fbpx
Macszerez Logo

2021 iMac 24″ | Lila

469,990 Ft

8 CPU és 8 GPU mag

256GB SSD

8GB RAM

24 hüvelykes 4.5K-s Retina kijelző

4 db Thunderbolt / USB 4 port

Lila szín

Gigabit Ethernet Port

AppleCare+ 2024. Szeptember 26-ig!

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2021 iMac 24″ 4.5K

AppleCare+ 2024. Szeptember 26-ig!

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk!

Állapot:

Makulátlan

Tartozékok:

Apple doboz

Magic keyboard és mouse

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Áltlános leírás:

Most az M1 chippel és új dizájnnal. 12 hosszú éven keresztül vártunk az Apple iMac asztali számítógép megújulására. Ez a pillanat most végre elérkezett. A teljesen megújult iMac luxus 4,5K kijelzővel érkezik, alapja a rendkívül erős, 5 nm-es Apple M1 lapkakészlet. Villámgyors, nyolcmagos processzoraival bármilyen feladat kezelésére képes. Emellett rendelkezik egy hétmagos grafikus chip-pel is, amelynek teljesítménye elegendő még a legnagyobb igényű alkalmazásokhoz és játékokhoz is. Nem szabad megfeledkeznünk a tizenhatmagos Neural Engine gépi tanulási gyorsítómodulról sem. Ez az új Apple iMac.  4,5K felbontás 24″-es Retina kijelző. Az új Apple iMac 24″-es kijelzővel büszkélkedhet, az átlagosnál nagyobb, 4480 × 2250 pixeles felbontással. Ez egy valóban fantasztikus képernyő csupán 11,5 mm-es vastagsággal, alumínium házban. Magát a kijelzőt széles P3 színskála, akár 500 nites fényerő és tökéletesen tükröződésmentes felületkezelés jellemzi a zökkenőmentes olvashatóságért. Az iPhone készülékekhez hasonlóan a True Tone technológia gondoskodik a kijelző színhőmérsékletéről a környezet fényviszonyainak megfelelően.

Az iMac készen áll a kommunikációra a barátokkal az 1080p felbontású FaceTime HD kamerával. A képminőségről az Apple M1 chip speciális jelfeldolgozója gondoskodik. A precíz stúdió mikrofonok rögzítik a hangot például a világ másik felére. A készülék kiegészítői az új iMac színéhez passzoló kényelmes Magic Keyboard és Magic Mouse. Természetesen az olyan további kiegészítők, mint a fejhallgató, a továbbfejlesztett billentyűzet vagy trackpad már alig várják, hogy kipróbáld.  Csatlakozók 2 × Thunderbolt / USB 4. Az Apple iMac egy pár USB-C csatlakozója támogatja a Thunderbolt / USB 4-et. Ez megkönnyíti bármilyen kiegészítő csatlakoztatását. Elérhető még egy 3,5 mm-es jack fejhallgató csatlakozó is. Természetesen nem hiányozhat a Bluetooth 5.0 vagy a villámgyors Wi-Fi 6 sem. Hang Remek hangszórók karcsú házban.

Az új Apple iMac tömege 4,46 kg, mégis rendkívül érdekes hangzást kínál az egy pár mélynyomóval, amelyet a Dolby Atmos támogatással rendelkező magassugárzó egészít ki. Ez teszi lehetővé például az Apple TV+ filmjeinek megtekintését. Adatok védelme A macOS Big Sur rendszer megvéd. Az Apple iMac hozzáférését a Touch ID védi (opcionális kiegészítő a Touch ID-vel ellátott Magic Keyboard formájában), amely egyszerre nyújt kényelmet és biztonságot. Az új macOS Big Sur rendszernek köszönhetően most mindent gyorsabban tehetsz meg, mint ezelőtt. Mindeközben pedig maximális mértékben megőrizheted az adataid védelmét.

További információk

Évjárat

2021

Kijelző felbontás

4,5K

Kijelző méret

24"

Processzor

M1

RAM

8GB

Tárhely

256GB

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!