Apple TV 4K 3. generáció

Októberben a harmadik generációs Apple TV 4K-t is bemutatták, amely minden eddiginél jobb kép és hangminőséget nyújt a felhasználók számára.

A harmadik szériás Apple TV 4K-ban A15 Bionic chip található, amely 3 generációs ugrás az eddigi A12 Bionic chiphez képest. Az új Apple TV élethű, 4K felbontású képek, videók és filmek lejátszását teszi lehetővé, a Dolby Vision és a HDR10+ pedig moziminőségű szórakozást nyújt. A Dolby Atmos biztosítja a magával ragadó hangélményt és kiegyensúlyozott hangzást.

apple tv 4k

Mindezek mellett, a harmadik generációs Apple TV Remote USB-C-csatlakozóval rendelkezik az eddigi lightning csatlakozótól eltérően. Az új Remote érintésérzékeny kattintófelülete segítségével a sorozatrészek, képkockák és jelenetek váltogatása rendkívül könnyedén kivitelezhető. Továbbá, a keresés funkcióval hangvezérlés útján még egyszerűbben rákereshetünk a megtekinteni kívánt tartalmakra. Az új szériás Apple TV 4K lehetővé teszi az összes okosotthon kiegészítő összehangolását és egyúttal, az egy helyről való vezérlését.

Tárhelyet illetően, a harmadik generációs Apple TV 4K nagyobb mérettel rendelkezik, mint elődje, ugyanis 32 és 64 GB helyett, az új Apple TV 64G-os és 128 GB-os kapacitással elérhető. Míg a 64 GB-os verzió Wi-Fi-vel működik, addig a 128 GB-os Wi-Fi-vel vagy vezetékes Ethernettel is használható. Emellett újdonságnak tekinthető, hogy a 128 GB-os Apple TV támogatja a Thread-hálózatokat. Összefoglalva, az új szériás Apple TV 4K egy határozottan jó választás lehet, hiszen rendkívül sokoldalú, egyszerű és kényelmes felhasználói élményt kínál. Amennyiben a vásárlás mellett döntünk, a mostani promóció keretén belül, három hónap ingyenes Apple TV+ szolgáltatás kapunk.

Blog

További cikkek

Értesülj elsőként az Apple újdonságairól!

Hírlevél feliratkozás

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!

MacSzerez Tagság

MacBook és iPhone szupertitkos ötletek  avagy hogyan lépj a következő szintre az Apple világában kézikönyv! Iratkozz fel most!