fbpx
Macszerez Logo

2018 Mac Mini | CTO

349,990 Ft

i7 3.2GHz – 6 magos

Intel UHD Graphics 630 1536MB

32GB DDR4 RAM

1TB SSD

27% Áfás ár

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2018 Mac Mini CTO

Erről a termékünkről 27%-os áfás számlát adunk!

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Tápkábel

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Gyártó: Apple
Modell: Mac Mini 2018

Leírás:

A Mac mini egyrészt nagyszerű asztali számítógép, másrészt számos rendszert működtet az automatizált otthonoktól egészen az óriási renderfarmokig. Mostantól nyolcadik generációs, négy- és hatmagos Intel processzorokkal és Intel UHD Graphics 630 grafikus processzorral biztosít még nagyobb számítási teljesítményt az ipari léptékű feladatokhoz. Akár élő koncertet hangosítasz, akár a legújabb iOS- vagy iPadOS-appodat teszteled, a Mac mini a legrövidebb út egy ütős ötlettől a nagyszerű végeredményig.

A Mac mini nagy teljesítményű, 2666 MHz‑es DDR4 SO‑DIMM memóriája kiváló a gyorsabb rendere­léshez, a nagy fájlokkal végzett munkához, illetve több virtuális gép futtatásához. Memóriája utólag bővíthető – vagy konfigu­rálhatod akár 64 GB‑tal is – a komoly erőforrás-igényű munka­folyamatokhoz.

Az új Mac mini PCIe-alapú flash tárolójának olvasási sebessége akár négyszerese a korábbi flash megoldásokénak. Így minden eddiginél gyorsabban tölthetsz be brutális méretű fájlokat, és villámgyorsan indulnak az alkal­mazások. Ha pedig a 2 TB‑os SSD‑t választod, mindehhez kétszer akkora tárhelyed lesz.

A Mac miniben célzottan a Macre tervezett, a korábbinál is bizton­ságosabb második generációs Apple T2 Security chip őrzi titkosított adataidat. A T2 Security chip számos vezérlőt egyesít, Secure Enclave koprocesszora pedig a biztonságos tárhely­titko­sítás és rendszer­indítás alapjait teremti meg.

A Mac mini sokféle portjával számos munkafolyamat-konfigurációhoz használható. A Thunderbolt 3 az Apple leghatékonyabb, legsokoldalúbb portja – és a Mac minin négyet is találsz belőle. Az új HDMI 2.0 port nagyobb sávszéles­séget biztosít elődjénél, ezért nagyobb képkocka­sebességet élvezhetsz. És mivel a Mac mini már 10 gigabites Ethernettel is konfigurálható, hatalmas fájlokat és félelmetes adatmennyiséget mozgathatsz vele akár tízszer gyorsabban.

A Thunderbolt 3 igen hatékony lehetőségeket teremt. Akár 40 Gb/s-os sebességgel továbbítja az adatokat. Biztosítja a külső eszközök töltését és energiaellátását. Mac minidhez akár két – sőt a HDMI 2.0 port bevonásával három – 4K‑s vagy egy 5K‑s kijel­zőt is csatlakoz­tathatsz. Ha pedig eGPU-val egészíted ki, akkor a nagyobb asztali rendszerek grafikus teljesítményével is dolgozhatsz.

Kis mérete, hatékonysága és sokoldalú portkínálata olyan kombináció, amely számos alkal­mazási területen tette a Mac minit a Mac család egyedülálló képviselőjévé. A nem egészen 20×20 centis ház még több processzormagot sűrít magába, így mostantól bárhol összefuthatsz a keményen dolgozó Mac minivel – vagy akár egy csapatnyival is.

Vadonatúj appok kimondottan zenéhez, tévézéshez és podcastokhoz. Új okos funkciók az appokban, amiket mindennap használsz. A Sidecarral pedig második Mac-kijel­zővé alakíthatod az iPadedet.

További információk

Évjárat

2018

Processzor

i7

RAM

32GB

Tárhely

1TB

Videókártya

Integrált

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!