Macszerez Logo

2018 MacBook Pro 15″

319,990 Ft

i7 2.6GHz – 6 MAG

16GB DDR4 RAM

Radeon Pro 560X 4 GB GDDR5

512GB SSD

Elfogyott

Megosztás:

Edit Content

Leírás

2018 MacBook Pro 15″

Használt termékeinkről 0%-os áfás számlát adunk.

Állapot:

szép, fedlapon egy darab karc

Akku:

66 ciklus

Tartozékok:

Apple USB-C töltő

******

Amennyiben van megunt Apple terméked, amelyet szeretnél beszámíttatni, akkor katt ide!

 

A MacSzerez prémium minőségű használt Apple terméket kínál. Legyen szó Apple kiegészítőkről, MacBook-okról, iMac-ekről, iPhone-okról, iPad-ekről, Apple Watch-okról vagy Mac Mini-kről, nálunk mindent megtalál egy helyen. Célunk, hogy kiváló állapotú, megbízható és megfizethető alternatívákat kínáljunk az Apple rajongóinak. Mindegy, hogy egy erőteljes iMac-re vagy egy kompakt MacBook-ra vágy, nálunk garantáltan megtalálja az ideális megoldást.

Gyártó: Apple
Modell: MacBook Pro 15 Mid 2018 MR972

Leírás:

Erősebb. Hatékonyabb. Profibb.
A MacBook Pro rendkívüli teljesítménye és hordozhatósága eddig nem tapasztalt magas minőséget teremt a laptop­használatban. Nagy teljesítményű processzorai és memóriája, komoly grafikai teljesítménye, villám­gyors tárolói és sok más újítása miatt képes lépést tartani szárnyaló fantáziáddal.

Kemény mag
A MacBook Pro minden eddiginél komo­lyabb számítási telje­sítményre képes nyolcadik generációs Intel Core pro­cesszo­­raival. A 15 hüvelykes modell 6 magos processzora akár 70 százalékkal gyorsabb az előző gene­rációnál, Turbo Boosttal pedig 4,3 GHz-ig is felpörgetheted az órajelét. Így ha össze­tett számítási feladatokat bízol a gépedre – legyen szó kód­fordításról, 3D‑s modellek rendere­léséről, speciális effektek alkal­mazásáról, több sáv egymásra réteg­­zéséről vagy video­­kódolásról –, akkor is minden flottul megy.

Futtass többet – várj kevesebbet
Gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel szeretnél dolgozni a nagy fájlokon, vagy gyakran futtatsz több profi alkalmazást és virtuális gépeket A MacBook Prót akár nagy teljesítményű, 2400 MHz-es DDR4 memóriával is konfigurálhatod.

A legújabb generációs adatvédelem.
Bemutatjuk saját fejlesztésű, kifejezetten a Macre tervezett második generációs Apple T2 chipünket, amellyel a MacBook Pro még biztonságosabbá válik. A 13 és 15 hüvelykes Touch Bar sávos modellekben megtalálható Apple T2 chip Secure Enclave koprocesszora biztonságos rendszer­indítást és tárhely­titko­sítást tesz lehetővé. Számos különálló vezérlőt von össze, például a rendszerkezelő vezérlőt, a hangvezérlőt és az SSD‑vezérlőt.

Nagyon odateheted magad
A MacBook Pro SSD-je szédületesen gyors: szekvenciális olvasási sebessége elérheti a 3,2 GB/s‑ot. Azonnal feláll a rendszer, simán fut egyszerre több app, és egy szempillantás a nagy fájlok impor­­tálása. Az Apple T2 chip pedig mindent auto­matikusan titkosít munka közben.

Hatékonyabb lehetsz
A Touch Bar a billentyűzet felső sorának régi funkció­billentyűit váltja le egy nagyság­rendekkel rugalmasabb és jobban használható eszköz­sorra. 22 Az érintősáv auto­ma­ti­ku­san az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó, jól ismert eszközöket jeleníti meg – sok más közt például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzóit, a tartalmak szer­kesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlőket vagy olyan szövegbeviteli funkciókat, mint például az emojik.

Így is ismerheti: MacBook Pro 15 Mid 2018 MR 972, MacBookPro15Mid2018MR972

További információk

Évjárat

2018

Processzor

i7

Kijelző méret

15"

RAM

16GB

Tárhely

512GB

Videókártya

Dedikált

Touchbar

Touchbar

Mégtöbb APPLE

További termékek

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!