fbpx
Macszerez Logo

2017 iMac 21.5″ 4K | i5 | 16GB | 1TB SSD

309,990 Ft

4K kijelző

i5 3.4GHz

16GB RAM

Radeon Pro 560 4GB

1TB SSD

Készleten

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2017 iMac 21.5″ 4K CTO

Használt termékeinkről 0% áfás számlát adunk!

Állapot:

makulátlan

Tartozékok:

Apple doboz

Tápkábel

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

iMac Retina. Már kolosszális és grandiózus méretben is. Az iMac fejlesztésénél mindig arra törekedtünk, hogy egyedülálló élményt teremtsünk az asztali számítógépek használatában. A legjobb kijelzőt nagy teljesítményű processzorokkal, grafikával és adattárolóval egyesítettük egy hihetetlen vékonyságú, letisztult házban. A vadonatúj, 21,5 hüvelykes, Retina 4K kijelzős iMac fejlesztését is ugyanez a törekvés vezérelte. A forradalmi 27 hüvelykes, 5K-s modellhez hasonlóan ez is olyan bámulatos képminőséget nyújt, ami mellett a külvilág szinte megszűnik számodra létezni. Így bővítjük tovább az eddigi legelmélyültebb iMac-élményt – és újabb nagy lépést teszünk előre.  Retina kijelző.

Nem csupán képernyő. Szemléletmód. Pontosság. Fényerő. Képminőség. Mindegy, hogy mi alapján osztályozod a kijelzőket, a Retina már önmagában fogalom. A képpontsűrűsége olyan magas, hogy egy pixelt sem tudsz szabad szemmel megkülönböztetni a másiktól az iMacen. Az e‑mailek és a dokumentumok betűi olyan élesen látszanak, hogy az olvasás élménye a nyomtatott oldalakéval vetekszik. Az új, szélesebb színskálának köszönhetően a Retina kijelző sokkal – 25 százalékkal – több szín megjelenítésére képes, így minden fotó és videó még élethűbb lesz rajta.  A zsebedben lévő 4K-s kamerádhoz.  Az új iPhone 6s lenyűgöző videókat készít 4K felbontásban. A Retina kijelzős iMacen pedig az iMovie-ban és a Final Cut Próban egyaránt megkapod ugyanezt a felbontást – és hozzá a megfelelő gyorsaságot. 4K-ban szerkesztve zseniálisat alkothatsz a felvételeidből.  DizájnÉlétől a sarkáig innovatív. Hatalmas mérnöki teljesítményre volt szükség ahhoz, hogy a Retina kijelzőt beépíthessük az iMac család modelljeibe. Az eredmény egy élein mindössze 5 mm vastag formatervezés, amely olyan impozáns, hogy mellette minden más elhomályosul. Ezután semmi sem állhat közéd és a kedvenc tartalmaid közé. A letisztult, gyönyörű Retina kijelzős iMac a kifinomult dizájn és a hozzá méltó technológia kettőse, mely elegánsan illeszkedik a munkakörnyezetedbe.  Fusion DriveEgy tároló, ami villámgyors és villámeszű.
Processzor típusa: Intel Core i5Processzor órajel: 3400 MhzMemória mérete: 8 GBMemória típusa: DDR4

Így is ismerheti: iMac 21 5 Mid 2017 MNE 02, iMac215Mid2017MNE02, iMac 21.5 Mid 2017 MNE 02

További információk

Évjárat

2017

Kijelző felbontás

4K

Kijelző méret

21.5"

Processzor

i5

RAM

16GB

Tárhely

1TB

Videókártya

Dedikált

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!