Apple Magsafe 2 töltők | 45W – 60W – 85W

14,990 Ft19,990 Ft

Apple Magsafe 2 töltők

27%-os ÁFÁS számlával
Magyar töltőfej
1 év garancia

 

A  MagSafe 2 hálózati adapter egyenáramú csatlakozóját mágneses kapcsolat tartja a helyén. Így, ha valaki megbotlik a kábelben, az gond nélkül válik le, a MacBook Air pedig biztonsággal a helyén marad. Ez természetesen a kábel épségét is segít megőrizni. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és stabilan illeszkedik a számítógép csatlakozóaljzatára.

A stabil kapcsolat létrejöttét a csatlakozófejen lévő LED fénye jelzi. Ha a számítógép éppen töltődik, a LED sárga fénnyel világít, a zöld fény pedig akkor gyullad ki, ha az akkumulátor töltöttsége teljes. Az adapterhez tartozó váltóáramú hálózati kábellel nagyobb távolságot is áthidalhatsz, a szintén mellékelt váltóáramú fali csatlakozóadapter pedig az utazás közbeni számítógép-használatot teszi még kényelmesebbé.

A tökéletes útitársnak ígérkező hálózati adapter ötletes kialakításának része, hogy a kábel az adapterre tekerve rögzíthető.

Az adapter folyamatosan tölti a lítium-polimer akkumulátort – a rendszer bekapcsolt, kikapcsolt és alvó állapotában egyaránt. Ezenkívül közvetlenül hálózatról is működtetheted vele a számítógépet.

Az adapter csak a MagSafe 2 hálózati porttal felszerelt MacBook laptopokkal kompatibilis.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Macedhez?

Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Fontos tudnod, hogy a Maced pontosan milyen modell. Ha OS X Lion (10.7) vagy újabb rendszert futtatsz, a képernyő bal felső sarkában lévő „” menüben válaszd „A Mac névjegye” lehetőséget, és kattints a „További infók…” gombra. A megjelenő párbeszédpanelen láthatod, hogy milyen és hányadik generációs Mac modelled van.

Megosztás:

27%-os áfás számlával

Apple Magsafe 2 töltők
Magyar töltőfej
1 év garancia

Melyik töltő melyik géphez jó?
45W Magsafe 2 – MacBook Air 2010-2017
60W Magsafe 2 – MacBook Pro Retina 13″ 2012-2015
85W Magsafe 2 – MacBook Pro Retina 15″ 2012-2015

Mégtöbb APPLE

További termékek