2023 MacBook Pro 14″ M3 Pro

799,990 Ft

M3  Pro Chip

11 mag CPU

14 mag GPU

18GB RAM

512GB SSD

Space Black

Magyar kiosztás

out of stock

Share

Edit Content

Description

2023 MacBook Pro 14″ M3 Pro

Apple Garancia 2025. Január 16-ig!

Erről a termékünkről 0%-os áfás számlát adunk.

Condition:

 spotless

Battery:

32 ciklus

Accessories:

Factory box

Apple charger

******

If you have a used Apple product that you would like to trade in, click here!!

 

Details

Apple MacBook Pro

Észbontó.
Szépség.

res 9ef2b5dff0ddd9a502342d6045347867

Merülj el a részletekben.

Összefoglaló a chipekről

Három hatalmas ugrás.

A MacBook Pro elképesztően hasít az M3, az M3 Pro és az M3 Max chipek­kel. Ezek a három nanométeres technológiára épülő, vado­natúj GPU-architektúrával működő chipek az eddigi legfejlettebbek az Apple számítógépek történetében. Minden egyes chip még profibb teljesít­ménnyel és még komolyabb tudással bír.

res 5ed21fce93fc974fc45d980bd3820c26

 

M3

Az M3 chip lenyűgöző sebes­sé­gével és tudásával kipör­get­he­ted a mindennapi fela­dato­kat, könnyedén multi­taskingol­hatsz az appok és a video­hívások között, és szintet léphetsz a profi alkal­mazá­sokban és a játékban.

M3 Pro

Az M3-ra épülő M3 Pro chip több CPU- és GPU-maggal, vala­mint megnövelt egyesített memóriával még na­gyobb teljesít­ményt nyújt azoknak, akiknek szükségük van rá a munkájuk­hoz – a kutatóktól a programozókon át a kreatív szakembere­kig. Még gyor­sabb vele a monumentális, giga­pixeles méretű panorámaképek összefűzése és kezelése vagy akár több millió sornyi programkód fordítása.

 

M3 Max

Az M3 Max szédületes teljesítménnyel és tudással szolgál a leg­extrémebb munka­folyamatokhoz. Még több CPU- és GPU-magja és óriási egyesített memóriája mellett további médiamotor-erőforrásokkal tolja ki a számító­gép képessé­geinek határait – az asztalnál és a külső helyszínen végzett munkában is. Komplex 3D-renderelés, videós utómunka a legnagyobb felbontású tartalmakon, transzformeralapú modellek fejlesztése rengeteg paraméterrel – még a leg­intenzívebb munkafolyamatok is szélsebesen zajlanak.

A játék­szabályokat újraíró grafikus teljesítmény.

Ismerd meg a GPU-architek­túrák eddig nem látott, új osztályát. És az eddigi legnagyobb áttörést az Apple chipek grafikai teljesít­ményében. A chipre integrált, gyors memória használatát a Dynamic Caching optima­lizálja. Ezáltal hatalmas mértékben növekszik a GPU általános kihasználtsága, ami a profi appok és a legnagyobb grafikai igényű játékok teljesít­ményében óriási ugrást jelent.

 

A játékok minden eddiginél részlet­gazdagabbak lesznek a hardveres gyorsítású mesh shadinggel, háló­árnyékolással. Ezzel a technológiával na­gyobb tudású és hatékonyabb a geo­metria­feldolgozás, így több összetett képi világú jelenet renderelhető a játékokban.

performance hw cnfchyuncvyq large

Hardveres gyorsítású sugárkövetés.

A MacBook Pro most először használ hardveres gyorsítású sugár­követést. Ez az új grafikus architektúrával ötvözve akár két és fél­szeresére gyorsítja a renderelést a professzio­nális alkalma­zá­sok­ban, a játékokban pedig élethűbb árnyékokat és tükröződéseket tesz lehetővé.

res 5fe2ac119a477875cb596d07774d0cef

Egész nap bírni fogja.

A MacBook Pro üzemideje az eddigi leghosszabb a Mac történe­tében – akár 22 óra. Az elképesztő hatékony­ság titka az Apple chipekben rejlik. Emellett az összes MacBook Pro-modell akkumu­látorról is ugyanolyan gyors, mint hálózatra csatlakoztatva, azaz bárhol kap el az ihlet vagy szólít a munka, számíthatsz rájuk.

res 8a55393e5e988cfc990cfad0bf5fed37

Csúcsra járatja az appokat.

Alkalmazások ezreit optimalizálták arra, hogy a le­he­tő legjobban kihasználják a macOS és az Apple chipek lehetőségeit. Ezek az appok az M3 chipekkel gyorsabbak, mint valaha. A széles körben elterjedt hatékonyság­növelő alkalmazásoktól a leg­népszerűbb játékokon át a leg­komolyabb profi appokig csak úgy szárnyalnak.

pro apps video editing eanvpk01l2s2 large

Szemet gyönyör­ködtető XDR.

Az extrém dinamika­tartomány (XDR) kifino­multabb megvilágított pontokat, fantasztikusan részlet­gazdag árnyé­kokat és élénk, élethű színeket tesz lehetővé. Minden egyes Liquid Retina XDR‑kijelző gyárilag kalibrált, ProMotion technológiát használ, és professzionális referencia­módokat kínál.

res 0e8e93759cde81e182acbbeedcfd8540

 

1

10 000 mini-LED a fényerő és a kontraszt precíz kezeléséhez csoportosítva.

 

2

Speciális tervezésű optikai filmek és diffúzor­rétegek a fény haté­ko­nyabb keveré­séhez és alakítá­sához.

 

3

Az LCD-panel akár 120 Hz‑es frissítési gyakoriságot tesz lehetővé.

 

Az extrém dinamika­tartomány (XDR) extrém fényerőt szolgáltat a HDR‑tartalmak megjelenítéséhez, miközben fantasztikus kontrasztot biztosít a leg­fényesebb világos és a leg­sötétebb fekete területek kö­zött. Mostantól az SDR‑tartalmak is akár 20%‑kal nagyobb fényerővel jelennek meg.

 

A ProMotion a görgetéstől a játékig mindent zökkenő­mentessé és reszponzívvá tesz, és automati­ku­san igazodik a tartalom mozgásá­hoz akár 120 Hz‑es frissítési gya­koriságával. A videó­­szerkesztők a felvételeikhez pontosan illeszkedő rögzített frissítési gyakoriságot is választhatnak.

display hero czasoe2fd1si large

 

Bővítsd
a képernyő­felületed.

A nagy ívű projekteknél a Studio Display pompás kiegészítő­je a MacBook Prónak. Lélegzetelállító, 27 hüvelykes, 5K‑s Retina kijelzője szintén támogatja a 600 nites SDR‑fényerőt, így biztosított a munka­folyamatok konzisztenciája.

res 35486b7ae13dd886c491c4781fa6be9e

Éles, tiszta, átütő.

1080p felbontású kamera. Technológiai megoldásainak kö­szön­hetően élethűek a video­hívások, így minden fényviszony­nál remekül mutatsz.

 

Stúdió­minőségű három­mikrofonos rendszer. Az elhangzottak leg­nehezeb­ben kivehető hangjait is érzé­keli, és minimálisra csökkenti a háttér­zajt, így tisztán, jól hall­hatóan megy át a hangod.

 

Hat hang­szórós audio­rendszer. A két pár rezgés­kioltó mély­nyomó és a két magas­sugárzó hangja betölti a teret, a Térbeli hangzás és a Dolby Atmos pedig három­dimenziós hang­teret hoz létre.

camera audio db217smszz6u large

Mindig kiváló kapcsolatban.

A MacBook Pro ütős portkínálattal teszi lehetővé a nagy teljesítményű perifériák csatlakoztatását, a nagy felbontású kijelzők működtetését és a köz­vetlen letöltést SDXC-kártyákról. Emellett a Wi‑Fi 6E és a Bluetooth 5.3 szabványt is támogatja.

res b06b4dfba22b23eff0dfd95c87611372

Thunderbolt

HDMI

SDXC

Fejhallgató-csatlakozó

MagSafe

 

Használj külső kijelzőket. Az M3 chipes modellhez egy, az M3 Pro chipes modellhez akár két, az M3 Max chipeshez pedig akár négy nagy felbon­tású kijelzőt is csatlakoztat­­hatsz.

Biztonság egy ujj­mozdulattal.

A Magic Keyboardon teljes méretű funkcióbillentyű-sor és Touch ID is van, hogy gyorsan, egyszerűen és biztonságosan oldhasd fel a Macedet és jelentkezhess be az appokba és a weboldalakra.

keyboard ce736vusmrrm large

Alaptulajdonsága a biztonság. A rendszer az ujjlenyomatod adatainak a titkosított matematikai megfelelőjét tárolja, hogy ne kelljen jelszavakat megjegyezned.

Additional information

Year

2023

Size of display

14"

RAM

18GB

Store capacity

512GB

Touchbar

Without touchbar

Processor

m3

Graphics

Integrated

MORE APPLE

More Products

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!