iMac szerviz árak

A MacSzerez szakértő csapattal és a legmodernebb eszközökkel várja az iMac tulajdonosokat. Tapasztalt szakértő csapatunk a problémák gyors és hatékony megoldását személyreszabottan, kedvező árakon valósítja meg. Tekintse meg árainkat és látogasson el budapesti üzletünkbe az 1. kerületben! Bízza ránk készüléke javítását!

iMac Slim
 • iMac Slim SSD csere (256GB)

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim SSD csere (512GB)

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim SSD csere (1TB)

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim Memória/RAM bővítés 8GB DDR3L

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim Memória/RAM bővítés 16GB DDR4

  (beépítés az árban)

 • iMac Slim szétszedés/összerakás/tisztítás

Mit kínál egy iMac szerviz?

Az iMac az Apple számítógépek kifinomult remeke, ám idővel és hosszas használattal problémák merülhetnek fel. Ilyen esetekben is számíthat a MacSzerez-re! iMac szerviz szolgáltatásunk megbízható megoldást, szakértelmet és tapasztalatot nyújt az iMac készülékek javításában, hogy iMac modellje ismét a legjobb formáját mutassa. iMac szervizünk széles skáláját kínálja a javításoknak, beleértve az iMac portalanítást, a kijelző cserét vagy az iMac SSD bővítés és az iMac memória bővítés szolgáltatásainkat, így biztosítva az optimális teljesítményt és a készülék hosszú élettartamát.

Miért éri meg az iMac javítása?

Fontos tényező, hogy egy régebbi iMac javítása által nemcsak pénzt takarít meg, hanem környezetbarátabb alternatívát is választ. A szerviz során az eszköz működőképessége helyreáll, így hosszú távon használható marad. Ezáltal csökkenthetjük az elektronikai hulladék mennyiségét, ami kiemelkedő jelentőségű a fenntarthatóság szempontjából.

iMac szerviz Budapest 1. kerületében

Szervizünk a megbízhatóság és a fenntarthatóság mellett kiemelten törekszik az ügyfélközpontúságra, így a minőségi szolgáltatásokat pénztárcabarát módon tudjuk biztosítani. iMac készüléke javításra szorul? Ne habozzon, látogasson el hozzánk!

Maintenance
For our products

Service support for all our products

Guaranteed
products

Verified products with warranty

We are pleased
to help

Do you have a question?
We are at your disposal!

Fast
Shipping

The products may be
delivered in just 2 days

Kérem amennyiben nem találja a felsorolva a hiba jelenséget vagy nem talál árat hozzá vegye fel a velünk a kapcsolatot.

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!