2018 iPad Pro 11″

219,990 Ft

1. generációs

64GB

Ezüst szín

Wifi

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2018 iPad Pro 11″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk!

Állapot:

Makulátlan

Akkumulátor:

85% – csúcsteljesítmény

Tartozékok:

Apple töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

Leírás:

Teljesen új, teljes képernyő az előlapja és a teljesítmény a védjegye. Az alapoktól újraterveztük, és beletettük legkor­szerűbb technoló­giáinkat – ha kézbe veszed, újra­fogalmazódik benned, hogy mire képes az iPad.

Új, egész előlapot kitöltő képernyőjével az iPad Pro olyan, mint egy varázslatos üveglap, amely fekvő és álló módban is minden feladatot végrehajt.

Az új, intuitív mozdu­latokkal végtelenül egyszerű használni.

Az új Liquid Retina képernyő betölti az egész előlapot. Az élethű színekkel minden gyönyörűen mutat, és a ProMotion technológiától akadásmentesen működik.

A Face ID megérkezett az iPadre. Fekvő és álló módban is stabilan felold.

Az A12X Bionic a legintelli­gensebb, leghaté­konyabb chip, melyet valaha készí­tettünk. Neural Engine motorja másod­percenként akár ötbillió műveletet végez, és a gépi tanulást is lehetővé teszi.

És ezt a hatalmas teljesítményt pár mozdulattal munkába is állíthatod multi­tasking közben. E‑mailezgess egy barátoddal, kreatívkodj a projekteden, netezz ihletet keresve és FaceTime‑ozz.

Az A12X Bionic chip kétszer gyorsabb grafikus teljesítményt ad le. Ettől olyan tökéletes a kiterjesztett valóság, és ezért tudsz úgy belefeledkezni a játékokba az iPad Prón.

Az USB‑C nagy teljesítményű porttal perifériákat – például külső kijel­zőt vagy kamerát – csatlakoz­tathatsz az iPad Próhoz.

Az iPad Prónak két bámulatos kamerája van, amik Smart HDR techno­lógiát használ­nak. Egy 12 mega­pixeles kamera, amivel lenyűgöző fotókat kattint­hatsz, 4K-s videókat vehetsz fel, doku­men­tumokat szkennel­hetsz és a kiterjesztett való­ságban is elmélyülhetsz. A TrueDepth kamerával pedig FaceTime-ozhatsz vagy tökéletes Portré módú szelfiket, Animojikat és Memojikat készíthetsz.

További információk

Egyéb

iPad

Tárhely

64GB

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!