 1 ceruzával élvezni fogod a képernyődben és táblagépedben rejlő kreatív lehetőségeket. A még természetesebb használat érdekében palm rejection funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tenyeredet közvetlenül a tablet képernyőjére helyezd, mert az csak a ceruzára reagál. A Bluetooth technológia gondoskodik a készülékkel való kapcsolatról.

909524394 112519 rd

További információk

Egyéb

Egyéb

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!