fbpx
Macszerez Logo

Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9″

109,990 Ft

Magyar kiosztás

3/4/5/6 generációs iPad Pro 12.9″-hez

Háttérvillágítás

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Apple doboz

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

 

Billentyűzet – irodai, kompakt és tablethez, membrán, vezeték nélküli, háttérvilágítással, alacsony profilú billentyűzet, Membrános kapcsolók, magyar kiosztás, USB, csendes, fekete

Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9″ 2021 (3,4,5,6th Gen), fekete – HU

Billentyűzet Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9

Hogyha sokat dolgozol a számítógépen, értékelni fogod a minőségi klaviatúrát. A billentyűk okosabb elhelyezése és az ergonómikus dizájn mindenféleképpen pozitívum. A megfelelő modelltípus kiválasztásának alapja a felhasználás célja kellene hogy legyen. A(z) Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9″ 2021 (6th Gen), fekete – HU klaviatúra kifejezetten irodai, kompakt és tablethez használatra ajánlott. Az ismert Apple műhelyében készült klaviatúra egy univerzális modell, így irodai munkákhoz vagy tanulók számára ajánlott. Persze, az egyszerűséget kedvelők is imádni fogják. A neves Apple által tervezett klaviatúra elsődlegesen a helyszűkében lévőknek kínálhat megoldást.

Apple Magic Keyboard iPad Pro 12.9″ 2021 (6th Gen), fekete – HU billentyűzet lényegesebb tulajdonságai

  • Az enter gomb Kétsoros keskeny kidolgozású.
  • A klaviatúra korszerű háttérvilágítást kapott, hogy éjjel is lásd mit csinálsz.
  • A számítógéphez vagy laptophoz USB port révén kapcsolódik.

További információk

Egyéb

iPad, Magic Keyboard tok

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!