2015 MacBook Pro 13″ CTO

189,990 Ft

i5 2.7GHz

16GB RAM

Intel Iris Graphics 6100 1536MB

512GB SSD

in stock

Share

Edit Content

Description

2015 MacBook Pro 13″ CTO

Used products are invoiced with 0% VAT.

Condition:

szép, hdmi portnál minimális hajlás

Battery:

Brand new factory Apple battery!

Accessories:

Apple Magsafe charger

******

If you have a used Apple product that you would like to trade in, click here!!

 

Leírás:

A mesés kijelző csak a kezdet.
Fantasztikus Retina kijelző. Új, erősségérzékelős érintőpad. 100% flash technológia. Nagy teljesítményű két- és négymagos Intel processzorok. Mindez együtt sokkal hatékonyabbá teszi a laptop működését. A segítségükkel pedig te magad is sokkal eredményesebb lehetsz.

Retina kijelző. Multimillió pontos mutatvány.
Ha ilyen sok képpontot sűrítünk egyetlen kijelzőre – több mint négymilliót a 13, és több mint ötmilliót a 15 hüvelykes modellen -, garantált, hogy a hatás nem marad el. Olyan hatalmas a képpontsűrűség, hogy az emberi agy nem tudja megkülönböztetni egymástól az egyes pixeleket, a képek pedig lélegzetelállítóan élethűek lesznek. A 13 hüvelykes MacBook Pro látványos, 2560 x 1600 képpontos felbontása és a 15 hüvelykes MacBook Pro hasonlóan impozáns 2880 x 1800 képpontja többet mutat a nagy felbontású képekből, nagyobb részletességgel. Az e-mailek, weblapok és dokumentumok szövege pedig olyan éles, hogy az olvasás élménye a nyomtatott oldalakéval vetekszik.

A Retina kijelző a tükröződést csökkentve tartja fenn a bámulatos színmegjelenítést és minőséget. A magas kontrasztarány révén a feketék feketébbek, a fehérek pedig fehérebbek, és a többi szín is egytől egyig gazdag, életteli. Az IPS technológia széles, 178 fokos betekintési szöget biztosít a kijelzőnek, azaz gyakorlatilag minden helyzetből látod a különbséget. Imádni fogod a látványt.

Force Touch érintőpad. Nyomás alatt még jobban teljesít.
Az OS X Multi-Touch funkciójával ösztönös mozdulatokkal – például legyintéssel, csippentéssel – válthatsz az alkalmazások között, navigálhatsz a tartalmakban, és hozhatod ki a legtöbbet az asztali felületből.

A 13 hüvelykes modell Force Touch érintőpadja nemcsak a Multi-Touch lehetőségeinek teljes skáláját kínálja, hanem erősségérzékelőivel az ujjaiddal kifejtett nyomás mértékét is pontosan észleli. Így jóval közelebb kerülsz a tartalomhoz, hiszen a mozdulataiddal még több funkció elérhető. Az érintőpad a MacBook Pro történetében először tapintási visszajelzést is ad – így nemcsak látod, hogy mi történik a képernyőn, hanem érzed is.

Erős kattintás Gyorsítás Nyomásérzékeny rajzolás
Ha hosszabban tartod lenyomva az érintőpadot a kattintás végén, új lehetőségeket hívhatsz elő. Így például megnézheted egy-egy szó meghatározását vagy a fájlok előnézetét a Finderben. Új eseményt hozhatsz létre a Naptárban, ha erősen kattintasz egy dátumra valamelyik e-mailedben.

Korszerű Intel mobilprocesszorok. Kétmagos. Négymagos. A két erőművész.
Az ötödik generációs, kétmagos Intel Core i5 vagy Intel Core i7 processzor a 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro legnagyobb teljesítményigényű alkalmazásait is megszelídíti. Vagyis ahová a fényképeződet elviszed, oda a teljes digitális fotólaborod is veled tarthat. A Hyper-Threading technológia szintén az összes modellben megtalálható. Azzal növeli a teljesítményt, hogy az egyes processzormagokon párhuzamosan több feladat végrehajtását teszi lehetővé. Ezek a processzorok akár 3,1 GHz-es sebességükkel és akár 4 MB-os L3 gyorsítótárukkal szinte bármire képesek. Sebességük Turbo Boost technológiával 3,4 GHz-ig is gyorsítható.

A 15 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro még lenyűgözőbb teljesítményre képes. A negyedik generációs, négymagos Intel Core i7 processzorok akár 2,8 GHz-es sebességének és az akár 6 MB-os megosztott L3 gyorsítótárnak, valamint a 4,0 GHz-et is elérő Turbo Boost gyorsításnak köszönhetően még a legbonyolultabb feladatokat is pillanatok alatt megoldhatod az olyan professzionális alkalmazásokban, mint például a Final Cut Pro X. Emellett mindegyik modellben alapfelszereltség a 16 GB szupergyors memória, a 15 hüvelykes MacBook Pro így a legmerészebb ötleteidet is segít megvalósítani, bármerre jársz.

Meggyőző grafika. Hibátlan alakítást nyújt.
A 13 hüvelykes Retina kijelzős MacBook Pro Intel Iris Graphics 6100 grafikus processzora a mindennapi feladatokhoz és a nagy grafikai igényű alkalmazások futtatásához is kiváló megoldás. Könnyedén végiggörgetheted a nagyméretű fotóalbumokat. Lenyűgöző részletgazdagságban élvezheted a játékokat. Akár két külső kijelzőt is csatlakoztathatsz. A 13 hüvelykes MacBook Pro szerény méreteihez képest óriási teljesítménnyel bír.

A 15 hüvelykes MacBook Pro fenomenális kijelzőjének a grafika is méltó társa. A modell negyedik generációs Intel Core i7 processzora Iris Pro Graphics grafikus processzort is tartalmaz. A 128 MB beágyazott memória ultragyors gyorsítótárként teszi hatékonyabbá a nagy grafikai igényű feladatokat. Ha ennél is több grafikus teljesítményre van szükséged, válassz olyan 15 hüvelykes konfigurációt, amely NVIDIA GeForce GT 750M grafikus kártyával kombinálja az Iris Pro Graphics erejét. A 2 GB GDDR5 memória jóvoltából másodpercenként még több képkocka lesz látható a 3D-s játékokban, és a videók kezelésekor is nagyobb sebességet és gyorsabb reakciót várhatsz el a gépedtől.

Tartós akkumulátor. Akár 10 órás üzemidő.
A 13 hüvelykes MacBook Pro akár 10 órán át működik egy feltöltéssel – azaz egy órával túltesz a korábbi generáción -, a 15 hüvelykes modell pedig akár 8 órát is bír. Ez az üzemidő minden laptopnak becsületére válik. Egy nagy teljesítményű, páratlan felbontású kijelzőt működtető laptop esetében pedig, amely a legkorszerűbb processzorokat és grafikus kártyákat vonultatja fel hihetetlenül vékony dizájn mellett – egyszerűen bámulatos. A beépített akkumulátor akár ezerszer is újratölthető és lemeríthető.1

Ultragyors, 100% flash tároló. Nem véletlenül hívják flashnek.
A PCle-alapú flash tároló szupergyors írási és olvasási teljesítménye minden téren érezhető lesz. A rendszer és az alkalmazások gyorsan indulnak, és az asztali navigáció is bámulatos folyamatossággal működik. A 13 hüvelykes modell flash tárolója kétszer olyan gyors, mint az előző generációé, így nagyobb fotókönyvtárakat is pillanatok alatt importálhatsz. A 15 hüvelykes modellben a flash tár mellett négymagos processzor és nagy teljesítményű grafika biztosítja a sebességet a Final Cut Pro X nagy erőforrás-igényű szerkesztési feladataihoz.2 És mivel ezek a MacBook Pro modellek akár 1 TB-os flash tárolóval is konfigurálhatók, az összes fontos fájlodat magaddal viheted.3 A flash ráadásul mozgó alkatrész nélkül működik, így kiemelkedően tartós és csendes.

802.11ac Wi-Fi. A gyorsaság definíciója.
A MacBook Pro a legjobb hordozható kreatív stúdió. Nagy hangsúllyal a hordozhatóságon. A 802.11ac Wi-Fi és a Bluetooth 4.0 vezeték nélküli technológia segítségével mindig kapcsolatban maradhatsz: a hálózat, a vezeték nélküli tartozékaid, a világ továbbra is vár. Az AirPlay technológia és egy Apple TV használatával pedig vezeték nélküli kapcsolaton keresztül játszhatod le a MacBook Pro laptopon tárolt videót és zenét, vagy mutathatod meg fényképeidet egy széles képernyős tévén. Ha pedig 802.11ac technológiát támogató Wi-Fi bázisállomáshoz, például AirPort Extreme-hez vagy AirPort Time Capsule merevlemezhez csatlakoztatod MacBook Pro gépedet, akár meg is háromszorozhatod a vezeték nélküli teljesítményt.4

Thunderbolt 2. A legfejlettebb I/O-technológia.
SDXC-kártyahely HDMI USB 3
MagSafe 2 Thunderbolt 2 USB 3 Fejhallgató
A gyors, sokoldalú Thunderbolt 2 akár 20 Gb/s sávszélességet biztosít minden külső eszköz számára, azaz a géped tökéletesen készen áll arra, hogy a nagy teljesítményű perifériák és kijelzők következő generációjával egészíthesd ki. A géphez szédületes kapacitású tárolókat kapcsolhatsz, és PCI-bővítőkerettel is kiegészítheted. És mivel a Thunderbolt 2 csatlakozók mindegyikére akár hat berendezést is sorba köthetsz, a Thunderbolt portokon keresztül akár 12 külső eszközt is használhatsz vele egyszerre.
Akár a 13, akár a 15 hüvelykes modell mellett döntesz, két Thunderbolt 2 portot, két USB 3 portot, egy HDMI portot, egy SDXC-kártyahelyet és egy fejhallgatóportot is találsz rajta. Ezeken keresztül pár perc alatt teljes professzionális stúdiót építhetsz a MacBook Pro köré.

Kép és hang.

Sztereó hangszórók Kettős mikrofon
Ilyet még nem hallottál, ha eddig nem próbáltad ki a MacBook Pro beépített hangszóróit. A hangzásuk egyszerűen fenomenális, pláne egy ilyen könnyű, vékony laptophoz képest. A széles dinamikatartományú, optimális egyensúlyú, friss, kifejező minőségű hangszórók hihetetlenül jól szólnak. Nem csoda, hiszen fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy a hangjuk minden decibelében a legmagasabb minőség szólaljon meg.

A kettős beépített mikrofonnak nagy a jelentősége, ha azt szeretnéd, hogy jól értsenek. Így például a FaceTime-hívások közben a mikrofonok csökkentik a laptop mögül érkező háttérzaj erősségét. Ha pedig a Diktálás funkciót használod, adaptív hangnyalábot hoznak létre, amely intelligensen alkalmazkodva keresi meg a hangodat, a környező zajokat kiküszöbölve.

FaceTime HD-kamera

Fejezd ki magad világosabban.
A MacBook Pro széles Retina kijelzője felett, középen korszerű FaceTime HD-kamera rejtőzik. Képérzékelője élethűen adja vissza a színeket, a képi zaj mértéke pedig még félhomályban is jóval alacsonyabb. Kifinomult képfeldolgozó processzora élesebb képekről és a bemozdulások okozta elmosódások csökkentéséről is gondoskodik. Az arcészlelő funkció automatikusan beállítja az expozíciót és a fehéregyensúlyt az arcodnak és a bőröd tónusának megfelelően, így a háttérbeli fényviszonyoktól függetlenül mindig a legjobb formádat hozhatod.

Háttér-világítású billentyűzet.
A vékony, könnyű MacBook Pro laptopot úgy terveztük, hogy bárhová magaddal vihesd. A legsötétebb zugokról sem feledkeztünk meg. A beépített érzékelő észleli a fényviszonyokban beállt változást, és automatikusan hozzáigazítja a billentyűzet és a kijelző fényerejét. Így soha nem maradsz sötétben.

iCloud. Minden, ami kell. Ahol csak kell.
Az iCloud szolgáltatás tárolja a zenéidet, fényképeidet, naptáraidat, kapcsolati adataidat, dokumentumaidat és más fájljaidat az összes készülékedről. Így ha fényképezel az iPhone-nal, vagy módosítod a napi beosztásodat az iPaden, az iCloud gondoskodik róla, hogy az új tartalom a Mac számítógépeden is megjelenjen. És ugyanez fordítva is igaz – ha a Macen állítasz össze egy tennivalólistát, azt az iPhone-on is szerkesztheted.

Hasznos alkalmazásokkal. Kezdődhet a munka. És a szórakozás.
A MacBook Pro már alapszoftvereivel is teljes értékű, erőteljes eszköz a dokumentumokhoz, számadatok villámgyors feldolgozásához, prezentációk megosztásához, fotó- és filmszerkesztéshez, illetve zeneszerzéshez. Ennek a sokoldalúságnak a kulcsát hat előtelepített irodai és kreatív alkalmazás – a Pages, a Numbers, a Keynote, az iPhoto, az iMovie és a GarageBand – jelenti.6 Nem beszélve az összes többi bámulatos alkalmazásról: a Safariról, a Mailről vagy az iBooksról, amelyek tökéletesek a kötelező és a szabadon választott feladatokhoz. Ezeken túl természetesen további appok ezrei várnak rád a Mac App Store kínálatában.

Additional information

Year

2015

Size of display

13"

Processor

i5

RAM

16GB

Store capacity

512GB

Graphics

Integrated

MORE APPLE

More Products

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!